Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 17:15:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Xbox / Xbox 360  (Pročitano 140323 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.1.249.1064
Odigrah danas par utakmica ove nove FIFE World Cup 2010 i prijatno sam se iznenadio ... Posle PES-a 6 konačno neki fudbal da liči na nešto ... E da mi je neko rekao pre 10-ak godina kako će jednog dana EA Sport imati bolju fudbalsku simulaciju od Konamija ....   Smile  Smile

Znaci vredi da se kupi ... a?
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Pa pazi, da ne postoje pirati teško da bih se odlučio baš za tu igru. Ustvari da ne postoje pirati ne bih ni uzimao Xbox  Smile ...
Šalu na stranu, ako voliš fudbalske igrice i ako možeš sebi da priuštiš originale zašto da ne. U suštini igrica je OK, da se ne ponavljam iz prethodnog posta. Jedino što ima manjak opcija i što se samo igra sa reprezentacijama. Al' dobro ionako je pravljena samo za svetsko prvenstvo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1059
Jedino što ima manjak opcija i što se samo igra sa reprezentacijama. Al' dobro ionako je pravljena samo za svetsko prvenstvo  Smile

Manjak opcija je sigurno radi svetskog prvenstva kao i manjak timova .. videcu .. mozda uzmem samo na nedelju dana ( rentanje ) pa cu da vidim kakva je .. ako mi se svidi, onda cu da je kupim original posto ja ne volim da rizikujem sa piratima.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Halo: Reach Multiplayer Beta falls to Xbox 360

Microsoft Corp. this week began the Halo: Reach Multiplayer Beta for the Xbox 360.
Around 10 a.m. PST, users began downloading the Halo: Reach Multiplayer Beta from the Halo 3: ODST disc.

Users are able to access several game modes, including Arena Mode (4 x 4 ranked Team Slayer), Free-For-All and Grab Bag playlists.

Beginning May 7, the large-scale Spartan vs. Elite 'Invasion' playlist will be available.

Finally, May 14 a 'Generator Defense' game mode will be available.

Any Xbox Live Gold user who plays at least one game type will receive a Halo: Reach Avatar hoodie via the Halo Waypoint Portal via Xbox Live.

http://news.punchjump.com/article.php?id=10136
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Prodaja igara u drastičnom padu

Industrija videoigara zabeležila je još jedan mesec loše prodaje, i to u svakom svom segmentu. Prodaja samih igara pala je za 26 posto, a prodaja hardvera pala je za 37 posto.

Izvor: T-portal

Tokom aprila ove godine, ukupni prihodi industrije igara iznosili su 766,2 miliona dolara što je značajan pad, ako se uporedi sa istim razdobljem prošle godine.

Što se igračkih konzola tiče, Nintendo je tokom aprila tržištu isporučio 277.200 konzola Wii, a tokom marta ta brojka iznosila je 557.500. Na drugom mestu našao se Microsoft i konzola Xbox koja je tokom aprila prodata u 185.400 primeraka, a na trećem PlayStation 3, koji je prodat u 180.800 primeraka.

Prema podacima analitičara NPD Groupa, softverski segment igara tokom aprila pao je za 26 posto u odnosu na podatke iz marta, dok je hardverski segment pao za 37 posto.

Insomniac Games i Electronic Arts postigli dogovor o izdavanju nove igre

EA objavljuje da je postignut dogovor o izdavanju nove igre koja će nam doći iz studija Insomniac Games. Ovo je prvi put u šesnaestogodišnjoj istoriji Insomniaca...

EA objavljuje da je postignut dogovor o izdavanju nove igre koja će nam doći iz studija Insomniac Games. Ovo je prvi put u šesnaestogodišnjoj istoriji Insomniaca da prave multiplatformsku igru – ovoga puta za PlayStation 3 i Xbox 360.

Insomniac Games i Electronic Arts postigli dogovor o izdavanju nove igreInsomniac Games je studio poznat po svojim ranijim hit serijalima – platformskim igrama Spyro the Dragon i Ratchet & Clank, kao i jednoj od najboljih pucačina za PS3 – Resistance: Fall of Man. U bliskoj budućnosti možemo očekivati nove vesti (ime, žanr, radnja, datum izlaska…) o novom serijalu.

Izvor:
http://www.personalmag.rs/opusteno/gaming/insomniac-games-i-electronic-arts-postigli-dogovor-o-izdavanju-nove-igre/
« Poslednja izmena: 26. Maj 2010, 16:27:52 od bojan.c »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AlexaToolbar alxf
Project Natal
Microsoft Project Natal mogao bi da bude veoma skupa periferija ukoliko se dostupne informacije pokažu kao tačne. Uređaj bi mogao da košta i čitavih $149 a postoji mogućnost da bude i osnovni deo Xbox 360 paketa koji bi se prodavao po ceni od $299 za Arcade konzolu sa kontrolerom pokreta. Za sada više nema poznatih informacija osim toga da će naziv Project Natal pasti u zaborav te da mu to više neće biti zvanični naziv. Zvanično predstavljanje Natal-a zakazano je za vreme održavanja E3 gde će veliki broj trenutno nepoznatih detalja biti objavljen.

http://www.electronista.com/articles/10/05/26/microsofts.natal.may.be.expensive.as.stand.alone/
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49790
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Pa pazi, da ne postoje pirati teško da bih se odlučio baš za tu igru. Ustvari da ne postoje pirati ne bih ni uzimao Xbox  :

Главна особина српског "тржишта". Зато и мислим да је прошло вријеме када ПлејСтејшн жарио и палио нашим просторима. Колико људи има у Србији има ПС2 а колико ПС3 ?
« Poslednja izmena: 02. Jun 2010, 07:54:14 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Pa pazi, da ne postoje pirati teško da bih se odlučio baš za tu igru. Ustvari da ne postoje pirati ne bih ni uzimao Xbox  :

Главна особина српског "тржишта". Зато и мислим да је прошло вријеме када ПлејСтејшн жарио и палио нашим просторима. Колико људи има у Србији има ПС2 а колико ПС3 ?
ali za kratko vreme bi se promenile stvari samo kad bi ps3 mogao da "tera" pirate Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia e72
kad bi pala cena igrica, bilo bi sve u redu...
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Bojane, znaš li nešto više o  modelu slim Xbox-a ?  Smile

Izgleda mnogo lepše od ovog klasičnog ...

« Poslednja izmena: 02. Jun 2010, 21:01:19 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 17:15:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.