Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 18:41:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: X kuća  (Pročitano 77781 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 560
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
A šta ova moja 1o kuća govori... ?

moja natalna

Vladar desete, Jupiter ti je u drugoj kuci sto ukazuje na to ces novac sticati kroz karijeru. Ziveces od svoje profesije. Ono sto mi se ne svidja je to sto ti je taj Jupiter neaspektovan pa to moze znaciti da ti nedostaje stvaranje prilika, ne umes da sebi "namestis" malo srece, ali zato mnogo energije potrosis u trazenju istih.

hvala   Smile
« Poslednja izmena: 02. Sep 2008, 07:25:30 od despot77 »
IP sačuvana
social share
Moja država se zove Republika Srpska !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur

ja u 10-oj kuci imam  jupiter u biku ?   Jel  to  dobro ili lose ?  Smile

Jupiter u x kuci, kao i u bilo kojoj drugoj kuci u kojoj se nadje, je dobar znak. U ovom slucaju znaci da ces imati prilike da se iskazez kroz karijeru i da postignes uspeh na tom polju. Treba samo da iskoristis prilike koje ti se pruzaju na pravi nacin. Ako je lose aspektovan moze znaciti gubitak polozaja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

izvini sto te smaram ali kako  da  znam  da li je lose  aspektovan ?  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Evo sad pogledah tvoju kartu i videh da ti uopste nije aspektovan.... pogledaj sta sam u vezi toga Despotu napisala posto nije ni njemu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Vladar desete, Jupiter ti je u drugoj kuci sto ukazuje na to ces novac sticati kroz karijeru. Ziveces od svoje profesije. Ono sto mi se ne svidja je to sto ti je taj Jupiter neaspektovan pa to moze znaciti da ti nedostaje stvaranje prilika, ne umes da sebi "namestis" malo srece, ali zato mnogo energije potrosis u trazenju istih.

pa jel postoji neki kurs za  namestanje  srece i prilika  samom sebi ?  daj da ga odmah upisem  Smile

hvala Montegrina  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sta znaci kada je pluton u 10 kuci u vagi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Sta znaci kada je pluton u 10 kuci u vagi?

PLUTON U DESETOJ KUĆI ukazuje da osoba mnogo zeli vlast
I cudno, ona uspeva pod cudnim okolnostima. To pokazuje jako opasnu osobu, velike ambićioznosti, snažne volje koja može da padne samo uz pomoć sile. Karijera je vezana za vrlo opasna zanimanja, gde se trazi bliskost sa smrcu. Roditelj suprotnog pola, autoriteti su vrlo opasne ličnosti. Medjutim obićno ne uspeva da karijeru vodi jednim stabilnim tokom. Obićno dozivi nekoliko lomova. Cak i u nekim kriticnim trenucima u životu će menjati zanimanje, ili će ici u neke krajnosti. VAZNO: lako ćemo ga prepoznati jer je to čovek fanatik, čovek koji ima prilično nastranu životnu filozofiju, asocijalna osoba, netrpeljiva prema drugim kulturama, militantan, rasista.
-KARIJERA: Rodjena je za upravljanje, za sefa, desavace se da dodje do nekog mešta pre no što je spremna za to. Morace da izgradi ličnost, cvrstinu, um, volju...Izazov je sa Plutonom da pravilno upotrebi moc jer je ovo položaj velikog uspeha i koja može da padne samo uz pomoć sile. Karijera je vezana za vrlo opasna zanimanja, gde se trazi bliskost sa smrcu. Nestabilnost karijere. Obićno dozivi nekoliko lomova i menja zanimanje.
-DRUGI RODITELJ je strog, opasan, jak, odnosi sa njim nisu naročito bliski. Ponekad se može desiti da nešto ne razume što je važno iz života roditelja.
-Neharmonični aspekti ukazuju na vrlo opasne ili nezakonite poslove zbog kojih je izvestan pad u karijeri. zofija. Rasista.

Posto je Pluton u Vagi boravio 15-ak godina, osobine se odnose na celu generaciju. Potreba za transformacijom i uspostavljanjem novih odnosa medju nacijama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

da postoji potreba za vlascu stvarno postoji :Dnadam se da ce pluton omoguciti da se zelje ostvare.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2008, 12:38:38 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovih dana se bavim samo nekim mračnim temama na ovom forumu, pa se nadam da ću bar ovde čuti nešto lepo. Smile
Meni 10.kuća počinje na 28 st 07 ovna‚ a završava na 05 st blizanaca. Mars se nalazi na 5 st 45 device, a merkur na 12 st.50 lava,na ascedentu, dok u samoj 10.kući nema planeta. Šta bi to moglo da znači? Natalna karta mi je u natalnim kartama članova. Hvaaalaaa. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Retajka

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung J600
Vrh moje desete je u vodoliji, ali zahvata dobar dio riba. Tu su mi od planeta Sunce, Merkur i Saturn. Ako neko zna?  Smile
IP sačuvana
social share
It's me.   The two-faced bitch.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 18:41:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.