Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:47:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 248
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WWE  (Pročitano 205085 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
,само ако буду биле Панинијеве сличице.........
није било на Фоксу,а задња 3 минута су најача....................... Smile
Батиста у најбољем издању
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Konacno se i to desilo! Posle dve godine duuuge pauze, kada se bavio svojom grupom, Y2J se vratio sinoc! Ko ne zna ko je Chris Jericho neka pogleda makar jedan RAW u sledecih par nedelja. Momak je najjaca pojava ikada!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i
Ma meni je Jericho sirovina...
Znaci ona najava sa brojkama je bila za njega...
Video sam na sajtu juce da ce sinoc biti otkriveno sta znace te brojke,sada shvatam sta...
Sta li je ovo?
Svi se zivi vratili Undertacker,Edge,Bogeyman,Rey Misteryo,Jericho,HHH,Shawn Michaels...
Jedino otisli John Cena i Bobey Lashley...
Dobro za Cenu je jasno ga trenutno nema...ali sta je sa  Lashleyem??? Smile
Zna li neko?
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Bobby Lashley je morao na pravu operaciju ramena. tako da se oporavlja. Wikipedia je cudo
I ako nekog zanima mada sumnjam King Booker je otisao u TNA wrestling.
« Poslednja izmena: 20. Nov 2007, 21:17:14 od Lamarcus »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K800i
Hvala na informaciji mrzelo me da pogledam na netu...
A i za Bookera sam se pitao...znaci TNA,gledacemo ga na Eurosportu...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeste li provalili kako ovi na FOX-u mlate,prvo kazu da niko nije izdrzao onaj Khali-ev zahvat koji sprecava dotok krvi u mozak,a i sami znaju i nekoliko puta su videli da su se Batista i jos izvukli iz toga...onda kazu kako Great Khali nikad do sada nije predao mec,a bas znam da se recimo predao protiv Cene,kada ga je ovaj gusio...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
ma jel moguce da se lozite na ovo foliranje,pa to sve gluma nista vishe...idiotizam za debilne amere ne primajte se na ovo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 3720 classic
Ekstra je WWE. Naravno, taj show treba shvatiti kao zabavu, a ne kao sport, i onda je super. Ali, da nije voditelja, teshko bih se ja primio na ovaj sport.

Moze li mi neko dati par objashnjenja vezana za ovaj show.

1. Ima li neko pravilo kako se odredjuje ko ce biti pobednik mecha, i ko ce biti shampion, ili to uprava svaki chas menja da bude zanimljivije?

2. Jesu li RAW i Smackdown kao 2 kategorije (recimo u boksu), ili neshto drugo? Mogu li se borci iz jedne kategorije boriti protiv onih iz druge? Ja bih izuzetno voleo da vidim mech Cina - Batista, iako je ovaj drugi mnogo veci, ipak su u pitanju shampioni (ne rachunam ono pedersko oduzimanje pojasa od strane Rendija Ortona).

Malo me je u zadnje vreme pochelo smarati gledanje uvek istih mecheva. Treba malo vishe da kombinuju. Stalno se mlate Undertaker i Batista, John Cina i Rendy Orton, Triple H i Umaga, dajte malo to iskombinujte. Recimo, Triple H protiv Undertaker-a, to bi bilo bash zanimljivo.

Inache, ko je pobedio u revanshu Batista-Undertaker?
IP sačuvana
social share
nobody is perfect.
I`m nobody!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2567
Zastava Srbija(VS)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung U700
Ekstra je WWE. Naravno, taj show treba shvatiti kao zabavu, a ne kao sport, i onda je super. Ali, da nije voditelja, teshko bih se ja primio na ovaj sport.

1. Ima li neko pravilo kako se odredjuje ko ce biti pobednik mecha, i ko ce biti shampion, ili to uprava svaki chas menja da bude zanimljivije?

2. Jesu li RAW i Smackdown kao 2 kategorije (recimo u boksu), ili neshto drugo? Mogu li se borci iz jedne kategorije boriti protiv onih iz druge? Ja bih izuzetno voleo da vidim mech Cina - Batista, iako je ovaj drugi mnogo veci, ipak su u pitanju shampioni (ne rachunam ono pedersko oduzimanje pojasa od strane Rendija Ortona).

Malo me je u zadnje vreme pochelo smarati gledanje uvek istih mecheva. Treba malo vishe da kombinuju. Stalno se mlate Undertaker i Batista, John Cina i Rendy Orton, Triple H i Umaga, dajte malo to iskombinujte. Recimo, Triple H protiv Undertaker-a, to bi bilo bash zanimljivo.

ovako...mogu da ti odg na 2.pitanje...
Jesu 2 kategorije...i borci se ne mogu boriti sa nekim is druge kategorije... Nekoliko putam se odrzava draft kad se nasumice biraju borci koji ce da predju iz jedne u drugu kategoriju...
Mada mislim da kad je specijal...tipa survivor series,syber sunday....da mogu da se bore smackdown vs raw...ali za to nisam siguran...
Ovo sto sam napisao nije 100% tacno...ja sam to tako shvatio,ako neko zna nesto vise slobodno neka me ispravi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K800i

1.Pobednici i sampioni se odredjuje po popularnosti...znaci ako nekog voli publika ima vise sansi da osvoji titulu...
2.Jesu dve kategorije,ali ne kao u boksu,zato sto ne postoji neko pravilo ko se tu takmici,znaci nista tezina visina...
Glavna razlika je u tome sto Raw ide uzivo,a Smack Down ne...(U Americi,Engleskoj,Australiji...)
I da,mogu da se bore medjusobno,i to ne samo na dogadjajima poput Survivora,Wrestlemanije,Cyber Sunday-a... vec i u normalnom Rawu i Smack down-u...
A evo ti i Cena i Batista...

A evo i u paru...
Cena i HBK protiv Batiste i Undertackera...

« Poslednja izmena: 21. Nov 2007, 12:58:35 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Da probam i ja da pojasnim "gradjevincu" sta ga muci.
1. Pobednik meca se odredjuje za Pay-per-view takmicenja unapred, dakle, po nedelju dana pre toga. Jedino se tad ostavlja takozvanom "kreativnom timu" WWE da osmisli kako se moze mec zavrsiti (na primer bez pobednika, diskvalifikacijom nekoga, predajom, uletanjem nekog treceg, ili regularnim "pinfall" brojanjem. Medjutim, u poslednje 3 godine svaki sudija ima bubicu u jednom uhu i tu mu iz soba Uprave javljaju u toku meca ponekad kako da se postavi ako primete da je publici dosadno ili ako neki rvac puno gresi ili ne postuje dogovor iz svlacionice. Tako neretko mozete videti sudiju satro udarenog na podu kako se previja. To rvaci obicno iskoriste kako bi se stvari zakuvale u ringu ili upotrebio neki nedozvoljeni predmet kao sto Triple H na primer uzima stalno cekic. Isto tako se moze desiti da se dogovor iz svlacionice namerno ne ispostuje jer se uoci prema publici sta bi bolje proslo, pa se na licu mesta kompletna prica menja. Rvaci mozda izgledaju kao sirovine, ali retko ko od njih ima mali IQ, zato i razumeju kada se unutar ringa desavaju promene u scenariju. Scenarija ponekad ni nema, ali se to dozvoljava samo najvecim rvacima tipa Cena, Batista, Taker, HBK, HHH, jer su oni u stanju da ceo mec izvedu kako oni misle (u nejuzem su krugu poverenja federacije).
2. Raw i SD su dva brenda, postoji i ECW brend, dakle imas tri mini federacije unutar jedne. Do 2002. su svi bili zajedno, pa onda odvojeno, strogo odvojeno do 2005. kada su se upravo, kako si pozeleo "gradjevinac" posibali medju sobom (pa i Cena sa Batistom, doduse u masi drugih likova). Od ove godine su ponovo sva tri brenda na svakom Pay-per-viewu a na obicnim vecerima retko ima mesanja. Imas i draft jednom godisnje, u maju, kada 5 likova iz Rawa prelaze u SD i obratno, kao i u ECW.
3. Smara te kacenje istih likova medju sobom jer stalno gledas. Veruj mi, tako je vec 20 godina. Po 2-3 meseca se dvojica jure, biju, cemu obicno dodje kraj na velikim takmicenjima (koje Fox jos ne prenosi). HHH vs. Undertaker je bilo davno, pre 5 godina, i to su se dugo jurili i tukli. Taker ga je vise puta dobio. Inace, Chris Jericho, koji se vratio preksinoc, jedini je lik koji nikad nije izgubio od najvecih ikona WWE - Hulka Hogana, The Rocka, Undertakera i Stone Cold Steve Austina.
U revansu Batista-Taker na Survivor Series takmicenju dobio je Batista tako sto je Edge uleteo u Hell in the cell kavez i razbio Takera. 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 248
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:47:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.