Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Mar 2026, 17:46:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 248
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WWE  (Pročitano 227547 puta)
Ucesnik diskusija

I'll find you, always!!!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k750
Moze li neko da mi kaze najnovije vesti iz wwe, nisam dugo pratio.

@fredikruger i stefan7000 svadjate se kao deca od 6 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Znao sam da ce Colin Delaney-ja da naprave na zvezdu...  Smile

šta ti treniraš za moderatora?
ako neko spamuje onda si to ti pošto posle svakog posta nekog drugog ti postaviš svoj post sa tvojim čuvenim upozorenjem da se nespamuju
i možeš da me povučeš za kanap od vodokotlića
neobraćaj mi se više

rey mysterio Smile
undertaker promašio edža večeras,jedva čekam da ga nagruva
kad tad ga neće promašiti
Pa normalno da cu da "upozoravam" kada neko pise gluposti...
Ako nisi primetio uvek kada "upozoravam" napisem i nesto sto ima veze sa temom...
Pokusavam da vas nesto naucim u vezi ove vrste programa,da ne bude posle Batista,Cena,Rey i HHH su pravedni i hrabri,Edge,Orton,MVP i Kennedy su kukavice,Batista je najbolji tamo nema veze sto ne zna vise od dva poteza...
A Undertaker ce da "nagruva" Edge-a na Wrestlemaniji,pa ces tad da se zadovoljis...a da...ovi na Fox-u ne prenose PPV...   Smile

Ma ajde, Stefane, nemoj da se ljutis bez razloga. Pusti ga nek spamuje. Kakav sport takva i tema.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson K800i
Moze li neko da mi kaze najnovije vesti iz wwe, nisam dugo pratio.
Pa sta te zanima?
Ostalo je jos nedelju dana do Wrestlemanie,Big Show postao face (pozitivac),a Floyd Mayweather heel (negativac) i na WM ce se tepati...
Edge i drustvo tvrde kako ga Undertaker nece pobediti jer nikada nije izgubio protiv njega,a Taker se oslanja na 15-0,Orton,Cena i HHH se cepaju kako znaju i umeju,svake nedelje drugi zezne preostalu dvojicu,Nature Boy protiv HBK-a verovatno za kraj karijere (ne znam sta ce da bude,ali nacuo sam da bi to mogao da bude zadnji Flair-ov mec),JBL se bori  protiv Finlay-a,zato sto je bio malog zelenog (koji je sada kao Finlay-ev sin),Beth Phoenix i Melina imace neku  vrstu meca protiv Marije i Candice Michaelle,pobednik Battle Royal sa 24 ucesnika se bori protiv Chava za ECW titulu...
Ma ajde, Stefane, nemoj da se ljutis bez razloga. Pusti ga nek spamuje. Kakav sport takva i tema.
Pa dobro,niko i ne kaze da je sport...
Posto je podforum Film ~ Pozoriste ~ Televizija trebalo bi da se ceni kakav je show,a ja mislim da vredi...  Smile
@fredikruger i stefan7000 svadjate se kao deca od 6 godina.
Ja se ne svadjam,samo sam napomenuo nesto...
« Poslednja izmena: 24. Mar 2008, 15:19:21 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
Alo ljudi sta vam je???Kucajte!Jos malo pa 100 strana!!!!!!
Randy Orton WWE Champion!!!!!!!!!!THE LEGEND KILLER!!!!!
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson K800i
Alo ljudi sta vam je???Kucajte!Jos malo pa 100 strana!!!!!!
Randy Orton WWE Champion!!!!!!!!!!THE LEGEND KILLER!!!!!
Ja bih kucao da imam sa nekim da razgovaram o ovome...
Ajde predlozi nesto o cemu bi pricali...
Ajde neka svako kaze svoja predvidjanja za WM...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5330
Zastava Srbija, Beograd, Barajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Z400
ajde ostavljajte slike i pisite komentare!
odgovorite na pitanje :
ko vam je omiljeni?

cist idiotizam ...  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
  Нек му је вечна слава и хвала!
�аааааааа, хоћу стару екипу, роштиљницу, добре пријатеље на окупу!!!!!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson K800i
ajde ostavljajte slike i pisite komentare!
odgovorite na pitanje :
ko vam je omiljeni?

cist idiotizam ...  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
I cemu to vracanje i citiranje prvog posta...  Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Predvidjanja za WM. . .  pa ove godine je prilicno jednostavno sve.  Mislim da slabo koje iznenadjenje moze da se desi.  Idemo od pocetka:

Big Show vs.  Floyd Mayweather
Moram bit iskren, ovaj mec me ni najmanje ne zanima i nije me ni briga kako ce zavrsiti.  I ovdje stvarno nemam ideju.  Mislim da je za publicitet Floydu bitno da se ovaj mec DESI, a vjerovatno ce ishod biti jedan cudni WWEovski kraj.  Neki DQ mozda ili slicno.  Ali opet, idem na stranu ovog, za wrestling pojmove, sicusnog momka.
Floyd Mayweather

Raw/SmackDown/ECW 24-Man Battle Royal
Hmmmm. . .  Ima tu dosta zanimljivih imena.  Ono sto bih volio vidjeti je Kane u borbi za ECW titulu, ali koliko poznajem WWE nista od toga.  Zbunjujuca je ta stvar da je CM Punk u MITB mecu tako da ga nema ovdje.  Inace moj glas bi isao za njega.  Ovako, mislim i nadam se da ce to biti Kane.

Belfast Brawl
- Finlay vs.  John “Bradshaw” Layfield
JBL.  Mislim da tu nema price.  Ne vjerujem da je Dave"Fit"Finley dosegao taj nivo, da na ovakvom PPV-u pobijedi jedno od vecih imena u zadnjih 10tak godina.  Iako je on kecer gkojeg se sjecam jos iz WCW-a, i uvijek mi je bio drag, ali jednostavno na ovoj WM-iji mora pobijediti i poneki heel.
John “Bradshaw” Layfield

BunnyMania Lumberjack Match
- Ashley & Maria vs.  Beth Phoenix & Melina
Ovo me ni najmanje ne zanima, ali opet mislim da prednos ide na stranu sadasnjih babyface kecerKI ( :D ), jer su ove druge dvije vec jedan veci niz pobijeda nanizale.  I jos jedna stvar, za ocekivati je ponovno pojavljivanje Marelle, jer je izostavljen totalno sa WM.
Ashley & Maria

Raw vs.  SmackDown Match
- Umaga vs.  Batista
Definitivno Umaga.  I to mozda ce to cak biti clean win.  Jer kako ja vidim plan na duge staze je da Umaga predje na smackdown, i tamo u skorijoj buducnosti stane na put Undertakeru.  Kasnije moguci i mecevi Batista/Underteker/Umaga/Edge.  Razne kombinacije.
Umaga

Career Threatening Match
- Ric Flair vs.  Shawn Michaels
Idealan kraj kraijere.  I mislim da ipak nece biti nekog velikog iznenadjenja, jer ipak covjek je u kasnim 50-tim i mislim da je dosao kraj.  Koliko ga god mrzili ili voljeli, ovo ce vjerovatno biti njegov zadnji mec.  Naravno ne i njegovo zadnje pojavljivanje na pozornicama WWE-a.
Shawn Michaels

Money In The Bank Ladder Match
- Ken Kennedy vs.  Chris Jericho vs.  Shelton Benjamin vs.  Carlito vs.  MVP vs.  CM Punk vs.  John Morrison
E ovo je jos jedan zafrkan mec za predvidjeti.  Ne znam stvarno.  Ne vidim nijednog potencijalnog pobjednika.  To je bio mec "skrojen" za Jeff Hardy-a, ali eto, momak je jednostavno narkoman i s tim se moramo pomiriti.  Ja bih rekao ipak CM Punk.  Jer on je idalje u borbi za ECW titulu tako da bi ovo mogla biti prilika za njega.  
CM PUNK

ECW Championship Match
- Chavo Guerrero (c) vs.  Raw/SmackDown/ECW Battle Royal Winner
Tri promjene titula.  Ne bih rekao.  Cak ni na WM.  Chavo pobijedjuje, ko god da bude u pitanju.
Chavo Guerrero

WWE World Heavyweight Championship Match
- Edge (c) vs.  The Undertaker
Ma ljudi dajte! rekord od 15 godina nece srusiti neki balavac poput Edge-a(u poredjenju sa Takerom).  Moramo priznati da Edge nije taj kalibar, i nikad nece ni biti.  Guraju ga vec nekoliko godina, ali ne vidim ja tu stvarno nista posebno.  Ako taj rekord nekad stane, to ce biti kad Taker bude u situaciji kao Ric Flair i izgubice od neke velike zvijezde, koja mozda nije jos ni krocila u WWE.  Jednostavno Edge je tu vec 10tak godina i tek je sada postao zvijezda, ali ne dovoljno velika da zavrsi ovaj niz Marka Callowaya.
The Undertaker

Triple-Threat WWE Championship Match
- Randy Orton (c) vs.  John Cena vs.  Triple H
HHH.  Mislim da bi bilo razocarenje ako ne bude drukcije.  Barem za vecinu fanova.  Pa i za mene.  Ko moze mrziti ovakvog covjeka.  Prosao je sito i reseto, od Montreala pa do MSGa.  Znam, ozenjen je vlasnikovom kcerkom, znam, vlasnik mu je punac, ali nije to ono sto je krojilo njegovu karijeru.  Tu je vec dugo vremena i ljudi mogu govoriti sta god zele za njega, ali trenutno i ne postoji veci baby face, a budimo iskreni, ni bolji kecer.  Mislim po svemu zajedno.  Izgled, karizma, sposobnmosti u ringu i na mikrofonu, ma sve.  Cena zao mi je, ali ne mozes biti baby face, a da te s vremena na vrijeme, bezrazlozno, navijaci ne vole.  I na kraju, mislim da je doslo vrijeme za jos jednu vladavinu The Game-a.  
Triple H
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson K800i
Bunny Mania Lumberjack Match
Ashley & Maria  vs. Beth Phoenix & Melina
Bice veoma dosadno jer Ashley i Maria nemaju sta da pokazu u ringu.WWE je upropascen sa ovim playboy
divama.Snoop Dogg i Santino moraju da vade stvar.
Ashley & Maria

24 Man Battle Royal
Ja bih rekao Kane,on je mozda i jedini pristojan borac u ovom mecu,posto su svi ostali daleko ispod njega po kvalitetu,ali i ovako i onako Chavo pobedjuje ko god da mu je protivnik
Kane

Kane vs Chavo Guerrero
Chavo Guerrero 

Belfast Brawl
Finlay vs.  John “Bradshaw” Layfield

Sto mrzim kada obican no DQ mec nazovu nekim drugim imenom,zna se sta je Belfast Brawl,kada se dva pijana Irca pobiju.JBL sigurno pobedjuje,kao sto rece burekman07,bog wrestlinga je vec dugo u WWE a i odlican je borac!
JBL

Big Show vs. Floyd Mayweather
Jedini nacin da Mayweather pobedi je diskvalifikacija,ali mislim da do toga nece doci.Ipak je uvreda za zdrav razum da covek od 1,70 pobedi dzina!
Big Show

Raw vs. SmackDown Match
Umaga vs.  Batista

Stvarno ne znam sta su isplanirali,ali ja bih definitivno voleo da pobedi Umaga,tehnicki je mnogo bolji borac od Batiste koji nema ni jedan normalan potez.
Umaga

Money In The Bank Ladder Match
Ken Kennedy vs. Chris Jericho vs. Shelton Benjamin vs. Carlito vs. MVP vs. CM Punk vs. John Morrison
Nikakve sanse za pobedu po meni nemaju John Morrison i CM Punk,osim ako im ne daju da jure WWE titulu,posto ne verujem da bi pobedniku MITB meca dali da juri ECW titulu,jednostavno nije toliko interesantno!Ja mislim da ipak Kennedy pobedjuje i da ce iste noci da "unovci kofer"!Nije iskluceno da osmi ucesnik bude Matt Hardy ili RVD...
Kennedy

Career Threatening Match
Ric Flair vs. Shawn Michaels

Tesko je predvitedi kako ce ovo da se zavrsi...Ako Flair pobedi (sto bih mnogo voleo) zaboravice se na ovo zadnji mec u karijeri,ali ako HBK pobedi gotovo je (bar za sada)...Ipak mislim da Nature Boy ostaje u WWE!
Ric Flair

WWE World Heavyweight Championship Match
Edge vs. The Undertaker

Ovo ce biti odlican mec,ne bih se slozio da je Edge balavac,covek ima dosta dobre sposobnosti i skor od 5-0 na WM,naravno to nije ni upola impresivno koliko ima Taker.Pretpostavljam da ce biti 16-0 za mrtvaka posle sjajnog meca na WM XXIV.Ako bi kojim slucajem dali da Edge pobedi postao bi heel do kraja zivota!
Undertaker

Triple-Threat WWE Championship Match
Randy Orton vs. John Cena vs. Triple H

Apsolutno mi je svejedno ko ovde pobedjuje samo da ne bude HHH,covek se izivljava do neumerene granice!Njemui je fora da drzi titulu bar pet minuta ali bar da je ima da bi stigo najboljeg svih vremena Flair-a.Nadam se da nece da ispadne olos i sebi da titulu,posto bi to stvarno bilo nekorektno od njega.Znaci ili ce on uzeti titulu ili Cena,male su sanse da Orton zadrzi titulu mada svasta je moguce,cak i da Kennedy uzme titulu iste noci!
Booker (HHH) ili Cena
Prosao je sito i reseto, od Montreala pa do MSGa.  Znam, ozenjen je vlasnikovom kcerkom, znam, vlasnik mu je punac, ali nije to ono sto je krojilo njegovu karijeru.  Tu je vec dugo vremena i ljudi mogu govoriti sta god zele za njega, ali trenutno i ne postoji veci baby face, a budimo iskreni, ni bolji kecer.  Mislim po svemu zajedno.  Izgled, karizma, sposobnmosti u ringu i na mikrofonu, ma sve.  Cena zao mi je, ali ne mozes biti baby face, a da te s vremena na vrijeme, bezrazlozno, navijaci ne vole.  I na kraju, mislim da je doslo vrijeme za jos jednu vladavinu The Game-a. 
Sve ostalo ti je u postu ok,ali preko ovoga nisam mogao da predjem...
HHH najbolji kecer???
Pa u ovom trenutku u WWE postoje bar 10 kecera bolja od njega...
Posto je covek booker zeleo bi da do 50. godine stigne Flair-a,pa da li to ima smisla???
HHH jeste superstar i dobar je kecer,ali nije on ni blizu najboljem svih vremena...
U doba Rock-Austin duela on je bio samo heel koga su oni pobedjivali...
Sta mislis da li je HHH bolji od Taker-a?
Naravno da nije,ali prvi ima 11 dok Undertaker ima 5 titule...
HBK ima znatno manje titula iako je on napravio HHH-a!

« Poslednja izmena: 28. Mar 2008, 13:19:43 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
Najbolji kecer je Randy Orton!!!!!!!!!!!!Koji HHH on je smorrr cena saban veliki...The Legend Killer
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 248
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Mar 2026, 17:46:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.