Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jan 2026, 18:28:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 248
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WWE  (Pročitano 218705 puta)
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy S5
ljudi stalno to pricamo!mene malo pocinje da smara WWE
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Mogu da me povrede, NE i da me pobede.... ;)

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 11379
Zastava Srbija,Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
LG K500
 Smile
                     Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Materijalne stvari su tu da nam sluze, a ne da nam budu svrha zivota!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson K800i
PPV je bio jako predvidiv i jedino sam pogresio za Ortona i Cenu,jer sam mislio da ce Cena uzeti titulu...
A mecevi su bili...
Chavo vs CM Punk solidan mec,mozda malo i zbrzan,ali drago mi je da je Chavo i dalje sampion bar do WM...
Smackdown EC kao sto su mnogi pretpostavljali Taker (zasluzeno) osvaja WHC na WM!
Ric Flair vs Kennedy Repriza ostalih borbi za opstanak Nature Boy-a...
Orton vs Cena iako pojedinacno nisu medju najboljim borcima u WWE mogu da proizvedu jako dobre medjusobne duele sto su i ucinili...
RAW EC Sramota i bruka!
Ali svi smo znali da ce tako biti!
Zbog HHH Jeff moze da izgubi sansu da se popne na sam vrh kao sto je i CM Punk izgubio zbog doticnog pre dve godine,jebiga ne moze svako da bude McMahonov zet...

Znaci WM24:
WWE Chapionchip John Cena vs Orton vs HHH
Pobednik:John Cena
WHC Edge vs Undertaker
Pobednik:Undertaker
Pa da na pocetku vam bilo zanimljivo a sad ste se zaludeli kao i moji drugovi.Sve zavisi koliko godina imate kako ce te gluposti uticati na vas.Jednom detetu moje godiste otprilike mozda i mladje iskopali mu oko upravo zbog WWE.Ali dobro samo vi gledajte nemogu ja da vas promenim
Zato sam ja i protiv toga da ovo gledaju mladji od 16 godina...
Cujem pre neki dan neka deca 13-14 godina pricaju kako ne vole Orton-a i Edge-a jer stalno beze kada se pojave jaki...  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Feb 2008, 00:30:40 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung Galaxy S5
sorry sta je WHC otkud zznas ko pobedjuje?
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson K800i
sorry sta je WHC otkud zznas ko pobedjuje?
World Heavyweight Championchip!
Pa jasno je ko dan da Undertaker nece posle 15 pobeda sada da dozivi poraz na Wrestlemaniji...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy S5
tacno,ali nemora da znaci!
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson K800i
tacno,ali nemora da znaci!
Mora...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy S5
ok,mada moze bas sad neko novi da pobedi!
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tattoo
Ozbiljne posledice televizijske emisije koja se emituje u udarnom terminu
Deca se teško povređuju imitirajući borbe kečera
Autor: E.B. | 20.02.2008 - 06:02

Američko rvanje poznatije u javnosti kao borbe kečera izazvalo je inetersovanje dece, ali i veliku zabrinutost roditelja. Povrede koje zadobijaju mališani u međusobnim borbama su veoma ozbiljne. Nedavno su u Pirotu dvanaestogodišnjem Nemanji Januzoviću lekari odstranili slezinu jer je bila nagnječena u ovim borbama. Nažalost, televizijske stanice, poput TV „Foksa“, za sada ne nameravaju da pomere vreme emitovanja ovih borbi, očigledno imajući u vidu isključivo visoku gledanost programa.

Nemanja Januzović kaže da je želeo da imitira američke rvače i, nažalost, zadobio je tešku povredu zbog koje će imati problema celog života.
- Posle gledanja borbi na TV dogovorio sam se sa drugom da probamo. Udario sam ga u stomak, on je potom mene dva puta i tada sam osetio bol. Počeo sam da se gušim. Sutradan sam sa majkom otišao kod lekara
koji su rekli da je naprsla slezina - kaže Nemanja.
Njegova pomajka Zorica Biščević kaže da su ipak imali puno sreće jer, kako su im rekli lekari, da nije hitno operisan, za sat-dva dogodilo bi se najgore.
- U dvorištu škole deca se često igraju kečera. Skaču sa zidova jer nema konopaca, sa radijatora, sa uzvišenja na torbe, gde prethodno legne neko od „boraca“. Svako od nas ima svog idola među američkim snagatorima i svako zna ko od Amerikanaca kakav udarac ima i koje mu je najjače oružje - priča Nemanja.
Direktor škole ‘’Vuk Karadžić’’ Tugomir Cvetković kaže da bi Nemanja morao da bude poslednja opomena roditeljima, ali i celom društvu.
- Od kada su kečeri počeli da se pojavljuju na televiziji, stalno upozoravamo i apelujemo na roditelje da izbegavaju da gledaju takve emisije u prisustvu dece ili da im na bilo koji način onemoguće gledanje takvih sadržaja. Mnoga deca i ne znaju da su to simulativne borbe. Mnoge moje kolege kažu da ima puno povreda među decom - kaže Cvetković.
Povrede mališana su skoro svakodnevne, a u javnosti se pojave tek kada neko od „malih kečera“ poput Nemanje doživi izuzetno tešku povredu. Psiholozi upozoravaju da je prvenstvena odgovornost na roditeljima, a zatim i na vaspitačima u školama.
- Problem je u tome što su roditelji zauzeti poslom i okupirani brigom za egzistenciju, pa deca dosta vremena provode sama pred TV ekranima. Roditelji bi trebalo da što više razgovaraju sa decom i izvrše selekciju sadržaja koje deca prate - kaže Milan Marković, pedagog SOS dečije linije.
Slične probleme imaju i u drugim gradovima Srbije, tako je na primer u Nišu zabeleženo više brutalnih tuča među školarcima.
- Nedavno je jedan dečak pao i udario glavom u beton nakon što je jedan njegov drug nad njim izveo rvački zahvat i samo srećom nije teže povređen. Važno je znati da deca do sedme godine traže modele ponašanja u porodici, a da se do 15 godine identifikuju sa modelima iz okruženja - navodi psiholog u niškoj OŠ „Dušan Radović“ Ana Todorović.
Na meti kritika su televizijske stanice koje u nagledanijim terminima, boreći se da ostvare što veću gledonost, ne vode dovoljno računa o posledicama ovakvih emisija koje obiluju nasiljem.
U saopštenju Televizije „Foks“ na naša pitanja odgovaraju da je jasno naznačeno za koji uzrast su ove emisije i da se više puta tokom trajanja borbi navodi da je „u pitanju gluma i da se ne pokušava kod kuće“. Prema novoj odluci „Foksa“, ne preporučuje se gledanje deci uzrasta ispod 16 godina, a prekinut je svaki vid promocije ovakvih sadržaja.
- Nijedna televizija ne može snositi odgovornost roditelja ukoliko je deci i pored svih jasno istaknutih oboležja i zabrana i dalje dozvoljeno da gledaju dati program - navodi se u saopštenju ove TV stanice uz ocenu da su kao „društveno odgovorna kompanija“ spremni da se uključe u sve akcije na smanjenju agresije kod dece.
Za početak će biti dovoljno da pođu od sebe i kao „društveno odgovorna kompanija“ u programskoj šemi ove borbe pomere za termine bliže ponoći, u vreme kada deca odavno spavaju.

Sličice sa borcima
Činjenicu da su mališani potpuno poludeli za američkim kečerima mnogi koriste da zarade novac. Tržište je preplavljeno sličicama sa glavnim akterima ove emisije. Album za sličice uz dečji časopis „Bumerang“ može se dobiti besplatno. Pored sličica, aplikacije sa likovima kečera nalaze se i na dečijim odevnim predmetima. Sve to američke kečere, nažalost, čini još popularnijim među decom.

Žalbe RRA protiv „Foksa“
- Mogu da vam kažem da je Savet već dobio nekoliko predstavki u vezi emisije „Američko rvanje“ koja se emituje na Televiziji „Foks“ i da je sve vrlo ozbiljno shvaćeno. Početkom sledeće nedelje održaćemo sednicu, gde će se svi članovi Saveta izjasniti po tom pitanju, a zatim ćemo videti šta dalje - da li Savet ima osnova da donese neku odluku ili preporuku koju bismo uputili TV „Foksu“ - kaže za „Blic“ Nenad Cekić, predsednik Saveta Republičke radiodifuzne agencije.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy S5
Pa oni su glupi!JBT mi samo gledamo neradimo to!
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 248
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jan 2026, 18:28:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.