Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 20:42:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 217 218 220 221 ... 248
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WWE  (Pročitano 205551 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Bice zanimljivo na wreslemaniji (kao i uvek). Ne bih voleo da Shawn Michaels zavrsi karijeru...I voleo bi da HHH demolira Sheamusa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

AJSFJAFAFLlknsadnlkandlaALKSNDFLAK

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
LG 
ja ja ja standardna prica DX i Cena,pa ja ne znam kako neko moze voliti te ljude.Pogotovo koliko je to ofirno i glupo da svi za njima lude i ovako i onako.Ta 3 covjeka u wwe za mene su najvece gluposti,seljacine bolje da kazem,ali bilo kako bilo svako ima svoj ukus i ja nemam sta da se mjesam!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
ja ja ja standardna prica DX i Cena,pa ja ne znam kako neko moze voliti te ljude.Pogotovo koliko je to ofirno i glupo da svi za njima lude i ovako i onako.Ta 3 covjeka u wwe za mene su najvece gluposti,seljacine bolje da kazem,ali bilo kako bilo svako ima svoj ukus i ja nemam sta da se mjesam!
Pa u redu za HHH(cak i za njega mislim da je dobar wrestler ali ga ne volim),ali Michaels je po meni legenda,samo da se ne upropasti kao Flair.Sto se Cene tice,vole ga deca previse i previse zaradjuju na njegovim proizvodima pa je zbog toga uvek u glavnoj prici.Isti je slucaj sa DX-om.Samo oni stapici sto svetle im kostaju 10 dolara komad a skoro svako ko dodje kupi makar jedan par,a da ne racunamo majice i ko zna sta jos.

Uglavnom sve je to gimick(tj lik koji igras),samo na jednom Rey Mysteriu koji je po meni nista posebno ko zna koliko zarade na maskama.Ako si "dobar" lik i voli te publika WWE ima da gura tvoje proizvode na trziste i da zaradjuje na tebi milione.Ako si "los" nemas neke pare od tzv merchandisea ali se poneki put isplati jer taj neko koji je dobar mora da se bori protiv tebe zarad price pa ces se i ti kako-tako "probiti".

E,da.Ako si "los" ljudima ce mozda neki put dosaditi da navijaju samo za "dobre" pa ce poceti navijati za tebe(kao u "Attitude" eri) pa ces i ti imati vajde od "merchendisea"
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
LG 
Edge and Natalya rules!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Qtek 'bem ga
Forsirali su tog Cena-u jedno vreme, a sto je ustavri bio prototip americkog dobrog decka u Iraku-marinac. Cim krenu da nekoga forsiraju odmah pocne taj isti da snima filmove i to uglavnom glupe, slicno sa Rokom bese, mada ima i nekih polu ok njegovih filmova.

Najveca pojava i najupecatljivija Undertaker.
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
LG 
ma dobro neka dizu oni koga hoce mogu ja njih razumjeti,ali tesko ljude i publiku koji vole vecinom samo one u centru paznje,ali hehe evo sada mogla je publika i uzivati mislim imala je u cemu dok je Batista lemao Cenu.I isto tako vjerovatno ja mislim a i ne mislim nego sam siguran da se Cena vraca sa WWE titulom sa Wrestlemanie
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
@marko 284
U potpunosti se slazem sa tvojim postom. Celni ljudi wwe ce gurati i najgoreg ako se to svidja publici i ako im to donosi profit...
I ja mislim da ce Cena izaci sa wwe titulom posle wreslemanie, mada svaki put kad mislim unapred uvek ispadne suprotno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Qtek 'bem ga
Takodje, potvrdjujem prethodne postove, mada se ne bih iznenadio da neko od old timera HHH ili HBK umesto Cena-e ponese titulu. Valjda nece izrezirati da se neprekidni niz Undertaker-a od 17-0 prekine. Smile
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Ericsson jeste
sheamus odvaljuje triple h-a na wm to je sigurno Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Sheamus dobija sigurno posto bi HHH uzeo mali odmor posle wrestlemanie(tako sam procitao).Sto se tice Undertakera i HBK-a,obadvojica sigurno uzimaju odmor posle,tako da su neki prognozirali remi ali to im se izjalovilo kada su na novom RAW-u objavili da to ne moze da se desi jer je no DQ mec(samo cist pin,nema odbrojavanja).Ja mislim da dobija Undertaker ponovo,sa tim da ce Michaels da se vrati za neki mesec.Znam da ce Edge sigurno dobiti Jericha ali za Cenu nisam toliko siguran jer mislim da ce njihov feud da se nastavi i posle wrestlemanie a da ce Batista tek na nekom sledecem PPV-u izgubiti titulu.Mene vise interesuje sta ce da urade sa Legacy-Orton mecem ali i to ce se videti sledeceg RAW-a kada je guest host niko drugi do Stone cold Steve Austin
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 217 218 220 221 ... 248
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 20:42:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.