Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 17:00:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 382 383 385 386 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 436341 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Jasno ko dan nazalost.
IP sačuvana
social share
Bosses have these crazy ideas in their mind that the raid wants to kill them...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
VIP VIBE C
troluje neko 100 %

Ah, ljudska radoznalost. Šta ovo znači?

Pitanje u vezi guild banke:

Banka mi ima 3 taba. Kada i kako mogu da kupim 4.

Jajara nije htela da item sa jednog karaktera na drugi pošalje poštom već je stavila u banku. Onda sam na drugom liku kome trebaju ti itemi (inače je officer) dobio poruku da ne mogu više itema da preuzmem. Šta se desilo?
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
VIP VIBE C
Sinoć kada sam postavljao pitanje sam se iznervirao jer me čekao čovek da mu trejdujem te iteme. Umesto da lepo sa jednog karaktera pošaljem mailom na drugi karakter ja sam stavio u guild banku. I onda je lik koji je trebao da trejduje umesto 12 staka mogao da uzme samo 2 staka.

Znači zamisao mi je bila pošto trenutno na jdnom accountu imam 8 karaktera, da svi budu u istom guidu, jedan od bude guild master, a ostali da budu oficiri i po potrebi iz guild banke uzimaju iteme koji im trebaju.

Ovo nešto ne funkcioniše, jer i lik koji je postavio iteme u banku može iz banke da uzme samo dva staka.

Mislim da sam nešto pogrešno namestio. Ili je to tako.

U vezi pitanja kako novi tab, samo mi se pojavilo, četvrti tab označen krstićem.

« Poslednja izmena: 08. Jul 2011, 20:16:18 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung J7
Ako nije tvoj guild, nikako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
VIP VIBE C
Ako nije tvoj guild, nikako.

Ja mislim da je moj guild, odnosno ja sam guild master. Ja sam mu recimo stavimo simbol, prijavio ga da bude na listu guildova itd. Jedini članovi guilda su ustvari moji karakteri. Zato i me i buni.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE7.0
mob
VIP VIBE C
1. U chatu sam čuo da je neki Smoki (tako nekako) srušio tri američka servera. Jer se zna nešto ovde o tome? Čisto ljudska radoznalost. To je bilo pre jedno nedelju dana
2. Guild banka. Kupio sam još tri taba tako da guild banka ima sada 6 tabova. Problem je što oficiri mogu da pristupe samo prva tri taba. Kako mogu da namestim da oficiri mogu da pristupe svih šest tabova.
3. Sada sam hteo jedan item - Bloodied Pyrium belt iz banke da stavim na aukciju. Na vidim cenu na wowhead-u između ostalog piše: "no longer available to players".  Šta mu to znači?
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
VIP VIBE C
1. U chatu sam čuo da je neki Smoki (tako nekako) srušio tri američka servera. Jer se zna nešto ovde o tome? Čisto ljudska radoznalost. To je bilo pre jedno nedelju dana
2. Guild banka. Kupio sam još tri taba tako da guild banka ima sada 6 tabova. Problem je što oficiri mogu da pristupe samo prva tri taba. Kako mogu da namestim da oficiri mogu da pristupe svih šest tabova.
3. Sada sam hteo jedan item - Bloodied Pyrium belt iz banke da stavim na aukciju. Na vidim cenu na wowhead-u između ostalog piše: "no longer available to players". Šta mu to znači?

1. Nebitno
2. Pomogao mi drugi igrač - naš zemljak. Verovatno zbog desetočasovnog igranja sam obnevideo, nisam vidoe guild control gde se ovo namešta
3. Nebitno

Novo pitanje:

Nezvanično sam obavešten da se za golde može uplatiti mesečno igranje. Da li nešto znate o ovome? Može i na pp.

IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC one s
ako imas nekog drugara, poznanika itd u igri kome trebaju goldi, napravis dogovor da mu das odredjenu sumu golda a on tebi da sifru od game-carda za recimo 2 meseca pretplate.
koji iznos golda ide za game card od 2 meseca stvarno nemam pojma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
VIP VIBE C
ako imas nekog drugara, poznanika itd u igri kome trebaju goldi, napravis dogovor da mu das odredjenu sumu golda a on tebi da sifru od game-carda za recimo 2 meseca pretplate.
koji iznos golda ide za game card od 2 meseca stvarno nemam pojma.

Ovo znam. Problem je što svi koje poznajem igraju na piratu, i jedan od njh mi je rekao da se to može ograditi zvanično sa Blizzardom. Ovo mi je nešto sumnjivo, jer osnovno je šta će Blizzardu goldi. Zato se i ne slažem sa visokim provizijama u aukcijskoj kući - ali to je već priča za sebe.

Tražeči nastavak teme World of Warcraft (nisam ga našao, pa ako može link - znači posle 920 strana otvorena je nova tema koju ne mogu da nađem) našao sam oglas jednog burekovca koji je tražio 6,5 k golda. To je po mome čak i jeftino jer gold spameri u proseku naplaćuju 8 Evra 10000 golda.

Videću šta ću da uradim. Polako počinjem da se tresem jer mi je main account istekao pre cca 10 dana, a account od mušterije 14. avgusta. Smile
« Poslednja izmena: 17. Avg 2011, 13:55:29 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC one s
pogledaj datum tog oglasa, mozda je jako davno postovano. sa kataklizmom mnogo je lakse zaraditi, napraviti gold, tako da verujem da su i cene skocile. u wotlk sam bio jedva na 30k golda, dok sada imam 101k samo od gemova, tako reci ne trudim se da pravim gold, a ipak dobro zaradjujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 382 383 385 386 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 17:00:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.