Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 22:49:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 377 378 380 381 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 436654 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung J7
Abandon, pa accept ponovo ako ga nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Problem je što sam ja predao quest kada sam bio 84 level. Počeo sam da radim questove, ali kako jedan preksinoć reče u dungeonu, ja sam najlošiji mage koga je on video u životu (makar sam nešto naj) ubili su me. Onda sam otišao u Orgrimmar na reparaciju i stavljanje glyphova na aukciju, i sada kada sam 85 level hteo sam da rešim što treba da rešim. Opet su me ubili, pa sam počeo da kupujem jače iteme i imao sam 4 neraspoređena talenta i nisam sve glyphove postavio. Sada kada to uradim, treba iz orgrimmara da odem od twilling higlanda brzom brzinom. Za mage-a da kažem nije možda veliki problem, napravim portal po undercitija, onda uzmem komercijalni let do Arathi Highlanda, i onda letim cca 5 minuta (mislim da je toliko).

Znači pitanje je bilo da li kada se preda quest, ostaje zepelin, ili ima samo portal iz Orgrimmara.

Pitanje 2.

Dokazali smo da sam smotan da nešto nađem, ne mogu da nađem ovaj reputation tab. Našao sam nešto u archiventu, ali tu mi je samo lista kako dobijem poene za exalted, a ne i koji sam status do tada - neutral, friendyl, honored, revenly ili exalted.

IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Da li je jasno šta je pisac hteo da kaže i mail-u poslatom GM-u.

Odgovorio GM, znači da mu je bilo jasno
« Poslednja izmena: 31. Maj 2011, 03:17:07 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 7.0a1
mob
HTC Topaz
pa pise ti koja si reputacija. ako si neutral, pise ti koliko jos bodova do friendly, ako si friendly pise ti koliko bodova jos do honored, ako si honored kolko bodova itd...

znaci, pise ti ili zuto il zeleno - neutral, friendly, honored, revered, exalted.

ne postoji taj zeppelin inace, samo je za taj quest. uradi ove questove: http://www.wowpedia.org/Quest:Return_to_the_Highlands i dobices portal iz orgrimmara do twilight highlandsa. sad za sad, najkraci put ti je iz undercityja, ili preko flight patha il da sam letis.

edit:
uh, tek sad vidjeh da si u achievementima nasao. nije to. ovo trazi:
« Poslednja izmena: 31. Maj 2011, 19:53:15 od Dinooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung J7
Abandaon-accept, ako je već stigao do tog  questa.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2011, 19:50:12 od bloodhound »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 7.0a1
mob
HTC Topaz
Abandaon-accept, ako je već stigao do tog  questa.
al je uradio prvi quest, vjerovatno, tj. zeppelin ga je odveo, on turn-inovao i poginuo na nekom od slijedecih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung J7
Onda je cepelin nebitan.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Onda je cepelin nebitan. Smile

Jeste mi bitan, jer nema blizu fly point-a. Ovako odletim di Azshare, uzmem zepelin i eto me u Twilling Higlandu. Ali izgleda da to ne može.

A tačno je Dino razumeo. Pošto mi je mage uglavnom na aukciji, itemi su mu bili slabi. I kada me je prvi u Twilling Highlandu ubio, ja sam lepo Heartstone to Orgrimmar, da kupim jače iteme.

Pitanje u vezi ovoga što sam se obraćao GM-u. Njegov odgovor je da sugestije napišem na forumu. E može ovde link foruma gde bi blizardu sugerisao da proširi ignore listu jer 50 igrača je postalo malo. Ne znam kako je bilo kada ste vi igrali, ili ste vi strpljiviji, ali ovo je neizdržljivo. Evo opet jedan primer, traži transmute truegold, naplaćuje se min. 30 god sa donetim itemima. Pošalje mi iteme, a ja pošto sam iimao gotov truegold postavio u trade truegold i tražim tip. Onda mi on kaže da nema para. Šta da nisam imao gotov truegold i da sam uradio na njegovim itemima. Trebalo bi da mu uradim besplatno - doduše i ovako sam mu uradio za samo 8 golda. Ali je popio i ignore. Mislim da sam u pravu?

Drugo po savetu GM, gold spamere i oni koji šalju whisper da bi hakovali account treba u ignore listu. Oni su se toliko namnožili da je stvarno lista od 50 igrača mala

Znači, sumo sumarum ako može link gde bi ovo preporučio Blizzardu. GM je odgovorio da on to ne može da uradi.

IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Našao sam ovoga

http://www.wowhead.com/npc=8158#screenshots

Ali on ne prodaje recipe: Ghost dye, što bi trebalo da prodaje. Moj character sa alchemijom je pala 85 level, elixir master 525
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung J7
Čim ima uz ikonicu i broj (1), (2), ... znači da prodaje u ograničenim količinama i da je potrebno x vremena da se vrati item (respawnuje  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 377 378 380 381 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 22:49:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.