Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 22:57:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 367 368 370 371 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 436870 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Mislim da svaki dobrostojeći druid misli ovo o tom glifu:

tj. nepotreban.  Smile

Proveri uvek AH, vidi kako idu cene na tvom realmu.
« Poslednja izmena: 20. Apr 2011, 00:01:08 od bloodhound »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Problem je što verovatno većina kao i ja ne zna zašta koji glyph služi. Evo za taj glyph ovog momenta sam proverio na AH je cena 99 golda što baš nije mala cena i neko ko ne zna, bi napravio ovaj glyph, potrošio sirovine i stavio konkurentsku cenu. Tako da cene stavljaju otprilike. Evo lik je on mene na aukciji kupio neki glyph po 30 golda, da bi preprodao, a taj glyph se uopšte ne prodaje. Zato sam i pitao da bi napravio selekciju. Napisao sam već da sam počeo da upisujem glyphove koje prodam za 80 i više golda.

Evo noćao sam trenirajući alchemiju (sada je 525) kupio 20 x item, po itemu me je koštalo 10 golda, a pojedinačna cena mu je bila 35 golda. Mislim da nije mala razlika.

Ajde kada sam već ovde da pitam: intrenirao sam transmute gold. Da li je to ono što traže na trade channelu translute CD.
« Poslednja izmena: 20. Apr 2011, 11:21:07 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Ma ovaj glif čisto siluži da se popuni free slot.  Smile

Probaj sa Darkmoon kartama, kada već hoćeš zaradu od inscripta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Hvala probaću, jer je prodaja glyphova strašno stala. Ima mnogo scribera a mnogo i preprodavaca. Već sam pisao lik 1 level prodaje prime glyphove. Ja sam i vremena i para (golda) potrošio da bi se istrenirao da pravim sve glyphove. On samo na gotovo pokupi.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 6.0a1
mob
HTC Topaz
transmute je to, samo sto oni traze trugold, ne obicni gold. truegold je recept koji se dobije na velikom nivou, tj 525 alchemy sa lvl75 charom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
transmute je to, samo sto oni traze trugold, ne obicni gold. truegold je recept koji se dobije na velikom nivou, tj 525 alchemy sa lvl75 charom

To sam ja. Pala 85 level, alchemy 525. Šta još treba da istreniram?

Nova pitanja:

Pitanje 1.

Šta je pisac hteo da kaže rečenicom:

going on me mage.

Sigurno ne nešto lepo, jer kada sam hteo da mu odgovorim da je "My english is bad, please explanation" on više nije igrao.

Pitanje 2.

Šta je pisac hteo da kaže. Znači tražio sam od njega da mi napravi emerald bag, rekao mu gde ima pattern, i onda mi je on odgovorio što mi je odgovorio. Više me interesuje jer ću još malo levelovati priest, pa ću moći sam da pravim (na njemu mi je tailoring).

Pitanje 3.

Stvarno sam smotan. Kako da ovog ubijem. Ne treba mi za quest, nego po wowhead-u on nosi heavy hide što mi treba.

Pitanje 4.

Igrač Weeweaker nudi za prodaju Enchant - Power Torrent za 8000 golda. Šta to on prodaje?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
aegyir.jpg (0 KB)
*
stasaovim.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
1) relogovao se na alta - maga
2) nema dovoljnu reputaciju da kupi recept
3) heavy hide se skinuje od mobova lvl ~30-45 ... i nije uvek drop ... kupi na AH bolje (inače sletiš na zemlju i pullaš ga dole)  Smile
4) Prodaje http://www.wowhead.com/spell=74242 na vellumu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
1) relogovao se na alta - maga
2) nema dovoljnu reputaciju da kupi recept
3) heavy hide se skinuje od mobova lvl ~30-45 ... i nije uvek drop ... kupi na AH bolje (inače sletiš na zemlju i pullaš ga dole) Smile
4) Prodaje http://www.wowhead.com/spell=74242 na vellumu
1. stvarno sam premoren. Toliko poznajem engleski. Ali, pošto smo imati sitnu raspravu, mislio sam da je nešto ružno.
2. ovo BoP ne znam šta je.
3. Kako ga spustim. Selektovao sam ga, nadajući se da te on da me napadne, onda ja da sletim, on me prati, i onda ga sredim. Međutim, nije hteo da me napadne. A što se tiče heavy hide, nema ga več danima na aukciji.
4. I šta ja kada bi to kupio mogu da radim sa tim. Da li ja drugima, kao enchanter mogu da radim taj enchant, ili je on samo za mene. Ipak cena 8000 golda nije mala.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
2) recept je bop, verovatno si se ponudio da mu ti kupiš
3) napadni ga sa zemlje, nema potrebe da letiš, nije ni predviđeno na tom levelu
4) pričali smo jednom o vellumu ... enchantovao je power torrent na vellum umesto na wep i takvog može da ga trejduje, ili stavi na AH, može samo jednom da se iskoristi naravno i nije bitno jesi li enchanter
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
2) recept je bop, verovatno si se ponudio da mu ti kupiš
3) napadni ga sa zemlje, nema potrebe da letiš, nije ni predviđeno na tom levelu
4) pričali smo jednom o vellumu ... enchantovao je power torrent na vellum umesto na wep i takvog može da ga trejduje, ili stavi na AH, može samo jednom da se iskoristi naravno i nije bitno jesi li enchanter

4. Baš me to zbunilo što smo pričali, i što ja to radim mušterijama. Pošalju iteme i ja im uradio na veliumu scroll. Zar nije malo idiotski za nešto takvo tražiti 8000 golda. Pomislio sam da nije možda neka zamena za formulu. Ali sada si mi razjasnio. Hvala. Ipak moram da levelujem mage-a.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 367 368 370 371 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 22:57:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.