Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 02:33:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 353 354 356 357 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 436934 puta)
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Pa sta si uradio sa silnim quest itemima  Smile

Kako se pravi meeting stone - za raid me interesuje kada u grupi nemamo warlock-a

Samo lock moze da pravi stone unutar same instance. Ako nema locka onda mora neko da izadje ispred i da summonuje.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
E to je i bilo pitanje. Verovatno nisam bio jasan. Znači pre ulaska u raid instancu kako da recimo ja kao paladin i vođa grupe sumonujem ostale članove raid grupe - ispred ulaza u raid instancu. To ne znam kako se radi. Znači ja sam ih sve invitovao u grupu, znam kako da promenim u raid grupu ali ovo ne znam. Konkretno je u pitanju bio Molten core.

Pogledah ja na wowhead-u. Mislim da sam shvatio. Na stenu koja označava da je tu dungeon kliknu dva igrača i sumonuju trećeg. Videću kako to radi u praksi.
« Poslednja izmena: 26. Mar 2011, 23:21:22 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ispred svakog raida/dungeona imas summoning stone. Targetujes jednog po jednog i desni click na stone. Za summon ti treba jos 1 lik da clickne i to je to. U raid convertujes u social>raid>convert to raid i posle desnim clickom na svoj lik (gore levo) izaberes da li ce da bude 10 ili 25.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Pa sta si uradio sa silnim quest itemima Smile

Sa Mage-om sam se 99% levelovao u dungeonima i uglavnom članovi grupe nisu šerovali questove. Vrlo malo sam nidovao da se ne bune kada me već trpe zbog lošeg dps. Ono malo itema što sam dobio sam disenchangovao

Pitanje:

Grupa od recimo četiri člana je ušla u raid. Dok ga rešavamo našli smo još jednog člana. Znači jedan izlazi iz pećine da bi ga sumonovao. E sad pitanje: zar pećina neće biti zaključana za njega, jer je već bio u njoj?
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Dva izlaze iz insance.

Ko? Taj što treba da uđe, već radio te nedelje isti raid, ili ... ako pitaš za njega ... da.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Dva izlaze iz insance.

Ko? Taj što treba da uđe, već radio te nedelje isti raid, ili ... ako pitaš za njega ... da.

Pitao sam za te što izlaze iz instance, da li će moći da se vrate u nju. Da se ne zeznu.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Može.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Pitanje 1.

Da li priest ima aoe.

Pitanje 2.

Raid Molten core. Ja sam paladin, i vođa grupe mi je rekao: sorry Paladin - Uses Boothammer on him.

Da li sam nešto pogrešio. Uopšte ne znam šta je Botthammer.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Da.

Blage veze nemam, batali MC uzmi taj 85 više.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Da.

Blage veze nemam, batali MC uzmi taj 85 više. Smile

E dobro si me nasmejao. Kako se zove, pošto sam ja smotan da nađem, da ne kažem drugačije. Kao recimo malopre, pametno na wowhead-u pogledam kako se zove inscription bag, ali ne pogledam koja ga profesija pravi. I napišem u trade channelu: LF tailoring who can make Pack of Endless Pockets. I nađe se dobar čovek da mi ukaže na grešku - pravi ga Leatherworker.

Potpuno si u pravu. Pošto sam ja gori od jarca, a ovo su bili "ljudi" sa mog servera nisam to pustio tako, i saznao sam zašto sam kickovan. U celom raidu do tada (a igrali smo jedno 20 minuta bez ginjenja) sam trebovao Essence of fire, Essence of earth i formule (dve ili tri jednu sam dobio). U jednom trenutku sam pogrešio i misleći da je formula za tailoring trebovao sam je (inače je bila za engering, i povrh svega soulbound item) i zbog toga su me banovali, umesto da mi lepo kažu da trejdujem kome treba. Teško je otkucati ime nika (po slovima mislim da je isto paladin i Komunjara) da znam da pričaju o meni. Ali nisam im ostao dužan. Stvarno da se ne nerviram, nekad se se levelovao bez dungeon, samo rešavajući qestove, ubijajući obične mobove i mučeći se da nađem gde je šta (doduše ubrzo mi je jedan klinac otkrio za quest helper). I to mi je mnogo bolje. Neiživljeni klinac ima mogućnost da nekome napakosti trebovao sam item koji njemu treba i banuje me. Nema veze to što sam bio na prvom ili drugom mestu po dps (bilo je još dva 85 levela). I nisu završili raiid.
« Poslednja izmena: 27. Mar 2011, 20:06:48 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 353 354 356 357 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 02:33:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.