Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 09:52:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 351 352 354 355 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 437114 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Thanks a lot for your answer.

Sada postavljam glyphove na aukciju, posle ću da probam.

Problem je rešen. Rešavanjem jednog od questova odmah na ulasku u tunel njegovo ime postaje zeleno i svašta može da se kupi kod njega. Jedini problem je što su soulboud itemi što nisam odmah primetio, ali nema veze.

Stvarno mnogo hvala na pomoći.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2011, 22:31:51 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Pitanje 1.

Da li nekako mogu da vidim sve aukcije nekog igrača?

Pitanje 2.

Dođem pred ulaz pećine za rad Molten core sa još jednim igračem. Jer ga prosto invitujem ili ima neka komanda? Da ne nađem čoveka, izgubimo vreme i onda ne može. Evo sam tri dana u raid finderu nikako da me pozove sa mage-om jer bi ipak i njega izlevelovao do 80 nivoa (sada je 76)
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
1. Možeš, ostaviš prazno, klikneš search pa na seller

2. Pozovi nekog u grupu, pritisni O, selektuj tab Raid i klikni na Convert to raid
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Evo sam tri dana u raid finderu nikako da me pozove sa mage-om jer bi ipak i njega izlevelovao do 80 nivoa (sada je 76)

raid finder ne radi na 99,99% privatnih servera mozes da cekas do sutra.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C

raid finder ne radi na 99,99% privatnih servera mozes da cekas do sutra.... Smile

Ja igram na originalu, server Dragonblight
« Poslednja izmena: 17. Mar 2011, 14:47:22 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Da li paladin 82 level može da dođe da teritoriju Twilight Highlands, i ako može kako se tamo dolazi

http://www.wowhead.com/npc=50146

ajde da pročitam komentare i vidim

You need to be lvl 84 to get the notice board quest in Org before you can even get quests in Twilight Highlands to be able to talk to Agatian.
« Poslednja izmena: 17. Mar 2011, 23:17:49 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Moraš da budeš lvl 84 da bi dobio quest u Orgrimaru od ovog NPC-a http://www.wowhead.com/npc=39605#starts:0-3+1+2

Evo questa
http://www.wowhead.com/quest=26840

I posle toga ti se otvara portal za Twilight Highlands.

Ovo je izgleda lančani quest. Moraš pre toga još 6 da uradiš koji takođe zahtevaju lvl 84. Od istog npc-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Pitanje:

Za moju alhemiju mi treba item Recipe: Transmute Water to Air. Kako da nađem ovog vendora:
http://www.wowhead.com/npc=11278
jer:

Odradio ja i dungeon Scholomace sam ali ovoga nema pa nema.

Komentari:

a) To je kada neko ne zna i gubi vreme bez veze. Išao ja sa paladin po teritorijama znatno nižeg nivoa i brao cveće, a mogao sam samo kod ink vendora lepo blackfallow ink da pretvorim u ink koji mi konkretno treba. A ovog itema imam toliko da sam morao da ga šaljem na drugi nick
b) U pravu je bio bloodhound da ja ne bi mogao sam raid Molten Core. Išli mi malopre na kraju bili grupica od četvoro (ja - 82 level, dvojica 85 level i jedan ne znam koji je level ali izgleda da je trebao da bude healer on je i organizovao grupu ali non-stop ginuo. Kod jedne grupe mobova, ovaj je poginuo, i  pošto nije imao ko da me hiluje a ja potrošio manu i mana porciju od 4300 mane poginem i onda su me kikovali. Doduše mislim više zbog toga što smo organizator grupe i ja nidovali isti item - meni treba za profesiju (bunio se). Vidim posle da je taj naučio archiment znači završili su raid.

Još jedno pitanje u vezi raid-a. Znači, završih ja prvi raid u životu - The Black Temple. Ali dobio sam samo maximum 10000 xp. Da li je to zato što sam ja 78 level, ili zbog mog slabog dps-a?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 20. Mar 2011, 21:27:37 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Ne možeš da dođeš do tog vendora pošto su izbacili item koji omogućava da se taj vendor vidi.
Trenutno ne postoji način da naučiš taj recept (Blizzard Fail).

b) Koristi nekad mana drinks kad ti opadne mana, samo napiši na chatu "wait, refill" i svi će te sačekati da ti se napuni mana. Drugo, kad padne neki item prvo se gleda da li neko može da ga koristi a onda ako nikome ne treba ide na disenchant. Zato pazi, može neko da popizdi ako mu uzmeš item.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
b) Koristi nekad mana drinks kad ti opadne mana, samo napiši na chatu "wait, refill" i svi će te sačekati da ti se napuni mana. Drugo, kad padne neki item prvo se gleda da li neko može da ga koristi a onda ako nikome ne treba ide na disenchant. Zato pazi, može neko da popizdi ako mu uzmeš item.

Uopšte se nije radilo o disencangu. Radilo se o itemu mislim baš što mi treba za pitanje 1. essence of water. Znači ja sam alchemista on je alhemista, oboje nidujemo, pa kome igrica da. To je ono što sam rekao što mi se ne dopada u ovoj igrici - mnogo razmaženih klinaca. Traži boost, ja kažem može na teritoriji koja meni odgovara, on neće. Pa i ne mora.

Ponoviću ovde pitanje o raid-u:

Završih ja prvi raid u životu, stvarno nisam sada ništa nidovao, jedino formule za leatherworking i tailoring, The Black Temple. Dobih samo maksimum 10000 xp. Da li je to što sam ja išao sa 78 levelom zbog zbog mog slabog dps-a. Em moji standardni problemi, em me rastura glavuđa.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 351 352 354 355 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 09:52:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.