Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 01:39:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 318 319 321 322 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 437899 puta)
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC one s
nesto mislim da zabole blizzard koliko ljudi ovde imaju platu i da nam smanje/ukinu pretplatu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
nesto mislim da zabole blizzard koliko ljudi ovde imaju platu i da nam smanje/ukinu pretplatu Smile

Dosta velikih kompanija su pokrovitelji raznoraznih humanitarnih akcija. Ništa nas ne košta da probamo, od osoba koje igraju na piratima nemaju nikakve koristi. Ovako bi prodali makar igricu i svako novo izdanje.

Evo LaserXP reče da zna bar 50. Ja znam bar 20 mojih bivših mušterija. Jedna mušterija igra na originalu, odlično igra, ima vremena da igra, ali trenutno ne igra jer nema para da plati vreme igranja.

Poznato je da Sony, Philips itd imaju posebne fabrike za istočno tržište. A ovde ne mora ništa da se proizvodi, igrica već postoji, samo bi serveri bili malo opterećeniji.

Ako evropska unija zagovara razno razna prava mislim da kada bi se na blizzardovom stolu našlo 1000 email adresa (zloupotrebu bi mogli da smanjimo da ne mogu free email adrese tipa hotmail. live, gmail itd, svi skoro od provajdera prilikom konekcije interneta dobiju jednu ozbiljnu adresu) ipak bi se možda zapitali.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Pošto za sada ništa od Wraith of Lich King (pitanje love, šmrc) igram na Paladinu, horda, patch 4. je promenio u Holy. Level sam 57.

Pitanje 1.

Ovo je nevezano za klasu radi se o aukciji. Naime, već mi se ranije desilo da sam stavio cenu buyout, i lik je ponudio (bid) smešnu cenu i pošto ja nisam reagovao dobio item po smešnoj ceni. Sada mi se to ponovo desilo (možda je čak i isti kreten samo na drugom nicku) i ja sam morao da idem na poništi aukciju da bi sačuvao item. Naime za item koji na akciji ide 8 golda ponudio mi je 5 silvera. Da li nekako mogu da odbijem ponudu a da ne poništim aukciju.

Pitanje 2.

Takođe je nevezano za klasu vidim da je uvedena nova sekundarna profesija - archeology ali nigde ne vidim gde mogu da je istreniram. Znači kod čuvara svih gradova sam probao (Undercity, Silvermoon city, Orgrimmar, Thunder Bluff) i ne mogu da nađem.

Pitanje 3.

Povremeno kada sam u grupi u dungeonu napusti tank preuzimam ulogu tanka. Moram da se pohvalim do sada nismo nikad poginuli, a recimo baš juče kada nam je ponovo ušao tank, ja sam se povukao da budem tank i malo posle smo svi poginuli. Znači stavim One hand oružje i štit i uključim Righteous Fury. Interesuje me kako da držim agroo, odnosno oko sam dobro razumeo to je da držim mobove oko sebe. Da li se tank gear negde kupuje, ili se dobija prijavom u pećinu kao tank?

Pitanje 4.

- Nauci da Tab Targetujes, Pokusavati targetovati onog odvratnog rogue koji je upravo bacio sprint moze da znaci samo smrt. Znaci targetuj ga na tab i prekini da se patis da ga nabodes misem. Takodje ceprkanje sa nekim opcijama koje se ne nalaze u interface options vec mora da se ukuca u samom chatu kao komanda, moze da ti dozvoli da tab targetujes na vecoj razdaljini nego normalno.

Ja targetujem na tab. Međutim, iako imam mob-a neposredno ispred sebe, on izabere nekog mob-a u pi* materini.  Mislim da je to jedan od razloga lošem dps-a. Ja stiskam magije ali se ništa ne dešava jer je ustvari izabrao neprijatelj daleko od mene. Igram na CRT monitoru pa mi je nepregledno da izaberem na miša mob-a (recimo izaberem člana grupe umesto mob-a). Kako da ovo rešim?

Pitanje 5.

Želeći da koristim slotove guild banke deponovao sam 10 golda. Međutim, ništa se nije desilo. Da li mogu da koristim slotove guild banke i šta sam dobio time što sam deponovao u banku 10 golda?

Pitanje 6.

Dual specijalizacija sada košta samo 100 golda. Da li treba nešto posebno znati o ovome pre nego što platim 100 golda?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 03. Nov 2010, 05:44:20 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

\o/\o/\o/

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
1. pogledaj levu stranu prozora od aukcije. imas starting i buyout price. stavi starting price 8g, a buyout malo vise. tada najmanje sto mogu da ponude za to sto prodajes je starting price, a ako nece da cekaju i da biduju 48 sati, dace ti buyout price (sto obicno ljudi i rade).

2. arheologija tek u kataklizmi.

3. nemam paladina - pojma nemam, al shield ti treba svakako.

4. stisni ponovo tab? jbm li ga, gledaj sta targetujes, ne samo da mahnito lupas dugmice. ili probaj neki macro da napravis.

5. dao si 10g guildi. te pare se mogu iskoristi za svasta, a mogu i "da se prenesu na kipar" zavisi od gm-a. guild banku mozes da koristis u skladu sa ovlascenjem koje ti je dao gm.

6. plati 100g i ne brini. 99,9% populacije je dalo 1k golda.

a za popust kod blizarda... lol
prvo jebe im se za 100-200-500 sirotih srba kad imaju bazu od 12-13 miliona igraca, a drugo nije poenta u kupovanju igre vec u pretplati. kako god, nema 'leba od toga.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2010, 08:05:21 od e_necu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC one s
tank gear skupljas kao i svaki drugi gear. kroz instance, kvestove, kupis preko reputacije, nesto ti mogu napraviti bleksmiteri...itd. da bi bio bolji tank moras imati i potrebne talente za to (mada to vec verovatno i znas)
sto se tice targetovanja mislim da je po defaultu T,F ili G da targetujes najblizu metu, nisam siguran
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
1. pogledaj levu stranu prozora od aukcije. imas starting i buyout price. stavi starting price 8g, a buyout malo vise. tada najmanje sto mogu da ponude za to sto prodajes je starting price, a ako nece da cekaju i da biduju 48 sati, dace ti buyout price (sto obicno ljudi i rade).

Hvala ti na brzom odgovoru. Ali, zato sam i postavio sliku da se vidi da stavljam buyout cenu. Sumnjam da je lik našao sistem da pored toga stavi neku nebuloznu ponudu i ako ti ne primetiš, ili te mrzi da canceluješ aukciju (kao što je bio moj slučaj prvi put) dobije item budzašto, koji on posle proda po normalnoj ceni. Konkretno ovog u prvom slučaju sam i pratio, lik je 80 level, prijavljuje se na po otprilike pola sata, ne vidim da mu treba item mislim da je bilo Linen cloth.

Znači interesuje me da li mogu da odbijem ponudu a da ne poništim aukciju?

Novo pitanje:

Da li imate predlog za neki Addon kao QuestHelper i predložio bi da opet stavite listu neophodnih addona. Ironic je stavio davne 2007. godine ali mnogi linkovi ne rade, a možda su se pojavili i neki novi, bolji.

Navikao sam na Quest Helper a on izgleda da patchom 4 ne radi.

Koji od addona na slici mi treba a koji ne?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 04. Nov 2010, 14:14:26 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1281
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Haha moj omiljeni addon je bio Carbonite.. vise ne mogu da ga koristim  Smile
IP sačuvana
social share
This body holding me, reminds me of my own mortality.
Embrace this moment.
Remember, we are eternal, all this pain is an illusion.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 3120
Neko spomenu moje ime Smiley

Elem, batalite addone dok ne izadje kataklizma. To je moj savet. Gotovo nista ne radi a i ako radi nece raditi u sledecem patchu, a verujte patcheva ce biti jos do kataklizme.

Sto se samih addonova tice, jedini koji su za sada bas neophodni su Deadly Boss Mods, i Arena Master (a ni arena master nije toliko jer arena sada ne radi Smile). Sve ostalo je u principu vise kozmeticki. Napravicu kompilaciju addona i savete kada izadje kataklizma.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Pošto mi se ne plaća 28 golda 99 silvera i 75 coppera za recimo Glyph of Judgement otvorio sam novog lika - mage, horda, blood elf i kao prvu profesiju uzeo inscription. Interesuje me koja profesija ide u paru sa njom (kao recimo alchemy - herbalizam, skinning - leatherworking itd)

Koji od primarnih glyphova mi preporučujete za Blood Elf Paladina 61 level, horda, treba da bude uglavnom DPS. Mislim da ću njega da budžim ako mi u ovom životu stigne Wraith of Lich King.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung J7
Ako otkrijes zasto su alchemy - herbalizam i skinning - leatherworking pogodni parovi, provalices i sta je zgodno uz inscription.

Stavljaj one glifove koji ti "uglavnom" povecaju dps.

... posle toliko vremena ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 318 319 321 322 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 01:39:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.