Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 18:18:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 308 309 311 312 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 438086 puta)
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla 2.0b
mob
HTC Topaz
health fummel (il funnel, whateva). oduzima tebi health i daje ga petu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
VIP VIBE C
Hvala obojici na odgovoru.

Bloodhound, hvala ti na ekspresnom odgovoru, ali zar misliš da sam sa svojih 48 godina toliki gotovan da nisam pogledao u spellbook. Nije mi bilo jasno zašta služi ova komanda koju mi je preporučio Dinno.

Pitanje u vezi treniranja?
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230i
Mozes da ga lecis , ali ne mozes rename.

Ja sam na mog lock alta sibao isto affliction , mozda dosta vise mobova da pobije odjednom , veci DPS radis takodje u dungeonima.

Shadowfury je za pvp uglavnom , to ti je stun.. ako imas da odvojis 1k golda uzmi dual talent spec i zemaj kao drugi destro ili demonology kako volis..
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
VIP VIBE C
Hvala ti na odgovoru Ne igram PvP, jer sam strašno spor, znači da mi ovo ne treba
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
VIP VIBE C
Igram pećine od 15 levela. Sada sam 64 level. Tek sada me je heler pitao "ko mi je rekao da koristim Curse of Weakness". Da li je u pravu da ovo ne treba da upotrebljavam u borbama u pećinama u grupi i ako jeste zašto? Želim što više da naučim pa po potrebi da klincima prenesem to znanje, jer planim od 1. septembra ponovo da otvorim igraoniociu u kojoj će se igrati WoW. Ja ću plaćati acconte po računaru
« Poslednja izmena: 26. Avg 2010, 09:25:58 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 3120
Ne poznajem warlock klasu dovoljno dobro ali mislim da znam u cemu je problem. Curse of weakness sam po sebi nije los ali pretpostavljam da za dungeon runove postoji bolji (curse of agony) moja slobodna procena.

Curse of weakness ako sam dobro shvatio daje -AP i -armor na metu sto na NPC-eve i nije bas nesto specijalno. U principu ljudi vise vole dmg nego debuff.

Tako da verovatno iz tog razloga te je pitao sto koristis curse of weakness.

Ponavljam ne poznajem warlock klasu dovoljno dobro i mozda postoji jos neki razlog zasto ne bi trebalo koristiti curse of weakness u dungeonima (veci threat ili nesto slicno).
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
VIP VIBE C
Hvala ti na brzom odgovoru.

Pošto je (ah taj moj engleski) ako sam dobro razumeo neko ubio člana grupe (kako li je samo uspeo), stekao sam utisak kao da pravi više štete nego koristi.

Znači, tvoje mišljenje je, da u pojedinačnim borbama mogu da ga koristim. U pećinama ću koristiti Curse of agony, jer koliko sam razumeo ionako može da se koristi samo jedan curse istovremeno.
« Poslednja izmena: 26. Avg 2010, 10:59:57 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230i
i btw zasto bi placao accounte po racunarima , u kojoj god igraonici ima wow svi  dodju da bi igrali na svojim accountima tako da bi ti samo bacio pare i imao problema s korisnicima kojih ima svakakvih.Nastalo bi masovno mijenjanje passworda i banovanje akaunta..Tako da samo ti ubaci wow u tim racunarima jer ko god oce da ga igra ima svoj accaunt.
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 3120
Hvala ti na brzom odgovoru.

Pošto je (ah taj moj engleski) ako sam dobro razumeo neko ubio člana grupe (kako li je samo uspeo), stekao sam utisak kao da pravi više štete nego koristi.

Znači, tvoje mišljenje je, da u pojedinačnim borbama mogu da ga koristim. U pećinama ću koristiti Curse of agony, jer koliko sam razumeo ionako može da se koristi samo jedan curse istovremeno.

Curse of weakness nema sanse da je direktno uticao na smrt nekog od tvojih clanova grupe... osim ako nisi bacio na neku levu metu i time navukao na grupu vise mobova nego sto ste mogli da podnesete... ali to bi bio slucaj bilo sa kojim cursem a ne samo sa weakness...

po meni weakness treba da koristis SAMO kada TEBE napadaju mobovi koji imaju AP (non caster mobovi) jer na druge jednostavno nema smisla... ja da sam lock verovatno bih samo koristio agony
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung J7
Nema porebe da se ikad koristi weakness u 5manu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 308 309 311 312 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 18:18:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.