Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2026, 11:30:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 257 258 260 261 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 452834 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
mob
Nokia Neka stara nokia
jebo vas bog ljudi,sta ste napali coveka...mnogo serete,vi na pocetku niste znali nista vise od njega...

igrica je besplatna,sve sto kosta je da imas svoj nalog...
igricu mozes da skines sa neta,ili da pozajmis od nekog cdove,a takodje ces morati da se naskidas par gigabajta patcheva (zakrpe,potrebne su da bi se igralo) ali ako poznajes nekog ko igra on bi mogao da ti nareze,ili prebaci na neki drugi nacin...

IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
OS
MacOS X
Browser
mob
Nokia Neka stara nokia
brate,mani se WoWa , bio sam i ja veliki noob ali retard toliki kao sto si ti nisam,lakse ti je instaliras gta ili cs i ne davas sebe a ni jadne ljude po ovom forumu

aoooo uzmi igraj tetris nije ovo za tebe

pušite kurac

al vas je otero,kratko ali jebitacno  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Ericsson jeste
brate,mani se WoWa , bio sam i ja veliki noob ali retard toliki kao sto si ti nisam,lakse ti je instaliras gta ili cs i ne davas sebe a ni jadne ljude po ovom forumu

pušite kurac

al vas je otero,kratko ali jebitacno  Smile
Smile
coldone tebra hvala na podršci i svemu,jbg izgleda na ovom forumu ima više retarda nego što sam mislio.mislim,tema je ''wow za početnike''a oni tu kao nešto hejtuju mene što postavljam početnička pitanja Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Dec 2008, 01:20:03 od abenaz »
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
alo bre abenaz smiri se covece ko je tebi sta rekao?jel su ti ovo prvi postovi na kutku i dosao si da nekog teras u kurac?ko si bre ti da nekog teras u kurac ? smiri se jbt.

Rekli su ti svi 10x sta trebas da radis.Jesi shvatio sad?Jesi?Nisi?Boli me...dolazis da teras u kurac nekog ko ovde dolazi mali milion godina na ovaj deo foruma da bi ti ispao pametan i rekao kako mi nemamo zivota sve u svemu u prevedenom znacenju kako smo mi prepametni kako mi tebi ne zelimo da pomognemo.Mogao si da trazis guilde , korisne linkove preporuku za addonove kroz lvlovanje sve zivo i mrtvo kao sto su trazili prethodni clanovi na ovoj temi i koji su dobijali a ti gubis zivce posle 2 posta.Smiri se.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Ericsson jeste
brate lik je prvo počeo da me vređa nazivajući me retardom!!alo bre??!! :weirdface:uzvratio sam istom merom
alo bre abenaz smiri se covece ko je tebi sta rekao?jel su ti ovo prvi postovi na kutku i dosao si da nekog teras u kurac?ko si bre ti da nekog teras u kurac ? smiri se jbt.

Rekli su ti svi 10x sta trebas da radis.Jesi shvatio sad?Jesi?Nisi?Boli me...dolazis da teras u kurac nekog ko ovde dolazi mali milion godina na ovaj deo foruma da bi ti ispao pametan i rekao kako mi nemamo zivota sve u svemu u prevedenom znacenju kako smo mi prepametni kako mi tebi ne zelimo da pomognemo.Mogao si da trazis guilde , korisne linkove preporuku za addonove kroz lvlovanje sve zivo i mrtvo kao sto su trazili prethodni clanovi na ovoj temi i koji su dobijali a ti gubis zivce posle 2 posta.Smiri se.

abenaz
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
prestani sa teorijama ko ima vecu kitu i predji na temu shutnut si sa teme ajd sad nastavite sa razgovorom

sledeci OT se brise :S ough...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
OS
MacOS X
Browser
mob
Nokia Neka stara nokia
samuraj,iskreno,kako bi ti reagovao da pitas nekog da li moze da ti objasni kako da igras neku igricu,a prva dva odgovora su ti

i

ovo je tema za pocetnike (koje ja podrzavam),a pro igraci marsh odavde

abenaz
ovako ide...cd-ovi i instalacije su besplatne za world of warcraft...ti mozes da skines igricu sa interneta,ili da uzmes cd-ove od nekog,sve je to potpuno besplatno i legalno...
sve sto se placa (da bi igrao original) je tvoj korisnicki nalog...kupovinom prvog ,tj osnovnog dela igrice koji kosta 1000 din dobices cd,ali prava stvar koja je unutra je jedan kod koji ti omogucava da napravis nalog.
Ako kupis nastavak (moras prvo da kupis prvi deo tj burning crusade,mislim da je oko 1200,tako je pisalo na nekoj od proslih strana; a posle toga "wrath of the lich king",to je druga ekspanzija,ona je tek sad izasla i kosta oko 3700 dinara...ali ponovo,ne veruj mi na rec za cene,bolje proveri u nekoj prodavnici),i ako kupis nastavak dobices cdove za instalaciju tog dodatnog dela igre,ali sto je vaznije kod kojim nadogradjues svoj nalog,i time mozes da igras na novijim oblastima igrice...

sad,kada napravis nalog,odmah mozes da pravis heroja,i da ga levelujes do levela 60...
kupovinom prve ekspanzije mozes da imas levle 70,a kupovinom druge do levela 80...

tako da radi sta ti je milo...ne moras sve od jednom da kupujes...

i,da,placa se igranje,mozes da uzmes game card (to ti je ko u stare dane kad smo dopunjavali kredit sa onim karticam  Smile ) kojim igras 2 meseca,i on kosta oko 2500,i mozes da placas kreditnom karticom,to je malo jeftinije,ali neznam koliko je...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E71
nisu prva dva odgovora,no mu citam zadnjih 10 postova...i ja sam pocinjao da igram pa nisam glupa pitanja kao on postavljao,no sam se informisao malo,citao po netu pa sam izvlacio zakljucke....a ne mu coek objasnjava 10 puta jedno te isto i on i dalje svoju pricu...
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung ZM60
Cold one jesi ti primetio da ova tema ima 260 strana ko tu ne pise njegov odgovor bar 20 puta e onda ne znam . . .

nene bitno je da se napise  " ja ocu da igram wow ako moze dzaba a ako ne onda je sranje"

« Poslednja izmena: 27. Dec 2008, 15:30:12 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
'Ajde, 'ajde, spustite loptu. Polako.

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 257 258 260 261 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2026, 11:30:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.