Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 16:05:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 438060 puta)
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Na piratu su po meni dve kategorije ljudi:

- Ljudi koji ne umeju (nemaju strpljenja) da leveluju i grindaju (uglavnom deca)
- Zadrti magarci koji misle da cim se nesto placa da je to kradja

Doduse ovde se moze dodati jos jedna kategorija a to je: grupa ljudi koja je zbog neke od gornje dve pomenute grupe prinudjena da igra na piratu da bi igrali sa ortacima. Mada i ti ljudi se u donju crtu mogu svrstati u neku od one dve kategorije jer su iz istog razloga tu.

Surova istina? Naravno...
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 15:02:17 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Z-400
pa da.. imam mnogo ortaka na piratu, mnogo..
mogao bi da platim i platicu u skorije vreme..
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
prestanite da pircate o piratu jer koliko ja ovde vidim nastace opet svadja koju necemo toleristati!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Ajde bre ne lupetaj. Nasli ste sada da zabranjujete pricu o piratu posle toliko iskucanih stranica. Dozvolili ste toliko dugo da se vrti prica o wow piratima iako je to DIREKTNO krsenje pravila foruma. Mani me tih cinizama.

Ili brisi sve sto ima veze sa piratom kao dobri mali moderator ili pusti ljude da pricaju kao sto ste radili do sada. Nemojte tu vaditi neka dvojna pravila kako se kome cefne.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 15:03:41 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC one s
dobro kazes ironic, ja kada sam pre govorio da se ne prica o piratima niko me nije slusao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Topaz
Na piratu su po meni dve kategorije ljudi:

- Ljudi koji ne umeju (nemaju strpljenja) da leveluju i grindaju (uglavnom deca)
- Zadrti magarci koji misle da cim se nesto placa da je to kradja

Doduse ovde se moze dodati jos jedna kategorija a to je: grupa ljudi koja je zbog neke od gornje dve pomenute grupe prinudjena da igra na piratu da bi igrali sa ortacima. Mada i ti ljudi se u donju crtu mogu svrstati u neku od one dve kategorije jer su iz istog razloga tu.

Surova istina? Naravno...
ima jos jedna, ljudi koji vole wow zbog price, kartonske grafike itd, ali ne zele da trose previse vremena na njega...jer istina je da wow postaje pravo zanimljiv tek od max lvla...stavi to kao podgrupu prve grupe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Z-400
nece biti..
samurai.. sta je??? nesto pricas a ti igras pirat..
da igras orginal ne bi ti nista rekao..

Citat
dobri mali moderator

Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Sep 2007, 15:59:07 od The Punisher »
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Pozuri polako

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 814
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry , Apple iPhone
Meni je taj pirat nekoliko puta baš isfurava da sam zbog njega prestajao da igram pravi wow ali onaj test što je blizz. napravio da se testira wow tbc to je nako dobra stvar ali to da bih igrao moraš da imaš isto acc na kojem već igraš u fazonu pirata ali nema bugova znači odmah 70lvl full gladijator oprema i drugi setovi i kozn šta još al štopa malo jer ima previše ljudi naprimer ispred gradova gdje duelaju ali je odlično probajte to  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
pa vidite ja wow volim da igram a da dajem 2600 za wow e pa imam drugih stvari za koje bih radije dao i naravno nisam kao oni sto kazu u South Parku "those who have no life at all" nezelim da steknem 120 kg pored kompa igrajuci ovaj ruku na srce brilijantan MMO,sad cete vi reci ehhh pa jos je brilijantniji kad igras org ali ipak ne...
Citat
ima jos jedna, ljudi koji vole wow zbog price, kartonske grafike
to je moj covek  Smile

ja vasu raspravu o piratu nisam kritikovao samo sam vas upozorio da nenastane svadja kakva je bila skoro izmedju Crazymousa,Ironica,i ThePunishera bilo je tu i jebanja keve i zatvaranja usta i svega...

btw...
Citat
dobri mali moderator
Smile mudro... bolje mali mod nego zaludjenik od 20 i kusur godina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Pozuri polako

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 814
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry , Apple iPhone
I ono da svako može da izdvoji za wow nebih se baš složio wow je mjesećno oko 12eura + internet koji je oko 12 eura to je 24eura mjesečno dobro moglo bih se to već nekako skupiti ali moram da izađem nekada moram da jedem u školi nemogu da sav džeparac štekam za wow i net ali ima veoma dosta ljudi koji sebi to mogu priuštiti ali nemoraju da ovde sada govore kako to nije ništa  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 16:05:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.