Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 20:10:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 438109 puta)
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Ja furam 2 GB na 256 ADSL, i arena i mass pvp mi nikad ne spadnu na ispod 20fps, sta vise arena je uvek na solidnih 30-35.

Doduse verovatno bi fps bio i veci da se nisam zainatio i stavio sve graficke opcije na max  Smile
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Au a ako nije tajna koju konfiguraciju furas?

Ja imam laptop HP top of the line, 1.8 Intel core duo, 2GB RAM-a, ATI grafika sa 256 RAM-a, ADSL na 768. Laptop mi se strasno greje pa zna da se ugasi sam od sebe, izgleda da mi memorija polako crkava. Grafiku furam skoro na max ali me zezaju fps, cesto znaju da padnu na 10, 15 a ponekad ide i do 60.

Pitanje - sta mi fali, da li je to net konekcija, treba da smanjim detalje, da menjam memoriju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
AMD Sempron 2800+
nVidia GeForce 8600
2GB Kingston DDR2

256/64 ADSL - od 10/09/07 bice 512/64

Iskreno ne znam zasto ti radi tako slabo, najverovatnije je da ce biti do memorije. Ja sam moj stari lap stavio u cosak kada je poceo da se gasi sam od sebe od vrucine, doduse crklo je njemu najverovatnije od vrucine jos dosta toga te sam ga zamenio sadasnjom masinom.

edino sto je meni igralo neku ulogu u FPS jeste kolicina RAM-a. Net brzina, graficka i procesor nisu TOLIKO bitni. Mada ako igras u windowed mode zna FPS da opadne za 5-7

Ali kada podesim sve na "pvp mode" (citaj: pogasim sve background aplikacije, vratim desktop na samo jedan monitor) onda mi FPS u areni zzakuca na 35 sto je blago receno MILINA igrati. Takodje u AV na centru nemam nikakvih problema, svi igraci se brzo renderuju tako da fps nikad ne opadne ispod 15, a cak i tih 15 izgleda savrseno solidno.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Nista, moracu da otvaram laptop a to je u najmanju ruku skakljiva operacija...

Kada ga sibne na 60 fps sve klizi, bruka, a onda pocne da secka i katastrofa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ODnesi ga na servis posto kapiram da ti je jos uvek u garanciji i samo im reci da procene u kakvom je stanju memorija ili eventualno hard. Mada moje iskustvo sa "procenama" uvek se zavrsi na novoj kupovini.

Takodje primetices da je outland mnogo zahtevniji od Azerotha, recimo u Zangarmarsh ja ne mogu da prebacim 16 fps pa da ga jebem dok u recimo EPL, WPltako nekim oblastima u Azeroth sve radi ko po loju.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Istekla garancija pre mesec dana Smile

Jos jedno quite quite newb pitanje:

Imam utisak da sam dosta spor u PvP, nekako se sporo okrecem, nemam obicaj da skacem, ima li neko ideju kako malo da se popravim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Prvo i osnovno zaboravi na skakanje. To je jedna navika koju gameri drze od svojih FPS (ne frame per sec nego first pers shooter  Smile) dana. Skakanje tebi nista nece pomoci u PvP-u, bitno je samo kretanje.

E sad podseti me koju klasu igras pa da ti pomognem sto se brzine u PvP tice.

Ovo su neki saveti totalno nevezani za klasu.

- Kreci se misem, narocito okretanje oko svoje ose. Okretanje na A i D je strahovito sporo i neefikasno. Znaci drzi desni klik misa i okreci se ili drzi oba dugmeta da se kreces misem.

- Ocisti svoj UI od svih nepotrebnih skillova, ako ti je prenatrpan UI moze pregled igre da ti bude slab.

- BINDUJ SVE. Znaci moras da naucis sve skillove da koristis bez kliktanja na njih, od najosnovnijeg do najkoriscenijeg.

- Nauci da Tab Targetujes, Pokusavati targetovati onog odvratnog rogue koji je upravo bacio sprint moze da znaci samo smrt. Znaci targetuj ga na tab i prekini da se patis da ga nabodes misem. Takodje ceprkanje sa nekim opcijama koje se ne nalaze u interface options vec mora da se ukuca u samom chatu kao komanda, moze da ti dozvoli da tab targetujes na vecoj razdaljini nego normalno.
« Poslednja izmena: 29. Avg 2007, 14:42:28 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Probaj steroide.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
E to je to, uglavnom koristim tastaturu, verovatno je to glavni problem...

Vec sam izbindovao sve bitno, taj deo sam manje vise savladao.

Igram feral druida.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Posto igras melee klasu bitno je da znas da koristis Line Of Sight kada se peglas. Znaci ako se bijes protiv castera obavezno gledaj da im zadjes iza ledja kada krenu nesto da kastuju, ovo nece pomoci puno ako je igrac dobar jer ce se vrlo brzo okrenuti ali ako je neko ko se okrece na tastaturu omzda mu izadjes iz LoS i prekines cast. Takodje nadam se da imas ukljucen enemy cast bar, da ti lepo pise sta lik baca i vidis tacno kada ce baciti. Ako nemas namesti pod hitno, to mozes namestiti pod User interface options, show enemy cast bar ili da se malo vise patis sa AddOnima pa da namestis neku perverziju.

LoS takodje mozes da iskoriscavas i za mele klase ako se bas uvezbas.

Kazes feral si, ok ali naravno ponekad moras da izadjes iz shapeshift forma da bacis neki CC (cyclone/entangling roots/warstomp ako si tauren). Takodje ako ti je frka sa health bashuj lika i izadji u normal form da bi bacio neki heal. DOduse tako neke sitne trikove si sigurno vec naucio/
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 20:10:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.