Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Apr 2026, 09:15:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 397 398 400 401 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 428817 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
VIP VIBE C
Hvala na odgovoru. Tu sam ja uskoro sa novim pitanjima Smile

Po prvom pitanju sam razgovarao sa game masterom u igrici, i kako reče "tužno, ali su developeri tako namestili"

Po drugom pitanju, stvarno sam nekad brzoplet, sve sam probao, samo nisam probao da si sa nekim od NPC-ova može da se razgovara.

Ali da li sam ja slab, spor, nešto grešim, izgleda da ne može da se soluje.

Prvo, na da tako kažem otvorenom vozilu, taster 2 mi izbacuje poruku da nema dovoljno "heat"
Onda mi zaledi topove.
Pošto sam izuzetno uporan prokljuvio sam ovo sa raketom, prešao na alijanserski brod, i tu nastaje problem, negde na 800k helta počinje strašno da skida heltove. Mogu ja sam sa 1000 level Smile

Po trećem pitanju, malo me je zbunilo, ako sam sada dobro razumeo Tier1 je  za 15 level, Tier2 je za 30 level itd. Znači ja kao 90, treba tier 6. Ali, možda sam ja pogrešno razumeo, neko je spominjao Tier12.

4. Pošto nisam rešio raid, hoću da izađem na glavnu kapiju ne pušta me. Nije problem, mogu da upotrebim hearthstone, čisto me interesuje zašto.

5. Svojevremeno sam u chatu pročitao, opet se ograđujem, možda sam pogrešno razumeo, da postoji addon za farmanje. Prvo idem i pronađem recimo rudu, on to zapamti a onda mi automatski pokazuje. Ako je tačno, kako se zove.

6. Našao sam, po sećanju, Zuntu pet tranera, ali on sada više nema quest. Ili sam ja rešio nekada. Kako da namestim da se njegov pet bori protiv mog peta. I mislio sam tako redom.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

zasto zaledi topa.jpg
(194.5 KB, 1024x768)
upotrebio raketu.jpg
(183.51 KB, 1024x768)
zasto ne mogu da izadjem.jpg
(147.01 KB, 1024x768)
« Poslednja izmena: 10. Jan 2016, 02:59:30 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
Samsung J7
1) pre nego što dođe ally brod, cepaj 1 u prazno da bi napunio heat do +90, gledaj da ne dođe do 100 jer onda ima ona overheat fora ... čim počne fajt samo rokni 2 sa punim heatom i to bi trebalo da bude to ... oneshot

2) nije bilo drugog pitanja  Smile

3) tier = set, prvi set talenata, drugi set talenata ...

4) ne bih znao zašto

5) probaj GatherMate2 addon ... lično ne koristim takve addone, ima samo da ti istačka mapu da sve bude nepregledno, a i ako se posvetiš farmu, zapamtićeš i sam gde se spawnaju rude

6) evo ti sledeći koraci posle Zunte q serija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
VIP VIBE C
Hvala na odgovoru.

1) Da li negde mogu da vidim kada mi je na 90. Ja prvo pritiskao kao sivonja, normalno dobio sam overhead. Onda sam pokušao da brojim koliko sam puta pritisnuo "1" na 16 mi je izbacio overhead. E sad da li smanjivati broj pucanja, ili je već bio delimično napunjen, a ja to ne vidim

7) Kako sada da zaradim valor poene za upgrejd itema sem kroz questove. U raidove be išao tek kada osvojim 100 level. Mnogo je "posla". 8 karakera izlevelovali, zaradi 59000 golda za novi token itd.

IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
Samsung J7
1) Umesto portreta igrabgd sa hp i energijom, pojaviće ti se portret topa sa hp i heat barom.

7) Valor samo na lvl 100
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
VIP VIBE C
Bloodhound hvala na odgovoru. Posle ću da probam, sada pokušavam da ispunim "dnevnu normu" od minimum 2000 golda (30 x 2000 = 60k) da bi mogao da kupim token

Pre nego što pitam game mastera ajde ovde da pitam.

Ne dopada mi se preko findera "Random Timewalking Dungeon" danas sam tri puta "dobio" dungeon Utgarde Pinacle. Pošto sam ovaj dungeon završio, rešio qustove ne bi ga ponovo rešavao, pošto ima dosta drugih dungeona jedino ako oni nisu prilagođeni ovaj opciji. Ako izađem iz grupe sam na početku, dobijem dezerter (30 minuta), ako me kikuju od trenutka kika dobijem dezerter (3o minuta), pokušao sam relog, ne vredi za razliku od Warmane, pamti dungeon gde sam.

Znači predložio bih da se ovo promeni, da igrač može ako mu se ne igra dati dungeon odustati od istog bez dezertera. Ajde CD može da se preživi. Ono nije strašno ima 6 drugih karaktera, drugo, ionako farmam Ghost Iron ore, ali......

Ako mislite da nije ovo pitanje za game mastera već za forum, jer može link?

2. Quest Great Vessel of Salvation. Pogledao sam video na wowheadu http://www.wowhead.com/quest=31082/great-vessel-of-salvation#videos:id=89327 po mome uradio sve šta treba, međutim, meni samo uzme da kažem glavu u plavom krugu, šetam se ja, ali ne dobijam "1/3".

« Poslednja izmena: 11. Jan 2016, 17:09:08 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15616
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
LG Nexus 4
To za dungeone je dobra stvar, sprecava ljude da se glupiraju i izlaze svaki cas, to je popravilo stvari po meni. A ti imas opciju specific dungeon, pa se prijavi za neki koji nisi radio, a ne da izlazis i ostavljas one sa kojim si usao da traze novog clana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
VIP VIBE C
To za dungeone je dobra stvar, sprecava ljude da se glupiraju i izlaze svaki cas, to je popravilo stvari po meni. A ti imas opciju specific dungeon, pa se prijavi za neki koji nisi radio, a ne da izlazis i ostavljas one sa kojim si usao da traze novog clana...

Tako gledajući si u pravu. Ali šta ako suprotno me odmah neko kikuje u dungeonu, jer sam DPS, lako će naći drugoga i ja dobijem dezerter 30 minuta. Baš danas mi se desilo, imao sam napad srca (53 godine je u pitanju 120 kg na 165 visine) i pošto ih nisam pratio a oni su išli "quick run" i nisu sve očistili, poginuo sam.  Taman sam došao do njih, zadnji boss, oni svi 100 level, ja 97 level, kick iz dungeona. Misliš da je OK? Ipak postoji reč koja se zove "fair playing".

Uostalom, misliš da će takve dezerter sprečiti? Vidiš iću ću malo off, izvinjavam se, VIP je uveo naplatu korisničkog centra (sada 15) dinara (njihovo obrazloženje) zbog ljudi koji su ih zvali da ih pitaju recimo "kakvo je vreme u Beogradu" i to je zagušivalo centar. Međutim, sada ja čekam po 11 minuta za normalno pitanje, a pre sam dobijao vezu za 2-3 minuta. Stoji da je korisnika više, ali i bitangi. Samo su kažnjeni normalni ljudi, kao i u ovom slučaju.

Takođe, nemam ništa protiv za CD ako izađeš odmah, ali dezerter, je stvarno premnogo. Ili nekako neka srede da se ne dobija tri puta za redom isti dungeon, kada ima milion drugih.

Tvoj predlog za specific ne stoji jer ne može random ako ideš specific. Ako nisu popravili.

Znaš kako, malo je off, ali ima dosta bitangi kojima je zadovoljstvo da ti napakoste. Možda na retailu ne toliko, jedan od razloga zašto sam napustio Warmane (Molten) je upravo to.

Recimo, prvi put sam u dungeonu 97 levela Auchiron kako se zove, ja pitam gde ste, nisam znao  bacanje sa portalima, meni hiler odgovara "depends". Korekno? Fair playing? Patient?
« Poslednja izmena: 11. Jan 2016, 23:01:20 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
VIP VIBE C
Bloodhound moraš da kažeš jedno gz Smile

Idem dalje, nailazim na Valithria Dreamwalkeer, gde čitajući na wowhead i gledajući neki video gde ženska toliko brzo govori da ništa ne razumem, shvatam da kao u Terace of Serpent treba hilovati bosa. Kako, ja sam hunter Smile Ima video na netu https://www.youtube.com/watch?v=9VoIkbSFr9I, čovek lepo objasnio kako hunter da uradi, crvcc igram još na crt monitoru 17 incha, prvo ništa ne vidim, drugo njega ne razumem. Uspeo sam da je preskočim, sledeći boss me zaledi i ubije. Kako da skinem led sa sebe, objašnjeno je u pomenutom video, ali heh,

« Poslednja izmena: 12. Jan 2016, 03:35:12 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
Samsung J7
Ako je to ono kad poleti boss i onda te zaledi ... jbg ubij je pre nego što uzleti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
VIP VIBE C
Ako je to ono kad poleti boss i onda te zaledi ... jbg ubij je pre nego što uzleti.  Smile

Probaću. Izvini, možda preterujem, pošto ne znam dobro engleski, ako imaš vremena pogledaj ovaj video, pretpostavljam da je čovek dobro objasnio za onoga ko ga razume. Koje mu spelove baca i tako to. Video je 10 minuta.

https://www.youtube.com/watch?v=9VoIkbSFr9I
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 397 398 400 401 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Apr 2026, 09:15:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.143 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.