Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 20:18:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 396 397 399 400 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 435365 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
VIP VIBE C
Možda neko zna kako rešiti problem sa rooted kod zadnjeg bosa (Assad-a) u Vortex Pinnacle heroic. Već na dva karaktera ne mogu da završim ovaj dungeon. Svi članovi grupe znaju taktiku, međutim, svi dobiju rooted, ne mogu da se pomere, i džaba im taktika.

« Poslednja izmena: 11. Nov 2013, 11:08:35 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung J7
Static Cling vas rootuje.

Moze da se izbegne ako pri kraju casta skocite, jer rootuje samo ako ste na zemlji.

Ili da se skine lako ako imate priesta da vas mass dispeluje (stack ofc).

Ofc skoro svaka klasa ima neki ability kojim moze da skine root.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
VIP VIBE C
Pošto sada za raid nije više potrebno dva igrača, ako umeš može da se soluje:

1. Kako da uđem u raid Lord Jaxxasus must died (u Dalaranu pored Violet Holda). Ono gde je plavo ne pušta me.
2. Šta grešim u Serpentshrine Cavern, ne mogu da ubijem Lady Vash'jir. Karakter je mage 90 level i Lurker Above. Lurkera sam upecao, pojavio se on, ali ima neku magiju da me non-stop baca, i onda me grickaju pirane

Za Lady izgleda da sam ja malo pogrešio, kad ne znam. Prilikom prvog pokušaja dobio sam u torbici tainted core
http://www.wowhead.com/item=31088/tainted-core, ali sam ga ja pretvorio u peta. Sada nikako neće ponovo da dropije, jer elemental mobovi se više ne zovu tained elemental i ništa ne dropuju. Da li će se restartom raida (za šest dana) ovo popraviti ili kako da rešim problem?

Lurkera za malo da ubijem iz drugog, trećeg pokušaja, slagaću sada, mislim da je problem što on čim me napadne poništi Elixir of Water Walking, što sam pročitao da je dobro imati.

Da li je makro /target spitfire, ili je / target spitfire, odnosno da li ima space posle kose crte?

« Poslednja izmena: 21. Nov 2013, 10:41:08 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
HTC one s
2. Koliko se secam, to sto ti kazes Lord Jaraxxus must die je nedeljni raid kvest, uzima se u dalaranu, a iza lika gde uzimas kvest u velikom prozoru stoji iluzija bosa kojeg treba da ubijes (tu se ne ulazi u raid) u tvom slucaju to je Jaraxxus.
Inace Jaraxxus se nalazi kao drugi boss u raidu Trial of the Crusader, zona gde se nalazi taj raid je Icecrown, kad gledas mapu skroz gore desno.

1. Sto se tice Lurkera probaj 2-3 sekunde pre nego sto pocne da radi tu magiju (Spout) da skocis u vodu i malo zaroniš, tako te nece baciti 60+ yardi unazad. Osim te magije ima još jednu dve koje te mogu odbaciti 5-10 yardi al to je zanemarljivo

Kod Lady Vashj te verovatno zajebava faza kada ona ima štit na sebi, treba da ubijas elementale što dolaze i da pokupis recimo "kljuc" da isključiš one generatore što joj drže štit (4 komada mislim). Problem može biti to što osoba koja ima kljuć ostane paralizovana i mora drugome da dobaci taj kljuc itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
VIP VIBE C
Prvo, hvala ti na odgovoru.

Drugo, probao sam sada ne mogu da napadnem Lorda Jaraxxususa

Sa Lady je problem dolaze elementali, ubijam ih ja, ali oni ništa ne dropuju. Ako treba četiri tainded core onda nisam zeznuo stvar, ako treba samo jedan pa ga upotrebiš četiri puta, izgleda da sam zeznuo stvar što sam da pretvorio u peta.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
HTC one s
Jaraxxusa ne mozes tu da napadnes, tu kod tih portala na slici ne mozes nista da mu uradis. Sledece nedelje kad bude reset tu ce biti neki drugi bos kojeg treba ubiti te nedelje i tako u krug... Jaraxxusa da bi ubio moras uci u raid Trial of the Crusader (opisao sam ti u prethodnoj poruci gde se nalazi taj raid)

Kod Lady Vashj ne dropa svaki elemental kljuc, jer bi onda bilo prelako, samo ti njih ubijaj dok ne padnu kljucevi, ne moras imati cetiri u isto vreme, mozes jedan po jedan da koristis.

To sto si pretvorio u peta nije bio kljuc, vec pet (ljubimac) kojeg je droapao bos Hydros, verovatno nisi obracao paznju na torbe. Tako da nista nisi zajebao, samo obrati paznju na torbe sledeci pokusaj.

Elixir of water walking nestane sa tebe cim te boss udari, ne vredi da ga koristis ako ides sam u raid jer ce te boss udarati uvek

Macro ide bez razmaka, /target
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
VIP VIBE C
Odlična ideja za Lurkera da zaronim, tako da je pao za slobodu naroda. Idem da vidim za Lady. Da kod nje me muče Coilfang Strider i Coilfang Elite, non-stop me fearuju. Sad ću da vidim na wowhead da li ima neka sugestija.

« Poslednja izmena: 22. Nov 2013, 09:42:55 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
VIP VIBE C
Ulduar raid. Moj lik je hunter 90 level. Nekako ja očistih do Flame Leviathana međutim, dalje ne umem. Može neko objašnjenje.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
VIP VIBE C
Prvo, potpuno sam siguran da ovu temu oživeti. Nije mi ni jasno zašto je zamrla. Niko u EX-Jugoslaviji ne igra WoW na orginalu? Warmane (Molten) je prepun naših ljudi.

Znači, posle preko godinu dana, zbog finansijskih problema, igranja na Warmane (Moltenu) i zamalo razbijanja jedno x-puta monitora (kućište kompjutera je uvučeno u sto) zbog bugova, crasheva itd., iskoristih novogodišnji popust, kupih WoD, iskukao game masteru i dobih 5 dana free, malo sam kukao po chatu (čovek nije dao golde, ali je kupio moj hog), te kupovine Tokena evo me.

Ali, kao i pre zbog slabog poznavanja engleskog sam totalni noob. Jelte ne mogu, ako sam pošten, reće newbia ipak je samo na Moltenu na jednom karakteru 380 dana igranja. Ali robotu treba dati prave instrukcije da bi bio koliko toliko efikasan u dungeonima i raidovima Smile

1. Da bi rešio battle pet quest kupio sam pet 25 levela preko aukcije, međutim, dobio sam poruku da ne mogu da ga dodam na moj account. Poslao sam i game masteru pitanje preko site-a ali dok čekam odgovor možda neko zna kako mogu da rešim problem.

2. Zbog osvajanja leatherworking recepata reših konačno da uradim Icecrown Citadel. Nikad ga nisam rešio, (na Warmane ne radi kao i svi raidovi low levela) pa ajde. Dobro je ovo što sada za raid ne treba minimum dva čoveka. Međutim, postavio mi se problem, kako preći u suprotnu sobu. Kao noob, mislim da sam sve probao, otkrio sam lift (to mi je bio problem), pa portal (ali on me šalje na rešene teritorije).

3. Downloadovao sam uputstva za karaktere na kojima ću za sada najviše igrati, kao recimo ovo u prilogu. Ali, sada, bilo me pre sramota da pitam, da počnemo on osnovnog jer izgleda da je bitno prilikom izbora taletata. Šta je to Tier, 1, 2,........?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
Samsung J7
1. Nema tu pomoći od Game Mastera, možeš da uncage/add/learn/naučiš  Smile peta samo do max level peta koga već imaš, tj dokle si izlevelovao.

Npr ... radio si pet battle i izlevelovao si nekog do lvl5, možeš da dodaš samo do lvl5 peta, ne možeš 6-25.
Ako hoćeš tog peta što si kupio da dodaš ... moraćeš da izlevelaš nekog peta do 25.

2. Tu ti je Gunship encounter, treba da pričaš sa Saurfangom da pokreneš fajt, kad to odradiš sletećeš do sledećeg bossa i odatle možeš dalje da nastaviš.

3. Evo ovde ti sve nacrtano.  Smile icy veins bm hunter
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 396 397 399 400 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 20:18:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.