Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 17:59:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 387 388 390 391 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 435614 puta)
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC one s
To za 12 meseci je super ponuda, obavezes se ugovorom da ces placati, dobijes Diablo III kada izadje (koji ce kostati barem 30e ako ne i vise) dobijes in game wow maunta, Tyrael charger (koji super izgleda, a slicni maunti kostaju 20e u blizardovom shopu). znaci isplatis u 12 meseci 156eura koliko bi redovno platio za pretplatu i dobijes dzabe igricu i mounta. + ako platis 3 ili 6 meseci dobijes isto neki mali popust.
ja sam se prijavio za to,dok traje akcija. a ako me smori wow jednostavno batalim, ne prebacujem pare na internet karticu i ne moram sve da isplatim. blizard me nece sigurno kaznjavati i hapsiti po Srbiji sto im nisam isplatio sve po ugovoru  Smile jedino mogu da mi banuju acc  Smile

Te gluposti gold za gamecard nemoj da radite sa nekim dijabolama iz trade chata vec sa prijateljima iz gilda ili nekim drugim proverenim prijateljima, ako vec hocete tako da placate igru.

Arheologija ide ovako, pogledas mapu, vidis gde je ona lopata, odes tamo i stavis spravicu kao na slici kod tebe. ako je crveno svetlo, kao na slici, ti ides u pravcu tog teleskopa dalje nekih 20 koraka, postavis opet, ako je zuto svetlo opet ides u pravcu teleskopa napred, stavis spravicu i ako treperi zeleno tu kopas, na zemlji ti se pojavi, fosil, tablet itd zavisno od toga gde si kopao.
Takodje imas meni za arheologiju isto kao i za bilo koju drugu profesiju. U tom meniju vidis sta si i koliko si iskopao, i ako imas dovoljno delova sastavis celinu toga sto si kopao. Uglavnom ces iskopati razne gluposti koji ne vrede nicemu, a mozes da ubodes i nekog ljubimca, mounta, neke iteme koji promene izgled karaktera na neko vreme itd.
Arheologija je bila zanimljiva sa pocetkom expanzije jer je davala iteme koji su bili isti lvl kao i raid itemi u to vreme, danasnji itemi su toliko iznad toga tako da ne treba ni sekund vremena posvetiti arheologiji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
VIP VIBE C
Arheologija je bila zanimljiva sa pocetkom expanzije jer je davala iteme koji su bili isti lvl kao i raid itemi u to vreme, danasnji itemi su toliko iznad toga tako da ne treba ni sekund vremena posvetiti arheologiji

Hteo sam da je levelujem pošto je ovaj karater alchemista da mogu da pravim Vial of the sands - vrlo često se traži u trade channelu i na serveru Dragonblight je cena oko 45000 golda. Da li isplati gubiti vreme ili ne?
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung J7
Ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
SonyEricsson w995
ovaj ja ne znam kako ali u icc me napadaju argent crusade sta da radim?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
VIP VIBE C
Hoću sa paladinom da solujem normal Deadmines. Igram na patchu valjda je 3.3.5. Mislim da mi treba ključ za vrata kada iz tunela (mašinske hale) izlazim na obalu (bar pretpostavljam da je brod i kraj iza tih vrata). Igrao sam u grupi, verovatno je neko imao ključ, ili sa novim patchevima on više ne treba.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Otkako je izasao 4.3 uzasno me nervira sto mi se mature language filter konstantno vraca ne default, cak i kada samo logujem drugog heroja..... Jel neko imao slican problem?
IP sačuvana
social share
Bosses have these crazy ideas in their mind that the raid wants to kill them...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
LG L5 II
Урадим све овако као на клипу само што га на крају нема овај дворф коме треба да предам ова 5 лика... Може помоћ? Због чега је тако?

IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
Samsung J7
Baguje piraterija.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
LG L5 II
Тако сам и мислио... Ни пиратерија више није као што је некад била...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
LG L5 II
Јел може два пута да се игра батеред хилт? Узо сам из првог мач за једну руку па бих хтео још једнан ако може?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 387 388 390 391 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 17:59:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.