Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 14:57:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 404921 puta)
Zvezda u usponu

Thug it out 'til we get it right

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1538
Zastava Perlez
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson w810i
Ironic upravu si za frost maga... za kvestovanje je extra kao i za pvp ali ipak ja mislim da je za pve najbolji arcane/fire ili cak ima ljudi koji j**u kevu sa arcane/frost magom...mada moj izbor za 70 lvl ako mislite da igrate pve je definitivno fire/arcane...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Iskreno govoreci moje iskustvo sa fire magovima u areni jeste da iako naprave bolesnu kolicinu dmg ginu kao muve. Ne daj boze da popiju neku vrstu CC-a i mrtvi su u roku od 3 sekunde. Dok frost mag ima survivability i to mnogo veci nego fire. Takodje mislim da nisi u pravu za pve, frost magovi su daleko korisniji, znaci nemaju najjaci dps koji bi imali da su fire ali su pri vrhu dps listi i rade nenormalno dobar CC. Tako da iako su fire magovi potrebni sa vremena na vreme da sam ja Guild Master uvek bi pre inv dobio frost mag.

arcane/fire spec magovi u pve su dosadni u najbolju ruku. Naravno da ce ih usrati pom pyro kombinacija s vremna na vreme ali let's face it, koliko cvesto se to desava. Pom pyro mag je do jaja u areni ali samo AKO sve to procuje.

Naravno ovo sve govorim sa aspekta sirokog iskustva mucenja protiv magova ali mogu da kazem da 1na1 frost mag ima mnogo vece sanse protiv bilo koga nego fire. Sada svi imaju trikove protiv poly, stun picke materine. tako da pom pyro mag vise ne moze da pwnuje warrove i huntere.

Sve u svemu moja "hladna" preporuka je da se specujes u frost i to sa dobrim delom poena i jako malo nesto u arcane.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung Z-400
ja bi uzeo 40frost i 21fire,ali dragon breath je ekstra. Smile
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mooooo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia n70 ME
Hoces  ti vise da pocnes da igras, posto si promenio 15 kombinacija do sad, pocni, vidi da li ti se klasa svidja i onda pricaj....
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Hoces ti vise da pocnes da igras, posto si promenio 15 kombinacija do sad, pocni, vidi da li ti se klasa svidja i onda pricaj....

QFT  Smile
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia E71
meni najjaci talenti za maga 40 arcane 21 frost,super dps,survival i sve,a arcane\fire necu izinata jer su svi magovi tako,a i vec sam bio napravio shadoweave set Smile
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Hoces ti vise da pocnes da igras, posto si promenio 15 kombinacija do sad, pocni, vidi da li ti se klasa svidja i onda pricaj....

QFT  Smile
Potpisano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
HTC Topaz
ee jedno pitanje za ljude koji imaju melee charove...u dual wieldu, da li jaci i sporiji weapon mi ide u main hand, a brzi i nesto slabiji u off? (dps output im je isti, samo sto u mom slucaju main hand ima brzinu 2.7 a offhand 1.Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Uvek brze oruzje u offhand imo. ali mozda gresim. kapiram da se svi skillovi odnose na dmg main hand wep, znaci ako ce neko da lupi ne znam backstab ili tako nesto (lupio sam, ne znam da li backstab koristi wep dmg) mislim da ce se koristiti dmg sa main handa.

Ali ukoliko nisi rogue koji ce ti plajvaz dual wield
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
HTC Topaz
Uvek brze oruzje u offhand imo. ali mozda gresim. kapiram da se svi skillovi odnose na dmg main hand wep, znaci ako ce neko da lupi ne znam backstab ili tako nesto (lupio sam, ne znam da li backstab koristi wep dmg) mislim da ce se koristiti dmg sa main handa.

Ali ukoliko nisi rogue koji ce ti plajvaz dual wield
ehm, jesam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 14:57:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.