Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 01:53:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 390 391 393 394 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 435444 puta)
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple Iphone 4s
koja je sada trenutno ovako generalno najizdrzljivija pvp klasa/specc u masovnim Bg pokoljima??(ili ti koju klasu/specc je najteze utepati  Smile )
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple Iphone 4s
Skinuo sam MoP beta verziju, prvo sam se mucio sa instalaciom jer je download bio prespor, al sam nekako istrajao i skinuo svih 20GB  Smile upalim to jutro MoP i udjem lepo , sve radi , al nisam imao vremena ni da probam igru..upalim popodne komp i startujem MoP kad ono nece pa nece, launcher krece da izbacuje (install game) a ja sam igru vec instlirao i vec usao u nju  Smile izadjem,udjem ponovo i onda vidim MoP launcher al mi odmah izadje obavestenje 'failed to download a required file. please check your internet connection' i to je to...pokusam da udjem u igru preko zelene beta ikonice koja se nalazi u folderu de sam instalirao igru , i to kad otvorim krene nesto da se ucitava, dodje negde do pred kraj i tu mi izbaci fatal error  Smile i to je to , ja igru ne mogu da pokrenem..iskljcio sam anti virus, stavio da blizz launcher prolazi kroz fire wall , citao forum de ljudi pisu o problemima sa betom itd al nista ne pomaze.. imate li vi neku ideju? (ponovo 20 gb da skidam ,to je zlocin protiv covecnosti  Smile )
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Cuz i'm V.I.P till i D.I.E

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Koji server je bolji za pocetnike(hteo bih da pocnem wow) magic-wow ili molten?
I da li postoji mogucnost da se promeni server sa tipa sa moltena na magic? I ako postoji kako..? Smile
IP sačuvana
social share
Cuz i'm V.I.P till i D.I.E !
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.41
mob
Tel.Me Your.Number
Postoji ako daš pare. Molten je najjači i najbolji privatni server koji je ikad postojao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 115
Zastava Aleksandrovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG G2
I da li postoji mogucnost da se promeni server sa tipa sa moltena na magic? I ako postoji kako..? Smile
Najbolje pocni na Moltenu on je najbolji privatni server, ja igram vec 2-3 god na njemu i stvarno je odlican, ako pocinjes Wow da igras izabari Wotlk, jer su u februaru na Moltenu ubacili i kataklizmu pa mozes i nju ali bolje prvo na Wotlk
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 118
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
ljudi kome treba skrol of rezureksn neka se javi,steta da propadne Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
VIP VIBE C
Najbolje pocni na Moltenu on je najbolji privatni server, ja igram vec 2-3 god na njemu i stvarno je odlican, ako pocinjes Wow da igras izabari Wotlk, jer su u februaru na Moltenu ubacili i kataklizmu pa mozes i nju ali bolje prvo na Wotlk

Izaberi Molten wotlk - on još i može da se igra. Cata je prepuna bagova, primer počnemo mi dungeon, dođemo da zadnjeg bosa - nema ga. Dođem ja da boostujem mog alta do Utgarde Kelp zaključano. Hoću ja putem maila da prebacim na drugog lika 900k golda izgubio se mail - game master kaže da to nije njihova stvar. Itd. itd.

Ja sam se vratio na original. To je manje od 50 dinara dnevno. Jedna Coca-cola manje, par cigara manje, jedna kafa ili piće u restoranju manje i može da se plati orginal. Mislim da stav neću da platim da bi igrao ne pije vodu. Koliko koštaju živci? Bez obzira što se radi o igrici, to je jače od čoveka, kada nešto baguje ipak nervira. Ja sam na originalu mojom greškom izgubio iteme (disentantovao sam iteme koje nosim i ostao go u sred Orgrimmara) GM mi je bez problema vratio. Jednu moju mušteriju su hackovali, iako je on kriv, vraćeni su mu svi itemi i goldi. Na Moltenu to je misaona imenica. Nisu mi jasni donori - plaćaju za bugovit server na kome GM boli briga za bilo šta.

Stoji da je 12,99 evra ja nas sirotinju mnogo, ali čuo sam da održavanje servera strašno košta. Čuo sam podatak da je za otvaranje jednog novog servera svojevremeno Blizzard pukao 500.000 evra.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2012, 09:32:29 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
VIP VIBE C
ljudi kome treba skrol of rezureksn neka se javi,steta da propadne Smiley

Nemaš baš nikome da pošalješ, nekome sa kim si igrao, nekome iz gulda? Ja sam dobio od jednog Čeha, čoveka sam upoznao na serveru. A stvarno je dobra stvar. Dobio sam LichKing i Catu na jednom accountu besplatno, karakter sa 60 levela mi je automatski 80 level sa svim pravilnim talentima.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
VIP VIBE C
Može li odgovor na sledeće pitanje: šta je bolje za DPS warrior-a   arms ili fury

Odgovori mi jedan u chatu arms dok se levelujem, a fury kada dobijem 85 level.

E sada molim ako može odgovor koje minor glyphove da stavim na arms warrior dps. Profesije su engineering, mining, ići će uglavnom dungeone i raidove. Pogledah na

http://www.noxxic.com/wow/pve/warrior/arms/dps-spec-builds-and-glyphs

ali tu nema minor glyphovi.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2012, 18:43:56 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
VIP VIBE C
OK, Rekoše mi u chatu da su minor glyphovi nebitni jer ne pomažu i DPS-u pa ja stavih otprilike.

E, sada imam stvarno ozbiljan problem. Kao warrior 77 level odoh u Sholomace dungeon i ne mogu da ga završim jer po wowheadu sada treba očistiti sav trash da bi se zadnji bos pojavio. I tu nastaje problem, jedan mog je imun i na wowhead-u je sledeći savet:

If you're a Fury or Arms warrior, kill everything in the room but the Occultists before resetting them. After that, build up some rage off of some other mobs and then round all of the Occultists up. Hit Recklessness, Whirlwind, and then go beat down Gandling.

Meni su ostala ta tri moba koji postaju imuni. I po mome sve uradih, nikako da ih ubijem. Krenuo ja jednog po jednog, dovedem ja njemu živote sa 6000 do 1400 ali dalje ni makac.

IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 390 391 393 394 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 01:53:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.