Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:00:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 402944 puta)
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6230i
kad izlazi Patch 2.3.0 ?
« Poslednja izmena: 29. Okt 2007, 14:39:37 od Boccy »
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung J7
Sem Blizzarda niko to ne moze da ti kaze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Ti nazalost ne sagledavas sve moguce aspekte PvP. Tvoja teorija bi bila apsolutno tacna u nekom imaginarnom svetu gde warriorova meta stoji nepomicna i ne healuje se ili nesto slicno.

Problem sa Fury warriorima je sto oni iako imaju dobar sustained dmg oni su u pvp apsolutno beskorisni. Jer se citava poenta warriora u PvP vrti oko jednog jedinog skilla, Mortal Strike. Bez tog -50% heal efekta mi bismo bili efektivno beskorisni. I poenta warriora jeste u velikim burst dmg jer arena bitke su cesto brze gde fury warr ne bi imao prilike da prikaze ono sto moze. Takodje warriori su klasa koja se jako lako CC-uje tako da ukoliko nemas veliki burst dmg nego kvrckas kao fury neces imati prilike da dovoljno puta udaris protivnika da bi napravio neki veci dmg. Takodje fury warr nema ni teoretsku sansu da ubije holy paladina, priesta ili resto shamana.

Takodje nezahvalno je fury warriore porediti sa rogue. Cinjenica mozda delimo istu vrstu dmg i kolicinski (sustained) ali mi nemamo ni 5% cc sposobnosti koje ima rogue da bi mi mogli da budemo tako efektni kao oni.

U duelima kapiram da dobar deo ove teorije pada u vodu ali po meni dueli nisu pvp nego jednostavno odmeravanje nebalansiranih klasa. Mada i tada retko koji fury warr uspeva da me dobije.

U PvE je druga prica. Fury je tu apsolutno gospodar ali tek u T5 opremi i navise jer do tada jednostavno nece moci da outdpsuje arms/fury hibrida (2h Imp Slam build).
« Poslednja izmena: 29. Okt 2007, 15:22:59 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
HTC Topaz
jos jedno pitanje sto se tice slama, on resetuje swing time? tako da efektivno, sa imp slamom imas attack speed 0.5, dok god imas ragea?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Odakle ti informacija da slam resetuje swing time (doduse moguce jer ja slam ne znam da li sam koristio 10 puta u zivotu) A cak i da ga resetuje to samo moze da znaci gubitak dps jer slam nije vezan za swing napad. A da jeste i recimo imas oruzje od 3.5 swing time situacija bi bila takva da ti nikad ne bi udario swing napad jer spamujes slam brze nego swing tako da ako ga resetujes na svakih 0.5 sec to znaci da onih 3.5 sec swinga nikad se nece desiti.

Edit:

Ok malo sam istrazivao i saznao sam da slam zaista resetuje swing timer. E sad da bi se slam efektivno koristio a opet da se ne gubi previse DPS najbolje ga je onda koristiti odmah posle swing napada. Tako se vreme izmedju dva swinga smanjuje na minimum a opet se slam iskoristi. U idealnoj situaciji slam bi onda trebalo da razmakne dva swing napada za 0.5 sec (u imp varijanti)

E sada namece se pianje da li se swing timer resetuje od pocetka casta slama ili na kraju. Ne verujem da je na pocetku jer onda jednostavnim addonima moze da se izbegne bilo kakvo razmicanje dva swinga.

Ali ovo je iskljucivo u pve situacijama. U PvP nema apslutno nikakvu primenu osim ako meta nije imobilisana na neki nacin a opet PvP talenti ne dozvoljavaju trosenje talenata u imp slam

Edit 2:

Razumeo sam ga savrseno i zato toliko dugo objasnjenje Smiley Uzgred saznao sam u medjuvremenu. Slam resetuje swing time od kraja casta sto znaci da dobro urenirani pve warr moze da uspori svoje napade za 0.5 sec sa imp slam. MEDJUTIM slam se preporucuje samo u situacijama kada treba da se odradi neki masivni rage dump. Inace su ms i ww (kada sme) i dalje najkorisniji skillovi za dps warra.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2007, 16:00:03 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
HTC one s
mozda je mislio na casting time, tj dok ne udaris slam  Smile sa fury talentima to je 0,5 sec
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6230i
Jooj umorio sam se od pukog levelovanja  Smile sad  sam 66 !
kad dodjem na 70 sta mislite da li da radim arenu jer ocu onu Gladiator Opremu ili da cekam expanziju jer kao sto se desilo sa proslom pricao mi je drug dok nije izasao TBC ima je Huntera 60 i mnogo se mucio za opremu i kad je izasao BC u hellfire peninsula je od questova skoro celu opremu promenio ...
da li ce se to opet desiti pa ovi sto su se mucili za Gladiator Opremu ce odmah od questova u Prvoj zoni Northrenda dobiti bolje iteme ? Sta mislite ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung Z-400
neces u PvE guild, to ti je za raidovanje?
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Oni koji imaju obicnu arena opremu odnosno gladiator da odmah ce je zameniti. Oni koji budu bili full Gladiator 3 ili gladiator 4 mozda ce tu opremu koristiti 5-6 lvl posle toga pa pa
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6230i
onda ipak cu ja sacekati Expanziju a do tad cu da skupljam pare Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:00:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.