Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:34:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 310 311 313 314 ... 344
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 300297 puta)
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 6230i
dobra stvar
warrior/expert traveller 66%/the scrouge
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC one s
argent dawn, 39%, warrior
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8pre
mob
HTC Topaz
alliance, 75%, paladin  Smile

btw, odgovori u traveller quizu su pre-wotlk
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 3120
Ironic sta su radili sa resilience sada? nisam citao mmochamp zadnjih dana. i kako prolazi arms warr u bg's, jel moze neka kombinacija pve/pvp gear da se napravi da dobro prolazi. recimo wrath set, s'mourne i pve 277 off set itemi?
nisam igrao arms nekoliko nedelja

Ja jedino arms i igram, nista drugo ne bih ni probao u pvp. Throwdown je po meni prevelika stvar da bi se izgubila na konto nekog drugog speca, jednostavno arms ima suvise talenata bez kojih bi pvp bio mnogo tezi.

Sto se resija tice buffovali su ga za 50% nakon pre cata patcha tako da sa res gemovima/enchantima mogao si da dodjes na oko 80-85% dmg reduction (ne znam tacnu cifru jer tooltip nikad nije radio kako treba), bukvalno sam se osecao kao raid boss u sred bg-a sa minimalno smanjenim dmg. Pre par dana su smanjili buff sa 50 na 25% jer iskreno, bilo je suvise dobro da bi potrajalo Smiley I dalje po meni vredi stakovati resilience jer je sa danasnjim ciframa koje ljudi izbacuju suludo ici sa malo istog, stoga po meni je i besmisleno ulaziti bez full pvp opreme. A sada nije ni tesko novim ljudima u pvp-u da zgrindaju opremu... moj drugar je zgrindao full wrath set i offsetove za 1 av vikend casual igranja...
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8pre
mob
HTC Topaz
svaka mu cast, ako je za 1 vikend izgrindiao sve to. 100-150 honora po pobjedi, 1650 honora po wrathful set piecu, 5xset + za off setove... to je 50ak-75 pobjeda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC one s
ja dobijam dc u bg's kada kliknem na table od maga, soulwell i slicno, i posle rekonekta se vratim u igru sa dezerter bafom, totalno sranje.

inace igrao sam arms, imam sve wrath iteme osim sholdera i weapona (277 tier sholderi i s'mourne) i negde oko 1200 ress. veoma sam zadovoljan kako izgleda arms sada, prilicno lako ubijam svaku klasu (holy pala me malo muci  Smile ). charge, hamstring, rend, throwdown, ms, overpower, hs, intercept itd. ~10 sec target moze biti u stunu. burst ogroman, skoro kao pala na pocetku wotlk. mada generalno ko prvi inicira borbu taj i pobedjuje taj duel
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 6230i
ja dobijam dc u bg's kada kliknem na table od maga, soulwell i slicno, i posle rekonekta se vratim u igru sa dezerter bafom, totalno sranje.

obrisi cache folder prije svakog logovanja , mozda pomogne..
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Tel.Me Your.Number
Devojka na Milioneru nema pojma šta je WoW Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Баш сам то хтео да напишем.  Smile
Али онај део када чита брату WoW као "дупло ве-о-ве" па затим "о-између-два-дупла ве".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Tel.Me Your.Number
Da da, duplo v.... jbt. A ovi iz publike su još veći biseri. Kaže mislim da je kopjuterska igrica... šta bre misliš Smile a treći lik kaže ne volim strategije Smile doduše rekao je da WoW znači Warcraft Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 310 311 313 314 ... 344
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:34:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.335 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.