Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft kao kokain?  (Pročitano 8695 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
U ona 2 izvestaja o stetnosti igara se naslusah tone potpune gluposti iz usta ljudi koji nemaju pojma o zivotu. Opet cu vas potsetiti na facebook za koji niko ne govori da je stetan (delom jer ga svi masovno koriste), a ljudi su po ceo dan online! Ljudi cak idu preko fona na facebook da bi promenili status kad nisu kod kompa, sto je u najmanju ruku boles'no! Okanite se kritike WoWa i igraca WoWa koji vreme koje bi trebalo da provedu vozeci bicikl koriste da bi igrali WoW, big fucking deal. Kao da ce im voznja bicikla doneti nesto dobro u zivotu. Drugo, ovo sto seru o podizanju nivoa agresivnosti kod dece je potpuna glupost, u najmanju ruku. Meni da nije igara kao sto je painkiller ili fear bio bih znatno agresivniji jer te igre ubijaju stres, dok se ta agresivnost i stress hrane bas tamo gde bi trebalo da vozim bicikl i igram fudbal sa drugarima, van kuce, van kompjuterskog sveta. Ono sto je ona kravetina izlupala da je ljuta na kompanije koje prave igre jer joj je sin zavistan je toliko glupo, da su komentari vrlo suvisni... Ovakve reportaze radi i gospoda sa RTS-a bar jednom godisnje o stetnosti counter strike-a na omladinu... To sto su oni previse ograniceni i ne zele da se udube u svet elektronske zabave, to je iskljucivo njihov jebeni problem. Glupe predrasude su u svakom slucaju glupe...
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48025
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S6 edge+
На ове што играју само Стајк 1.6 стварно је нешто утицало, па они играју само један те исти глупави мод ко да нису добри.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Mar 2009, 20:24:02 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
U ona 2 izvestaja o stetnosti igara se naslusah tone potpune gluposti iz usta ljudi koji nemaju pojma o zivotu. Opet cu vas potsetiti na facebook za koji niko ne govori da je stetan (delom jer ga svi masovno koriste), a ljudi su po ceo dan online! Ljudi cak idu preko fona na facebook da bi promenili status kad nisu kod kompa, sto je u najmanju ruku boles'no! Okanite se kritike WoWa i igraca WoWa koji vreme koje bi trebalo da provedu vozeci bicikl koriste da bi igrali WoW, big fucking deal. Kao da ce im voznja bicikla doneti nesto dobro u zivotu. Drugo, ovo sto seru o podizanju nivoa agresivnosti kod dece je potpuna glupost, u najmanju ruku. Meni da nije igara kao sto je painkiller ili fear bio bih znatno agresivniji jer te igre ubijaju stres, dok se ta agresivnost i stress hrane bas tamo gde bi trebalo da vozim bicikl i igram fudbal sa drugarima, van kuce, van kompjuterskog sveta. Ono sto je ona kravetina izlupala da je ljuta na kompanije koje prave igre jer joj je sin zavistan je toliko glupo, da su komentari vrlo suvisni... Ovakve reportaze radi i gospoda sa RTS-a bar jednom godisnje o stetnosti counter strike-a na omladinu... To sto su oni previse ograniceni i ne zele da se udube u svet elektronske zabave, to je iskljucivo njihov jebeni problem. Glupe predrasude su u svakom slucaju glupe...

Већина извештаја, студија или истраживања на тему видео игара се воде прилично неозбиљно и површно.

Има једна америчка студија где су истраживачи открили топлу воду. Тј. закључили су да ако деца више играју игре него што уче имаће лош успех (е да ми то нису рекли никад не би знао Smile) као и да играње узбудљивих игара изазива узбуђење (ма јок него ће ми бити досадно Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
као и да играње узбудљивих игара изазива узбуђење (ма јок него ће ми бити досадно Smile)
Smile Smile Smile

sta treba uraditi,treba svu decu ispod 18,treba im svima dati da pogledaju snimak nekog pravog wow addicta,tj nekog kao oni,samo godinu dana ispred...i onda bi videli...kuda ce im zivot otici,ako previse vremena provode za tom igricom...i pod tim ja smatram da oni treba da je igraju,al da ne treba da svaki 5 radi neku quest,pa da gleda instance pa kurac,pa palac...
nego jednom dnevno idi u instancu,radi 2 questa i srecan si...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
imam jednog ortaka tj. prijatelja ...znaci lik kad god ga zoves .. nesto tipa "Brate rajdujem nemogu sam vidimo se kroz 1h Smile a taj jedan sat u pm... zlo je taj wow ali tu je i cs koji ja smatram jos vecim  :evil :...bre klinci cim ustanu cs kao moj burazer ...a serveri puni dan noc samo prze... odo sad malo na cs buhuhaha
« Poslednja izmena: 04. Mar 2009, 21:43:47 od MarConE123 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Gtfo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
mob
SonyEricsson 
Citat
a taj jedan sat u pm... zlo je taj wow ali tu je i cs koji ja smatram jos vecim
Samo-kontrola je u pitanju, shto ochigledno tvoj ortak, bez uvrede, nema.Igram i ja wow, vec godinama, i moji ortaci znaju to, ali takodje znaju da kada me pozove neko i pita "je l' cemo u kafic?" momentalno udaram alt + F4 i izlecem iz kuce.

To shto vi prichate, wow = koks ovo ono, i ostale gluposti, uzeli ste u obzir, krajnje retardiranu decu.Uzmi ti normalnu osobu, a ne nekog idiota koji zhivi pod staklenim zvonom i za rodjendan je dobio wow, pa mu roditelji uplacuju taj isti wow, kako se ne bi nadrkao do krajnjih granica.

@ Original poster koji je otvorio ovu infantilnu temu, idi zakopaj se negde, i ne javljaj se vishe.
IP sačuvana
social share
Da devojke vole plochice, spavale bi u kupatilu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
Pa,da,ali vidis u tome je i problem...
Sto su klinci kreteni,i sto ih treba nauciti granicama...
Nekaze niko da si ti zavistan,i drugi igraci...Mislim,kolko god ti igrao,ti znas sta je sta,i svako ko ima malo mozga u glavi zna da stane...Ali problem je jer sebi klinci unistavaju zivote...I treba ih nekako,ne zaustaviti,ali makar opametiti...
Keva od onog malog kretena australijanca,samo je trebala da uzme oklagiju,pa sve po monitoru...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
ni ja nei gram tu očajnu stvar
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
samo je trebala da uzme oklagiju,pa sve po monitoru...
ne po monitoru, po klincu  Smile
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Gtfo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
mob
SonyEricsson 
Citat
samo je trebala da uzme oklagiju,pa sve po monitoru..
Stara, dobra, koja pali u 99% sluchajeva...Kaish u ruke i udri do zore. Smiley
Inache ako nekoga interesuje krajnja granica retardiranosti i wow adiction-a, www.wowdetox.com.

Tu se mozhe videti koliko su ljudi bili glupi i koliko nisko padali...
Josh jednom da se napomene, neke stvari ne unishte choveka onoliko koliko on dozvoli sebi to.
IP sačuvana
social share
Da devojke vole plochice, spavale bi u kupatilu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.