Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World Cup 2006 - Nemacka - 09/06/2006 - 09/07/2006  (Pročitano 72797 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
"Imamo nešto u sebi, ali ne želim da kažem šta. Verujem da ćemo u Nemačkoj na šampionatu sveta mnoge iznenaditi", zaključio je Petković
Izvor: MTS-Mondo
najverovatnije neprijatno i to navijače SCG
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
 Smile
odavno nisam procitao bolji komentar!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Ivica Dragutinović povredio koleno
Levica spremna za Holanđane

Ne brinite, moj nastup na Mondijalu nije doveden u pitanje, poručio je Ivica Dragutinović, član sada već kultne odbrambene četvorke reprezentacije Srbije i Crne Gore i fudbaler Sevilje, posle utakmice sa Atletikom u Madridu (1:0) koju je napustio u 11. minutu zbog povrede kolena. Ovo je, inače, bio jedan od najčudnijih fudbalskih susreta, koji su obeležili dva penala, tri isključenja, sumnjiv gol zbog ofsajd pozicije, prekid koji su izazvali domaći navijači bacajući konzerve i flaše viskija na teren, kao i kraj meča koji je „odsviran“ posle ponoći.

- Doktor Sevilje je optimista posle dodatnih pregleda. Rekao mi je da su istegnuti spoljni ligamenti levog kolena i da ću pauzirati od 10 do 15 dana, ali će tek u subotu postaviti konačnu dijagnozu. Sada mi je bolje, mogu da se oslonim na nogu, ali osećam bol kada je pomeram i imam mali otok - kaže Dragutinović.
Kako ste se povredili?

- Okliznuo sam se posle skoka i pao na koleno. U prvom trenutku osetio sam bol, a onda izgubio osećaj u nozi. Nadam se da ću brzo ojačati mišić i vratiti se na teren, ali neću da žurim po svaku cenu.
S obzirom na to da ste utakmicu napustili na početku, šta ste uspeli da vidite od neverovatnih dešavanja na stadionu?

- Malo toga, jer sam u svlačionici hladio koleno, ali mogu da kažem da nikada nisam bio učesnik konfliktnije utakmice. Ne mislim tu na ponašanje igrača već na opštu atmosferu. Strašno! Letele su flaše, konzerve, pa prekid od pola sata, kasnije i crveni kartoni. I pored nezadovoljstva navijača Atletika, mislim da smo zaslužili pobedu.
A do nje ste došli posle dva promašena penala?

- Da, neverovatno! Važno je da smo na kraju uzeli tri boda i priključili se borbi za četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona. Sevilja ima dobru ekipu, sjajne navijače i napravili bismo veliku stvar kada bismo u godini jubileja, jer Sevilja slavi 100 godina postojanja, ušli u elitno evropsko takmičenje ili ukoliko bismo stigli do finala Kupa UEFA (u četvrtfinalu igraju sa Zenitom, prim. aut.).
Nedelju na izmaku obeležili su i događaji koji su delimično vezani za fudbal. Sud u Antverpenu oslobodio vas je optužbi da su papiri za belgijski pasoš bili falsifikovani?

- Uvek sam mirno spavao, jer znam da sam pasoš dobio na legalan način posle devet godina provedenih u Belgiji. Nijedan papir nije bio falsifikovan, nisam se plašio, ali mi je krivo što se neko surovo poigrao s mojim imenom.
Pojavile su se priče i o sumnjivim transferima na relaciji Borac - Gent - Standard, od kojih je neko uzeo procenat?

- Ne znam zašto su se odlučili da me blate na tako prizeman način. Devet godina sam bio u Belgiji, tri godine kapiten Standarda, dve godine najbolji igrač i sada mi ovako vraćaju. Pa čak i da sam se nekom zamerio, ostavio bi me više na miru. Možda je neko u Belgiji ljut što sam otišao, ko zna?!
Ž. Babović

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Runi: Možemo da osvojimo "Zlatnu boginju"
Nedelja, 26. mart 2006. 11:47

Napadač Mančester junajteda i reprezentacije Engleske Vejn Runi ocenio je da ta selekcija može da osvoji Mundijal u Nemačkoj, jer ima dovoljno kvalitetnih i iskusnih igrača.

"U našoj ekipi ima mnogo dobrih fudbalera i bićemo razočarani ukoliko se u Englesku ne vratimo sa titulom. Pruža nam se velika šansa, jer imamo spoj mladosti i iskustva u timu. Cele godine igramo na visokom nivou i zato se nadam da možemo do trofeja u Nemačkoj", rekao je Vejn Runi.

Englesku selekciju, medjutim, zadesilo je nekoliko pehova, pošto probleme sa povredama imaju levi bek Ešli Kol, štoper Sol Kembel i napadač Majkl Oven.

"Neki od ključnih igrača su povredjeni, ali siguran sam da će oni putovati u Nemačku. Kol i Oven su u prošlosti pokazali da se brzo opravljaju od povreda, a verujem da će imati i vremena da se odomore do početka Mundijala", rekao je kapiten reprezentacije Engleske Dejvid Bekam, koji se našao na udaru medija u Londonu zbog "preteranog uticaja na odabir tima u nacionalnoj selekciji".

"Mnogi pričaju da želim da upravljam reprezentacijom, ali me to ne zanima. Ne pada mi na pamet da, kada okončam igračku karijeru, postanem trener", istakao je vezista madridskog Reala.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Englezi mogu da osvoje nesto samo kad to oni organizuju, ali i tad treba da se pomuce i da ih sreca pronosa.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Plavi u Austriji "bruse" formu za Mundijal
Utorak, 28. mart 2006. 15:44

Delegacija FSSCG postigla je u Austriji dogovor o sedmodnevnim pripremama nacionalnog tima pred početak Mundijala, saopšteno je iz "kuće fudbala".

Delegaciju FSSCG činili su Generalni sekretar Zoran Damjanović, selektor Ilija Petković i sekretar stručnog štaba Petar Pešić, a na sastanku sa domaćinom dogovoreno je da plavi od 29. maja do 6. juna borave u mestu Felden, koje je udaljeno 18 kilometara od Klagenfurta.

"Izbor ove baze napravljen je još ranije i vodili smo računa da se približimo Nemačkoj. Reprezentacija će biti smeštena u hotelu 'Sea Villa Europa', a svi troškovi biće pokriveni donacijom lokalne vlade", rekao je Zoran Damjanović.

Generalni sekretar FSSCG potvrdio je da će plavi 4. juna u Klagenfurtu odigrati prijateljsku utakmicu protiv selekcije pokrajine Karantija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Apple iPhone 3Gs
SP: Skandal sa zastavom Hrvatske

Organizacioni komitet Svetskog fudbalskog prvenstva u Nemačkoj izvinio se zbog toga što je deo priručnika za volontere štampan sa pogrešnom zastavom Hrvatske.

U priručniku je umesto zastave Republike Hrvatske odštampana zastava koju je SR Hrvatska imala u vreme SFRJ (na crveno-belo-plavoj zastavi crvena petorkraka zvezda, umesto štita sa naizmečnim crveno-belim kvadratnim poljima).

Portparol Organizacionog komiteta SP Jens Gritner izrazio je žaljenje zbog te greške.

"U prvom izdanju te publikacije za Minhen, Berlin i Dortmund zaista imamo tu grešku. Medjutim, radi se o manje od 2.000 primeraka", naveo je Grinter.

Prema rečima drugog portparola Organizacionog komiteta grešaka ima i na zastavama Španije, Ekvadora i Saudijske Arabije, ali on nije mogao da precizira o kakvim se propustima radi
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Visente sumnja da će biti spreman za SP
Sreda, 29. mart 2006. 14:42

Fudbaler Valensije, Španac Visente izjavio je da ne veruje da ima velike šanse da se oporavi od povrede na vreme za nastup na Svetskom prvenstvu, na leto u Nemačkoj.

"Kako stvari sada stoje, očigledno je da neću ići na SP. To bi bilo jako teško", rekao je Visente španskim medijima.

"Trenutno brinem samo o tome da se potpuno oporavim kako bi pomogao Valensiji da se završi sezonu u Primeri medju prva četiri tima", kazao je on.

Krilo Valensije, koji je za reprezenentaciju Španije odigrao 34 utakmice, povredio je ligamente desnog članka tokom utakmice sa Osasunom u januaru.

On je i veći deo prošle sezone propustio zbog slične povrede levog članka.

I dok je Visente sumnjičav, lekar Valensije Antonio Hiner je optimista.

"Nadamo se da će moći da trenira na istom novou sa timom za oko 15 dana", rekao je Hiner. "Reći ćemo mu da sve ide prema planu i da ne treba da bude pesimista".

Na SP, koje počinje 9. juna, Španija će igrati u Grupi H sa Ukrajinom, Tunisom i Saudijskom Arabijom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

zasjaće palaci

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ima li ista u vezi aranzmana.Karte sam kupio, ali kako otici?????????
IP sačuvana
social share
Priroda kiše uvijek je ista samo u pustinji od nje niče kaktus a u oazi ruže
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Mene bas zanima ova tekma u Minhenu.Zna li neko kako se moze doci do karata.Unapred hvala.A,vagabundo ,imas voz,bus,avion.
IP sačuvana
social share
Svaki Srbin Je Radovan III
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.