Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World Cup 2006 - Nemacka - 09/06/2006 - 09/07/2006  (Pročitano 72602 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC Touch Cruise
Argentina bez Zanetija u Nemačkoj

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Hose Pekerman saopštio je spisak igrača za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj, a najveće iznenadjenje predstavlja izostanak bivšeg kapitena Havijera Zanetija.

Na spisku koji je objavljen u ponedeljak uveče, Pekerman je izostavio 32-godišnjeg defanzivca italijanskog Intera, koji je igrao na mundijalima 1998. i 2002. godine i koji je odigrao većinu kvalifikacionih mečeva za predstojeće SP.

Zaneti je izjavio da ga je Pekerman zvao da mu kaže da neće ići u Nemačku. "Niko mi nije rekao da sam negde pogrešio, ali već nedelju dana znam da neću biti u timu", rekao je.

Mesto Zanetija, koji može da igra na desnoj strani - bilo u veznom redu ili u odbrani, zauzeće defanzivac Vest Hema Lionel Skaloni.

Pekerman je u tim pozvao defanzivca Mančester junajteda Gabrijela Hajncea, koji nije igrao cele sezone zbog povrede kolena. Hajnce nije
igrao takmičarski meč još od 14. septembra prošle godine, kada je povredio ukrštene ligamente kolena.

Selektor je takodje na spisak uvrstio plejmejkera Valensije Pabla Aimara, koji je nedavno imao problema s povredom članka, a potom i sa virusnim meningitisom. U timu je i napadač Havijer Saviola, koji se vratio u odličnu formu s timom Sevilje, nakon dve godine loših igara.

Pekerman se odlučio i za 19-togodišnjeg Oskara Ustarija kao trećeg golmana, ali nije pronašao mesto za 17-togodišnjeg Serhija Ageroa, koga smatraju jednim od najtalentovanijih igrača Argentine.

Argentina, koja pre četiri godine na SP nije prošla grupu, ove godine će igrati u Grupi C sa Obalom Slonovače, Holandijom i Srbijom i Crnom Gorom.

Centralnli defanzivac Valensije Roberto Ajala, koji je propustio prošlo SP zbog povrede, biće u reprezentacijiju, iako se tek u martu vratio na teren, posle operacije kolena.

"Poštujemo igrače... i naravno da su ove odluke bolne, ali nikada ne može biti logičnog objašnjenja", rekao je Pekerman. "Ovo je tim u
koji imam poverenje".

"Ovo je vrhunski tim koji ima želju i glad da donese malo sreće. Nadam se da će svi stati iza ove grupe koja mi uliva nadu i veliko samopouzdanje", dodao je selektor.

Pekerman je ranije bio trener reprezentacije Argentine za igrače mladje od 20 godina, a više od polovine igrača koje je izabrao igrali su u nekim od timova koje je on vodio do titula na SP za mlade 1995, 1997. i 2001. godine.

Na spisku Argentine iznenadjenje predstavlja i napadač Boke Juniorsa Rodrigo Palasio, jedan od trojice igrača koji igraju u šampionatu Argentine, a koji će se naći u Nemačkoj.

Mnogi nisu očekivali ni da se na spisku nadje napadač Intera Hulio Krus, ali je Pekerman i njemu ukazao poverenje.

Tim Argentine za SP:

Golmani: Roberto Abondanzijeri (Boka Juniors), Leonardo Franko (Atletiko Madrid), Oskar Ustari (Independijente).

Odbrana: Roberto Ajala (Valensija), Gabriel Hajnce (Mančester junajted), Huan Pablo Sorin (Viljareal), Fabrisio Kolokini (Deportivo
Korunja), Gabriel Milito (Saragosa), Nikolas Burdizo (Inter Milan), Leandro Kufre (Roma), Lionel Skaloni (Vest Hem)

Vezni red: Havijer Mašerano (Korintians, Brazil), Esteban Cambjaso (Inter Milan), Luis Gonzales (Porto), Huan Roman Rikelme (Viljareal), Maksi Rodrigez (Atletiko Madrid), Pablo Aimar (Valensija)

Napad: Ernan Krespo (Čelsi), Karlos Teves (Korintians, Brazil), Lionel Mesi (Barselona), Havijer Saviola (Sevilja), Hulio Krus (Inter Milan), Rodrigo Palasio (Boka Juniors).

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC Touch Cruise
Kralj: Petković ne odlučuje sam

Na čelu liste fudbalera koji su očekivali da se nadju na spisku Ilije Petkovića za Svetsko prvenstvo, ali ih je selektor u ponedeljak neprijatno iznenadio, zasad se izdvojio Ivica Kralj.

Golman Partizana je u izjavi za dnevni list "Sport" rekao da je zaslužio poziv, ali da je izostavljen sa spiska zato što Petković odluku nije doneo samostalno.

"Znam da sam ostvarenim na terenu, u dresu Partizana, zaslužio poziv. Zna to i selektor. U Beograd sam stigao kada sam imao 14 godina, od tada sve odluke u životu donosim sam. Na drugoj strani, čoveku od 60 leta drugi odredjuju koga će pozvati u reprezentaciju", poručio je Kralj iz Italije, gde sa porodicom provodi godišnji odmor.

Golman koji je na Mundijalu u Francuskoj 1998. godine bio prvi izbor tadašnjeg selektora Slobodana Santrača, kaže da će "uprkos nepravdi koja mu je učinjena", svim srcem i dušom biti uz plave. Prema njegovim rečima, sa Petkovićem već godinama nema nikakav kontakt.

"Voleo bih da selektor obrazloži zašto sam na njegovoj lestvici iza Jevrića, Kovačevića i Stojkovića. Poslednji put smo se sreli pre više od tri godine, slučajno, ali inače uopšte nismo u kontaktu. Često je pričao da nisam za drugog golmana reprezentacije, a meni lično nikada to nije saopštio. U našem fudbalu je sve moguće", konstatovao je razočarani Kralj.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Uglavnom bezopasni

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 188
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Golmani:
Dragoslav Jevrić - nema sta da se kaze, izgurao je cele kvalifikacije, izgurace i SP na golu
Oliver Kovačević - nije toliko ocajan kao "neki", a nije ni preterano dobar. Daje sigurnost Jevricu da brani, dobra je lik
Vladimir Stojković - nasa buducnost, zasluzeno je dobio poziv....

Odbrana:
Goran Gavrančić, Ivica Dragutinović, Mladen Krstajić, Nemanja Vidić - ovu cetvoricu necu ni da komentarisem, i vrapci znaju da ce oni da igraju ispred Jevrica
Milan Dudić - OK, mada mislim da je bilo ili Dudic ili Djordjevic, a napravio bi mesta za Lukovica ovde
Nenad Djordjević - isto sto i za Dudica
Dušan Basta - vredan i radan igrac, dobro je sto moze da igra ne samo u odbrani vec i po krilu

Vezni red:
Dejan Stanković - najzvucnije ime nase reprezentacije, ali ce i mnogo toga zavisiti od njega i njegovog "raspolozenja", ne znam da li ce Deki izdrzati prevelik pritisak ocekivanja
Igor Duljaj - jos jedan igrac koji je  jako bitan za igru nase repke, narocito njegov doprinos u odbrani
Predrag Djordjević - pravi plejmejker, odlican igrac, jedino je pitanje koliko je "umoran od igranja"
Ognjen Koroman - kad bi samo ponovio svoje igru protiv Bosanaca....
Albert Nadj - jedina zamena za Duljaja, verujem da se Petko uzda u svoje defanzivne srednjake
Saša Ilić - sad ili nikad, ako sad ne pokaze da je igrac, tesko da na njega mozemo da racunamo u buducnosti
Zvonimir Vukić - ne verujem da ce igrati, i ako igra to ce biti na kasicicu
Ivan Ergić - gledao sam ga par puta u dresu Bazela, i iskreno nije los igrac. Puno trci i razigrava, e sad je pitanje koliko ce da se uklopi u sistem "rada" nase reprezentacije. Nervira me kad neko cuje neko novo ime i odmah pocne da blati, a ako taj igrac na prvoj utakmici zablista, odmah je super dobar.

Napadi:
Savo Milošević - rekorder po nastupima, mada mislim da prednost treba da imaju i Kezman i Zigic pa i Vucinic
Mateja Kežman, Nikola Žigić - verujem da ovo treba da bude nas pocetni duet spiceva. Pokazali su da dobro saradjuju, Ziga voli da namesta golove i to radi odlicno, a Keza vise od svega voli lopte na tanjiru....
Danijel Ljuboja - prevelika zelja u nekim utakmicama je unistila Ljuboju (setite se Kezmana i crvenog kartona posle nepunog minuta u igri), ali mislim da vredi
Mirko Vučinić - ja ne znam da li postoji igrac na svetu koji je dao 20 golova u Kalcu a da nije pozvan u reprezentaciju

Koga nema:
Dejan Petkovic - nazalost propustio sam utakmicu na SportKlubu, i iskreno ne znam kako igra....
Aleksandar  Lukovic - kao sto sam rekao gore, verujem da je on trebao da podje umesto Dudica/Djordjevica
Nenad Kovacevic - previse agresivan, sagoreo bi na utakmicama, verujem da je Nadj bolje resenje + nema iskustva

Petkov izbor: skoro za 10, nema sta poveo je igrace koji trenutno mogu najvise da pruze, uostalom, mislim da su nasi konkurenti vec napravili po koju gresku u svojim sastavima, tako da je je Petkov sastav i bolji od njihovih

A sad...........PRAVAC PELIN....OVAJ NEMACKA! Smile
IP sačuvana
social share
Radivojevic je retardirano kopile!
Vujosevic je svinja debela!
E Petko debilu, sad si usrao motku!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
Zna li neko kakvih su fizičkih konstitucija mladići iz odbrane Holanđana: Kromkamp, Heitinga, de Kler itd. Jesu li visoki i snažni, ili prosečne visine?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Kromkamp - 1.84 m, 83 kg
Boulahrouz - 1.91 m, 86 kg
Mathijsen - 1.82 m, 72 kg
Ooijer - 1.84 m, 80 kg
Opdam - 1.87 m, 80 kg
Van Bronckhorst - 1.78 m, 75 kg
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
A još i 2. na toj listi, Opdam, ne ide na SP. Hvala ti puno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Prelomljeno - RTS prenosi Mundijal!

Posle višenedeljne neizvesnosti, konačno je poznato na kojoj će televiziji gradjani Srbije (koji nemaju satelitske antene, za slučaj da žele da biraju kanal) gledati utakmice predstojećeg Mundijala.

Vršilac dužnosti direktora RTS Aleksandar Tijanić saopštio je u utorak da će sve utakmice Svetskog fudbalskog prvenstva u Nemačkoj, biti ekskluzivno prenošene na programima RTS.

"Radio televizija Srbije, u svojstvu medijskog javnog servisa naše zemlje, obezbedila je ekskluzivno pravo direktnog prenosa svih utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu. Na prvom i drugom programu Televizije Beograd, od 9. juna do 9. jula, naši gledaoci videće ukupno 64 utakmice. Dogovor izmedju RTS i Direct media, agencije kojoj je BK prenela prava zastupanja, postignut je posle dvodnevnog pregovaranja i ocene da ponuda naše kuće sadrži programske, tehničke i kadrovske prednosti nad ostalim zainteresovanim televizijama", navedeno je u saopštenju RTS.

"Vodeći, pre svega, računa o interesima naših pretplatnika, direktnim prenosima najvećeg sportskog dogadjaja na planeti, Radio televizija Srbije ispunjava jednu od osnovnih obaveza medijskog javnog servisa - da naši gledaoci uživo prisustvuju svetskim dogadjajima koji ih interesuju, informišu i zabavljaju", istaknuto je u saopštenju na sajtu RTS.

Prvobitno, prava prenosa je kupila BK televizija, ali je zbog nedobijanja nacionalne frekvencije na konkursu a potom suspenzije od strane Radio difuzne agencije, Karićeva televizija bila prinudjena da preko marketinške agencije Direct media, ustupi prava prenosa nekoj drugoj televiziji.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
RTS DOBIO MUNDIJAL!
Posle trodnevnih pregovora, Javni servis dobio prava na prenos svih utakmica na Svetskom prvenstvu u fudbalu

BEOGRAD - Radio-televizija Srbije prenosiće sve utakmice sa Svetskog prvenstva u fudbalu u Nemačkoj, odlučeno je juče posle trodnevnih pregovora sa agencijom "Dajrekt medija". U trci za prenos Mundijala učestvovali su i B92 i TV Pink.
- Dogovoreno je da RTS prenosi 64 utakmice Mundijala i da emituje još nekoliko specijalnih emisija pre početka Svetskog prvenstva. U pregovorima je presudila dobra finansijska ponuda Javnog servisa, ali i tehnički kapaciteti ove televizije, jer je potrebno jako veliki posao završiti u veoma kratkom roku - kaže za Press sagovornik koji je učestvovao u pregovorima o Mundijalu.
Kako saznajemo, dogovoreno je da RTS u realizaciji prenosa sa Svetskog prvenstva angažuje dva čoveka sa BK televizije i jednog iz "Dajrekt medija" koji su mesecima unazad bili uključeni u pripreme TV prenosa.
- Obe strane su se dogovorile da čitav posao urade sa minimalnom zaradom i da prioritet treba da bude to da građani Srbije ne budu van sveta i da dobiju prenos Mundijala. Postojala je, naime, ozbiljna opasnost da TV prenosa iz Nemačke uopšte ne bude da se sada nismo dogovorili... - naglašava naš sagovornik. Prema njegovim rečima, na pregovorima nije bilo reči o "konačnoj cifri" koju će RTS platiti za prava prenosa.
- Konačna cifra još nije određena. Ona će se znati tek za nekoliko dana. Kažem vam, ovo nije bila normalna situacija u kojoj svi gledaju svoj finansijski interes. Ovde je pre svega bilo važno da prenosa uopšte bude - objašnjava sagovornik Pressa. Prema njegovim rečima, "Dajrekt medija" se čak obavezala da će platiti i jadan deo tehničkih troškova prenosa Mundijala, koji ukupno iznose oko 700.000 evra.
Podsetimo, prava na prenos Svetskog prvenstva u fudbalu je prošle godine za oko 4,5 miliona švajcarskih franaka otkupila BK televizija. Međutim, pošto ova TV kuća nije dobila nacionalnu frekvenciju i pošto je odlukom Saveta RRA ugašena na 30 dana, postojala je velika opasnost da u Srbiji ne bude TV prenosa Svetskog prvenstva. RTV BK Telekom je na kraju tada potpisao ugovor sa agencijom "Dajrekt medija", koja dobija pravo da pregovora oko ustupanja prava prenosa.
Direktor RTS-a Aleksandar Tijanić nije juče detaljnije komentarisao dobijanje prava prenosa Mundijala. On je samo potvrdio da je posao završen, i naglasio da je sve učinjeno da građani Srbije uživaju u najvećem sportskom događaju.
Na drugoj strani, glavni i odgovorni urednik B92 Veran Matić poželeo je Javnom servisu puno uspeha u prenošenju utakmica SP u fudbalu.
- Čestitam Tijaniću i želim RTS-u da posao odradi profesionalno, na radost svih ljubitelja fudbala. B92 je odustao u startu, jer je minimalna cena za početak pregovora sa agencijom "Dajrekt medija" za nas bila previsoka - ističe Matić, koji nije želeo da otkrije o kolikom "minimumu" je reč.
Vlasnik TV Pink Željko Mitrović, prema rečima njegovih saradnika, već nekoliko dana je na poslovnom putu u inostranstvu, pa nije u prilici da komentariše činjenicu da će fudbalske utakmice iz Nemačke prenositi njegov najveći konkurent - RTS.
EKIPA PRESSA

Pink ponudio najmanje!

Sasvim je zanimljivo da je TV Pink dao najmanju ponudu za prenos Mundijala. Iako najgledaniji i najprofitabilniji u Srbiji, TV Pink je, kako saznajemo, dao "smešno malu ponudu"!
Željko Mitrović očigledno nije ni želeo da dobije prava na TV prenose, jer bi u tom slučaju morao da ruši čitavu programsku šemu. Ta njegova ponuda bila je samo formalna, po onom sistemu "ako prođe, prođe"...

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Stručni štab fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore odredio je brojeve koje će naši reprezentativci nositi na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.

1. Dragoslav Jevrić
2. Ivan Ergić
3. Ivica Dragutinović
4. Igor Duljaj
5. Nemanja Vidić
6. Goran Gavrančić
7. Ognjen Koroman
8. Mateja Kežman
9. Savo Milošević
10. Dejan Stanković
11. Predrag Đorđević
12. Oliver Kovačević
13. Dušan Basta
14. Nenad Đorđević
15. Milan Dudić
16. Mirko Vučinić
17. Albert Nađ
18. Zvonimir Vukić
19. Nikola Žigić
20. Mladen Krstajić
21. Danijel Ljuboja
22. Saša Ilić
23. Vladimir Stojković

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC Touch Cruise
SCG "skočila" dva mesta na rang-listi FIFA

Poredak u samom vrhu najnovije mesečne rang-liste Svetske fudbalske federacije (FIFA) ostao je potpuno isti kao i prethodnog meseca, ali se reprezentacija Srbije i Crne Gore popela za dva mesta i sada zauzima 44. poziciju sa 610 bodova.

Manje od mesec pre početka Svetskog prvenstva u Nemačkoj, na rang listi FIFA prvi je Brazil sa čak 827 bodova, a slede Češka (772) i Holandija (768), koja će protiv SCG u Lajpcigu odigrati prvu utakmicu Grupe C na Mundijalu.

Na četvrtu poziciju skočio je Meksiko (758), peto i šesto mesto dele SAD i Španija (po 756), a spisak prvih 10 zaokružuju Portugal, Francuska, Argentina i Engleska.

U prvih 50 rezrezentacija, osim SCG su se za dva mesta popele još Australija, koja je sada 42, odnosno Gana, koja se nalazi na 48. mestu.

Pored Holandije, sa SCG se u grupi SP nalaze još Argentina, koja je pala za jedan stepenik, i Obala Slonovače, koja je zadržala 32. mesto.

Naredna rang-lista FIFA biće objavljena tri dana po završetku Mundijala, koji traje do 9. jula. Na toj listi sigurno će doći do velikih promena, s obzirom na to da će period proračuna biti smanjen sa osam na četiri godine, kao i da će biti uračanata čak 64 meča.

Novi način proračuna biće zvanično implementiran u Berlinu, poslednje nedelje SP.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.