Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World Cup 2006 - Nemacka - 09/06/2006 - 09/07/2006  (Pročitano 72722 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
fala ti boze..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Touch Cruise
Samo jos da nadjemo Rokija i gotovi su!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Vreme je da protivnike razbucamo u "Rambo" stilu, dobra zamisao   Smile
samo što Peć više nije za reprezentaciju, ipak treba neko mlađi.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
ko nije za repku.. rambo petkovic, ma nemojte ljudi da se lazemo.. boljeg vezistu necemo naci u sledecih 5 godina..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
U susret Mondijalu u Nemačkoj

„Plava ulica“ za plave navijače

U vreme odigravanja Svetskog prvenstva u fudbalu, Srbija i Crna Gora će u mestima gde budu igrali plavi imati predstavljanje srpsko-crnogorske kulture, turizma i kulinarskih specijaliteta.

- Već posle praznika planiraju se sastanci sa predstavnicima ministarstava turizma, kulture, sporta kako iz Srbije tako i iz Crne Gore, kao i sa Fudbalskim savezom SCG, s kojim sam se do sada čuo više puta. Tada ćemo se dogovoriti o strategiji i programu predstavljanja zemlje - najavljuje Ognjen Pribićević, ambasador SCG u Berlinu.

Prema njegovim rečima, prigodni programi biće organizovani u Minhenu, Lajpcigu i Gelzenkirhenu, a najverovatnije i u Berlinu.

- Iz oblasti turizma Srbija bi trebalo da predstavi Beograd, banje i planine, a Crna Gora svoje more. Od jela smatram da bi jako bilo važno da se predstave naši džemovi i kompoti, a ne samo naš roštilj. Predstavljanje SCG najbolje bilo bi organizovati u maju jer u junu kad bude počelo prvenstvo svi će razmišljati samo o fudbalu - smatra Pribićević.

Aleksandar Bošković, portparol FSSCG, kaže da je ovaj Savez do sada već imao niz sastanaka sa ministarstvima u Srbiji i Crnoj Gori, kao i da će se od januara znati konkretne akcije u predstavljanju naše zemlje.

- Već sad razmišljamo o tome da u gradovima u kojima ćemo igrati izdvojimo po jednu ulicu koju ćemo nazvati "plavom ulicom". U tim ulicama skupljaće se naši navijači, predstavljati naša zemlje, a po restoranima bi trebao da bude meni i na srpskom jeziku - navodi Bošković.

Po njegovim rečima, Nemci će izdvojiti 32 škole koje će predstavljati po jednu reprezentaciju, a zatim će njihovi đaci igrati mali fudbal.

- Mi ćemo školi i đacima koja bude predstavljala SCG dati naše dresove u kojima će oni igrati utakmice i poželeti im puno sreće u tome - rekao je Bošković.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Zenga plaši gaučose
Trener Crvene zvezde u intervjuu za argentinski fudbalski magazin Ole skenirao igru reprezentacije Srbije i Crne Gore

Fudbalski magazin Ole iz Argentine uradio je intervju s Valterom Zengom, trenerom Crvene zvezde, u kojem je glavna tema bila reprezentacija Srbije i Crne Gore. "Gaučose" je zanimalo mišljenje italijanskog stručnjaka o plavima, njihovom rivalu na predstojećem Svetskom prvenstvu.

Argentinci navode da je nekada jedan od najboljih golmana sveta pristao na saradnju tek nakon kraćeg ubeđivanja. Južnoameričke kolege našalile su se da je razlog za takav odnos verovatno sećanje na polufinale Svetskog prvenstva 1990. godine, kad je nakon Zengine loše intervencije Klaudio Kaniđa postigao gol za 1:1. Argentina je kasnije, posle penala, obezbedila plasman u finale.

- Verujem da Srbija i Crna Gora poseduje sve adute za iznenađenje na Svetskom prvenstvu. Imaju mnogo kvalitetnih igrača, što su i dokazali plasmanom na prvo mesto u kvalifikacionoj grupi 7, ostavljajući iza sebe Španiju i Belgiju, dve velike evropske reperezentacije. Nemaju šta da izgube, a to je uvek dobar preduslov za postizanje uspeha - rekao je Zenga.

Šef stručnog štaba crveno-belih izneo je zanimljivu teoriju o prednostima i kvalitetima reprezentacije SCG.
- Mislim da prvi put mogu da igraju rasterećeno, pošto u reprezentaciji nema igrača iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije... Jugoslavija je i pre rata imala sjajne igrače, ali su uvek imali međusobnih problema. Sada se svi bore za samo jedan cilj. To je njihov veliki plus.

Potom je italijanski stručnjak na privremenom radu u Beogradu skenirao taktiku i igru Petkovićevih izabranika.
- Igraju jednostavno, ali veoma efikasno, na način na koji se na terenu najbolje vide talenat i tehnička potkovanost svih igrača. Obično igraju u formaciji 4-4-2, s dosta pritiska u fazi kad protivnik ima loptu u posedu. Iako imaju dobre napadače, glavna snaga im je u odbrani. U svim kvalifikacionim utakmicama primili su samo jedan gol, protiv Španije, i to posle kornera. Upravo su zbog dobre odbrane ostali nepobedivi u kvalifikacijama.

Ipak, najinteresantnija je bila poruka Valtera Zenge za kraj, kojom je na najbolji način opisao svoja očekivanja o nastupu SCG na Mundijalu.
- Podsetiću vas na Hrvatsku 1998. ili Tursku 2002. Baš kao i oni, verujem da Srbija i Crna Gora može da bude veliko iznenađenje narednog Mundijala.
Kežman me je očarao

Novinare iz Buenos Ajresa posebno je interesovalo mišljenje o Dejanu Stankoviću, Mateji Kežmanu i Nikoli Žigiću.
- Prisustvo Dejana Stankovića mnogo znači ekipi. Može da igra na svim pozicijama. Već dugo igra u Italiji i izgradio je ime u fudbalskom svetu. Kežman me je jednostavno očarao. Izuzetno je jak i brz igrač. Kad je potpuno spreman, prosto je nezaustavljiv. Nikola Žigić igra kod mene u Crvenoj zvezdi. Ima 25 godina i visok je 202 centimetra. Svojim kretnjama i baratanjem loptom prkosi zakonima fizike - rekao je Zenga.
Pozlatio Petkovića

Zenga je malo pobrkao lončiće kad je hteo da pohvali selektora Iliju Petkovića, međutim, Argentinci to nisu primetili.
- Pre svega, imaju odličnog selektora, Iliju Petkovića. Čovek ima iskustva, učestvovao je na Svetskom prvenstvu i kao igrač 1974. godine, a kao trener je uspešno radio u Švajcarskoj i Grčkoj.
Zenga je potom objasnio da je Petković vodio mladu reprezentaciju Jugoslavije na Svetskom prvenstvu 1987. godine u Čileu. Međutim, istina je da je Mirko Jozić, kao selektor pomenutog tima, osvojio zlatnu medalju.
Priredili:S. C. - V. T.

Izvor: Start
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Iz sedme lige na Svetsko prvenstvo

Zvuči kao bajka, ali jedna od onih retkih koje se ostvare - fudbaler iz Togoa Šarif Ture dobio je poziv da igra za reprezentaciju svoje zemlje na prvenstvu sveta, iako je trenutno član nemačkog kluba Konkordija koji se takmiči u sedmoj ligi. Anonimni 23-godišnji napadač, još anonimnijeg kluba, pozvan je na pripreme reprezentacije Togoa i za sada je samo jedan od dvadesetosmorice kandidata za sastav nacionalne selekcije te afričke države, ali je uveren da će uspeti da izbori mesto u timu koji će narednog leta igrati u Nemačkoj.

- Vratio sam se u reprezentaciju i to mi je sada najvažnije. Ostaje mi da radim kao nikada i da izborim mesto u timu. Uveren sam da ću u tome uspeti, jer znam koliko vredim i ne plašim se konkurencije - rekao je Ture.

Ture je za nacionalnu selekciju svoje zemlje već odigrao sedam utakmica i postigao dva gola. Poslednji put bio je reprezentativac na Kupu Teherana prošle godine, ali ga nije bilo u ekipi koja je igrala u kvalifikacijama za prvenstvo sveta.
- Selektor me s pravom nije zvao, jer nisam bio spreman. Ovo je, međutim, nešto drugo, jer se radi o jedinstvenoj prilici da zaigram na svetskom prvenstvu. Sve ću uraditi da ne propustim šansu - rekao je Ture.

Ture je od 1998. do 2001. igrao za amaterski tim Hanovera, a odigrao je čak i tri utakmice za prvu ekipu koja se takmičila u drugoj ligi. Iz Hanovera je prešao u Konkordiju, koja je tada igrala u četvrtoj ligi. Taj klub je sada sedmoligaš, a Ture je u prošloj sezoni postigao 33 gola.

Reprezentacija Togoa priprema se u okolini Amsterdama, a selektor Stefen Keši imena dvadesetdvojice fudbalera koji će igrati na Afričkom kupu nacija saopštiće 10. januara. Keši je ranije saopštio da će tim koji bude igrao na šampionatu Afrike putovati i u Nemačku.

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Touch Cruise
Znaci nismo najgori!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.3
Malo je zesce glupo reci da  Rambo ne treba da ide u Nemacku zato sto treba dati sansu mladjim igracima.Prvenstvo thaje oko mesec dana, i treba povesti one koji ce biti najspremniji, nebitno je kojiko imaju godina, sve dok mogu da odigraju tih mesec dana. Sto se mene tice selektor bi od napadaca trebao povesti:
Mirka Vucinica(nesumljam da ce eksplodirati na mundijalu), Mateju Kezmana, Nikolu Zigica, Danijela Ljuboju.

Vezni red: Dejan Stankovic, Rambo Petkovic, Predrag Djordjevic, Igor Duljaj, Ognjen Koroman, Zvonimir Vukic, Nenad Kovacevic/Vukcevic,Mladenovic/Ilic/Maric.

Odbrana: Nemanja Vidic, Mladen Krstajic, Goran Gavrancic, Ivica Dragutinovic, Dusan Basta, Aleksandar Lukovic, Milan Dudic, Stepanov/ili onaj drugi lik iz mlade rep.,

Golmani: Dragoslav Jevric, Oliver Kovacevic, Vladimir Stojkovic.

pravila FIFA: Minimum tri golmana,  maksimum 23 igraca..
« Poslednja izmena: 31. Dec 2005, 13:34:22 od v3marko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S8
Vukica, Vukcevica, Kovacevica i Dudica nikako!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.