Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WM ROMovi - Tutorijali, pitanja i odgovori  (Pročitano 82601 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 308
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Evo,ovde imas sve,registruj se i procitaj par tema i resices problem
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=453
IP sačuvana
social share
I’m just a regular everyday normal motherfucker…
I don’t have a girlfriend my hand’s my only lover
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Bravo
Auh, ja zaboravio da ti je telefon sa nemacke mreze, i da preko HTC sajta mozes da dobijes samo nemacku verziju... Smile

Elem, to sad i nije toliko bitno - ne valja sto i posle vracanja na nemacki ROM tebi fon ne radi kako treba.

Procitaj (ako ne znas engleski dobro, angazuj nekog) sto detaljnije wiki sa xda sajta.

Procitaj bitne informacije sa Blackstone ROM development foruma - postoje razlike u HARD SPL-u za odredjene ROMove, tako da je bitno da pronadjes koji je tvoj ROM i kako se flasuje HARD SPL.

Kada sve lepo odradis po detaljnim uputstvima sa xda, skini neki ROM koji korisnici preporucuju, ne sa HTC sajta, vec sa xda, oznaka mora da bude WWE (world wide english), flesuj, i javi sta se desava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
HTC HD2
a što mora taj hard spl,ja sam do sad menjao xx romova i nisam ni jednom radio hard spl
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
HTC Bravo
Hard SPL se i radi samo jednom. Smile Inace, obavezan je kad su u pitanju telefoni sa neke mreze, ukoliko korisnik zeli da ubaci ROM koji nije vezan za operatora - npr. genericki HTC ROM ili neki skuvani.
Cak i ako nije sa mreze, preporucuje se zato sto smanjuje na minimum sanse da "ubijes" totalno telefon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
@matrix777
Prijatelju, ne znam da li si, mozda, isprobavao rom sto sam ti preporucio - interesuje me da li ima neke znacajnije razlike u odnosu na ovaj sto ga preporucujes. Sto se tice vremenske prognoze, ako je suditi po slikama, identicna je kao kod Nataly roma.Ne znam da li mi je odgovarajuci radio, ali, signal na telefonu, kao i signal GPS je odlican.
Buduci da sam pocetnik u ovom sportu, ovaj rom je prvi koji sam posle flashovanja namestio, ali, po meni, sasvim je ok.Sacekacu jos malo, pa cu, kasnije, krenuti u eksperimentisanje.
Jedno pitanje, uzgred, laicko je, ali, eto... Buduci da sve programe stavljam na internu memoriju i da sam, preko SKtools bekapovao podatke, da li ce, kada ubacim drugi rom, instalirani programi ostati ili moram da ih, nekako, preko backup-a vratim. Pitam radi sigurnosti.
Veliki pozdrav.
Ako te dobro sluzi, zadrzi taj rom jos neko vreme, jer ovaj sto sam ti ja preporucio nije jos finalni i nije velika razlika izmedju njih, meni se svideo zato sto dolazi sa dodacima koji su portovani sa ovih zadnjih HTC telefona, ne znam da li NATALY ima to, ali moguce je.. Sacekaj jos malo dok ne izadje neki zvanicni wm 6.5.
Ako hoces onaj fabricki rom za htc na engleskom da ubacis moras da ga edituje da bi prihvatio sve uredjaje, ja sam napravio jedan i ako te zanima dacu ti link jer kazu da je dobro s'vremena na vreme da se ubaci i fabrcki rom ako se puno fleshuje telefon.
Sto se tice backapa, objasnio ti je pilgrim sve. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Apple IPhone 3GS,
Moze li neko da mi samo objasni...
Izvrsio sam update rom-a za htc diamon a werzija windowsa je ostala ista zasto ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
ili nisi uradio update ili si uradio update sa istim windowsom koji imas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Apple IPhone 3GS,
ne znam kako to ide posto sam nov... u svakom slucaju skinuo sam rom zadnji sa htc-ovog sajta sve uradio ali vidim da je windows ostao 6.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 530.1
mob
Apple iPhone
Pa naravno da je ostao WM 6.1 kad si skinuo samo poslednju verziju ROMa za WM 6.1.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Apple IPhone 3GS,
Ja nisam nidje vidio da pise 6.5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.