Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WM ROMovi - Tutorijali, pitanja i odgovori  (Pročitano 82618 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Buduci da je telefon na nemackom, prihvata samo zvanican upgrade room-a, takodje na nemackom i odradi ga bez problema. Medjutim, nasao sam zvanican update room-a na engleskom, pokusao da ga uradim, ali ceo postupak ostaje na nuli i prijavljuje, posle nekoliko minuta, da ne moze da ostvari vezu sa uredjajem. Ocigledno je da je telefon zakljucan (sim karticu koristim normalno), ali me zanima da li mogu da resim problem sa 0% update room-a, kako bih probao da ubacim zvanican update room-a na engleskom. Ubacivao sam Hard-SPL-Diamond-OliNex, pa mu to mozda ne dozvoljava. Ima li neki zvanican hard SPL? Da li je jedino resenje koje je predlozio Matrix777 i gde mogu da nadjem super cid? Hvala na odgovoru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
Burazeru, imas na prosloj strani link koji je poslao pilgrim. Tu imas sva objasnjenja i softvere. I to bas za HD. Pazljivo citaj i "na konju si"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
@ThePhilosopher
Burazeru, imam HTC touch diamond P3700, a, ne HD. Molio sam za odgovor u vezi mog posta, ali, koristim priliku da obavestim one koji imaju slican problem da probaju sledece - meni je uspelo.

I changed the Registry key:
HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang

Change value to 0809 for English and it worked!
Then User Front end is called TouchFlo and this is now in English. The underlying operating system is still in German but its a start.

Uzgred, kako da TouchFlo namestim na srpskom? Instalirao sam sa srpskim prevodom, ali nista.
Pozdrav svima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Bravo
Buduci da je telefon na nemackom, prihvata samo zvanican upgrade room-a, takodje na nemackom i odradi ga bez problema. Medjutim, nasao sam zvanican update room-a na engleskom, pokusao da ga uradim, ali ceo postupak ostaje na nuli i prijavljuje, posle nekoliko minuta, da ne moze da ostvari vezu sa uredjajem. Ocigledno je da je telefon zakljucan (sim karticu koristim normalno), ali me zanima da li mogu da resim problem sa 0% update room-a, kako bih probao da ubacim zvanican update room-a na engleskom. Ubacivao sam Hard-SPL-Diamond-OliNex, pa mu to mozda ne dozvoljava. Ima li neki zvanican hard SPL? Da li je jedino resenje koje je predlozio Matrix777 i gde mogu da nadjem super cid? Hvala na odgovoru.
Procitaj pazljivo kompletan tutorijal i postupi po njemu, a ako bude problema, javi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
@matrix777

Treba mi pomoc, vec na prvom koraku. Naime, posto pokrenem diamond-sspl (ikonica u dos-u) i odradi se sta je potrebno, telefon se gasi i ne znam sta da radim, da li ide hard reset ili nesto drugo? Posle obavljanja procesa iz dos-a, sta treba da radim? Kako da pokrenem HardSPL-1.23? Pomoc, hvala.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2009, 13:54:06 od pei »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 4
ne treba to da pokrenes, nego DiamondCustomRUU koji se nalazi u folderu HardSPL-1.23

Kada se telefon ugasi prvi put xp ce ti instalirati neke drajvere, sakcekaj malo ako je to prvi put

PS. u onom paketu ima i nekih fajlova koji ti ne trebaju.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2009, 15:31:58 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ikonicu u dos-u sam i pokretao iz razloga zato sto kada startujem DiamondCustomRUU izlazi mi poruka: "The application failed to initialize properly". Isti je slucaj ikada pokrenem HardSPL-1.24. Kada sam ubacivao Hard-SPL-Diamond-OliNex, imao je fajl Romupadteutility, pa, sam preko njega i odradio ceo proces - uz gasenje telefona i instalaciju vidljivu i na telefonu.Da li bih mogao da iskopiram nbh datoteku iz 1.23. i zamenim je sa postojecom iz Hard-SPL-Diamond-OliNex, pa, onda pokrenem aplikaciju Romupadteutility i preko nje odradim posao? Ne znam koliko sam bio jasan ili, recimo, postoji drugo resenje?
P.S. Izvini na smaranju.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2009, 16:16:07 od pei »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 4
Ne znam sta da ti kazem.
Kod mene je radilo bez ikakvih problema sa onim fajlovima iz paketa, da li si uradio sinhronizaciju telefona preko ActivSynca prvo?
Ako imas drugi komp probaj na njemu.

Probaj da drzis pritisnuto Volume taster sa strane donji, i dok ga drzis pritisnut resetuj telefon sa stylusom, onda bi trebalo da ti se javi ovaj ekran gde mozes procitati da li imas HardSpl i ako je Security Unlocked.
Evo kako izgleda to kod mene:

Da bi izasao odavde ponovo trebas da resetujes telefon sa stylusom
« Poslednja izmena: 27. Jun 2009, 17:17:36 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Kada drzim pritisnuto donje volume i resetujem sa stylusom - pokrece se kao kada je u pitanju soft reset. Ne znam da li dobro radim ili treba hard reset da bi se prikazalo kao na tvojoj slici.
Uzgred, uradjena je sinhronizacija telefona preko ActivSynca, ali zasto nece ni sam ne znam...
Moracu da probam na drugom racunaru...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Bravo
Nemoguce - mora da nisi drzao "volume down" citavo vreme resetovanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.