Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WM ROMovi - Tutorijali, pitanja i odgovori  (Pročitano 83179 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 67
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC pm200
sada cju i to da potrazim i da probam.... nadam se da cju uspeti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6630
Jel ima neko ko ima Tytn II, skoro sam ga nabavio, pa me zanima koji su romovi dobri za njega, ili makar koji cookeri.
Do skora sam imao samo Symbian pa mi je ovaj WM skroz nova stvar.
Posto je polovan vec ima neki cooked, ali bih ja probao malo da se igram, pa mi preporucite sta da trazim, jer na onom XDA sajtu ima hiljade romova...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 4
Ja bih ti preporucio neki WM 6.5 sa kojim imas 101 RAM-a. Trenutno koristim 6.5 od  Anryl skuvani ali Anryl ne radi vise romove za Kaiser-a tako da je bolje da probas od nekog drugog.
WM 6.5 radi veoma lepo i stabilno, jedino da vodis racuna sta preporucuju uz svaki rom, koji SPL, Radio  i kod ovih sa 101 RAM-a preporucuju prvo da instaliras neki fabricki rom koji nema SPL, i posle da uradis hard reset, pa onda flesujes finalni rom, i nakon fleshovanja opet uradis hard reset. Uglavnom imas upustva za svaki rom.

Moras da probas bar nekoliko romova, pa ces sam videti koji ti  najvise odgovara.

Ja koristim:
Radio: 1.71.09.01 eMo
HardSpl: 3.56
« Poslednja izmena: 03. Jun 2009, 15:08:03 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6630
Onda da predjem odmah na 6.5 posto mi je trenutno neki 6.1...
To za SPL i Radio sam provalio, mada vecina cooked romova ima vec u paket i Radio sa kojim radi...
Zanima me da li neki od njih ili taj 6.5 ubrzavaju kameru i imaju neki Direct3D driver i slicno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 4
Neki imaju drivere, neki ne, vecina imaju specifikacije gde možes da vidiš šta je stavljeno.
Što se kamere tiče, nisam primetio neku razliku, ali naišao sam na jedan veoma jednostavat tweak, probaj da skineš zadnji poklopac za bateriju, i napravi jednu sliku bez poklopca i posle jednu sa poklopcem, videćeš razliku naročito ako je sunčano vreme,  taj prozočić sa poklopca ima lošu providnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC HD touch
Ljudi pomagajte ako Boga znate Smiley
Pre tri dana sam dobio telefon   
Dobio sam ga iz Nemacke. Sve zivo je na nemackom a ja i nemacki nebo i zemlja.
Pa ne znam ni melodiju da podesim na njemu a komoli sta drugo.
Da li neko od vas moze da mi pomogne i uputi kako da stavim novi sistem na njega i da li trebam komplet novi WinMobile da stavljam jer kad update uradim sve mi ostaje na nemackom.

Ako moze neko ovde ili putem privatne poruke da mi objasni kako da resim ovaj,za mene neresivi problem, bio bih jako zahvalan. Bio sam na XDA forumu, ali ne poznajem engleski dovoljno dobro da bi se snasao u onom forumu,pa ako ima neko volje, zelje i vreena samo da me upti sta da uradim da stavim novi sistem koji ce biti na engledkom fs mogu normalno da funkcionisem sa ovim telefonom. Telefon je HTC touck HD (Blackstone).

Hvala unapred!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC Touch Pro
koji wm 6.5 rom mi preporucujete za htc touch pro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Bravo
Ljudi pomagajte ako Boga znate Smiley
Pre tri dana sam dobio telefon   
Dobio sam ga iz Nemacke. Sve zivo je na nemackom a ja i nemacki nebo i zemlja.
Pa ne znam ni melodiju da podesim na njemu a komoli sta drugo.
Da li neko od vas moze da mi pomogne i uputi kako da stavim novi sistem na njega i da li trebam komplet novi WinMobile da stavljam jer kad update uradim sve mi ostaje na nemackom.

Ako moze neko ovde ili putem privatne poruke da mi objasni kako da resim ovaj,za mene neresivi problem, bio bih jako zahvalan. Bio sam na XDA forumu, ali ne poznajem engleski dovoljno dobro da bi se snasao u onom forumu,pa ako ima neko volje, zelje i vreena samo da me upti sta da uradim da stavim novi sistem koji ce biti na engledkom fs mogu normalno da funkcionisem sa ovim telefonom. Telefon je HTC touck HD (Blackstone).

Hvala unapred!  Smile
Moraces da pratis ovo uputstvo.
koji wm 6.5 rom mi preporucujete za htc touch pro

Vecina koristi  EnergyROM, Premier Series, RRE Series, PROven ROM, ShEp's Rom, Da_G Clean Fuze ROM, i sve zavisi od toga sta zelis - nekima je do brzine naustrb baterije, neki su za vizuelne efekte i lepe temice itd. Ja sam ubacio Timolol's stock-like WM6.5 b21815 ROM for Touch Pro v2, jer zelim da taj skuvani ROM lici sto vise na genericki HTC ROM, a upravo takvi su njegovi ROMovi. Zasad fino radi, ali cim primetim neki ozbiljan bag, vracam se trajno na 6.1 jer mi je stabilnost i pouzdanost telefona najbitnija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Imam isti problem kao i Stole_wiking, telefon je HTC touch diamond, na nemackom je i posle update sve je ostalo isto.  Pocetnik sam sa WM, pa, ako moze neki savet, iz prve ruke, kako da sistem postavim na engleski jezik.  Hvala svima, unapred.

« Poslednja izmena: 25. Jun 2009, 20:43:24 od pei »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Moras ubaciti neki drugi rom, ali ako je telefon sa mreze onda najverovatnije da nece ti dopustiti da fleshujes drugi rom osim njihovog, pa ces morati da imas HardSPL i SUPER CID security unlocked  i moraces da ides sledecim redosledom:
Fleshujes HardSPL 1.23
Fleshujes radio 1.0.25.05
Pokrenes secunlocker
Uradis unlock
Ubacis novi radio kao na primer 1.14.25.55
Fleshujes novi hardspl unsigned 1.40
I najzad mozes da fleshujs koji god hoces rom

Ja sam se danas ceo dan bakcao sa time, to moras po tim redosledom jer SUPER CID security unlocked radi samo sa onim starim hardplom i radiom.

Ako nisi do sada ubacivao romove nadji detaljna uputsva i citaj pazljivo da ne bi pokvario telefon.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2009, 23:44:40 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.