Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Witcher 2- Assassins of Kings  (Pročitano 20504 puta)
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Ни не вреди ово ремек дело упоређивати са оном назови игром Драгон Ејџ 2...  Smile

Чини ми се да међу талентима има неки за блокирање удараца са свих страна.

Мени је ово некако боље него кликтање када засветли мач у првом делу.

Укуси се разликују, наравно...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Grrrrr...odgledah "Let´s Play" snimke koje je linkovao M.M. i autor istih me je izludeo [tupsonu je uspelo,lošim igranjem, da mi usadi izvesnu dozu negativizma prema igri,a nisam je (i neću skoro) ni "kupovao"].Za dezinfekciju "igračke duše" (i sagledavanje u kom to smeru valja tesati lik) preporučujem nešto bajatije snimke na kojima Geraltovim čizmama hodi zvanični tester/igrač CD Projekta.
Očigledno je da ovo nije brzopotezna seckalica i da je potrebno Geraltovu tromost anulirati dobrim planiranjem/brzim odlučivanjem i još boljim ovladavanjem tastaturom.
« Poslednja izmena: 19. Maj 2011, 07:52:42 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
ma daj jebote.. koji kurac vise nema borbenih stilova, cak i u jebenom dragon age dvojci mozes po trojicu da bijes, ovde mogu samo trojica da me biju.. i nema napitaka u borbi.. ne mogu da nadjem mesto ni da meditiram pa da se nadrogiram.. precicu ovo na easy samo da bih presao, kad se samo setim da sam cak hteo i pare da im dam..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S4
Ja sam igrao juce par sati, i jos uvijek mi je nedefinisana...valjda cu je definisati preko vikenda. Mene u sustini zeza sto me igra izbacuje svakih 10-15 min  Smile zna li neko sta bi moglo biti?(skidrow verzija)
Ovako... Borba mi je ok, sto se tice blokova ima talenat da se blokira sa svake strane, a sto se tice udaranja vise protivnika odjednom, to je stvarno bezveze, ali mislim da se to moze nadograditi aktiviranjem talenata iz vjestine macevanja(to je trenutno zakljucano kod vecine predpostavljam). Stvarno vjerujem da to postoji!
Inventory mi je pomalo cudan, i predmeti u njemu su nepregledni. I nesto mi smeta u vezi questova, mada ni sam ne znam sta... oni contract questovi npr, ako je neko postavio da su se pojavila cudovista i da ih treba potamanuti, valjda taj neko i zna gdje u se pojavila?!?!?! To da su se pojavili je usko vezano za lokaciju, zar ne? Kad aktiviram quest, neizbjezno pise da saznam nesto vise o tome...   Smile
Uglavnom sam navodio stvari koje mi smetaju, ali ima stvarno bezbroj stvari koje su izuzetno pozitivne.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Baš me zanima iskustvo nekoga ko je sačuvao i importovao u dvojku sejvove iz keca...Razlikuje li se njegovo iskustvo od vaših ? Pitam zato što mi po snimcima koje sam gledao deluje da je na delu mukotrpno sakupljanje experience-points-a za nekoga koji pomenute (tj.Geraltov lik,levelovan do određenog stadijuma) nema .
Pošto keca jesam svojevremeno započeo,ali ne i dovršio (hardverski problemi),a imam ga legalno kupljenog,mislim da ću krenuti tom stazicom i sam sebi odgovoriti u dogledno vreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S4
Mislim da imam stari sejv na nekom USB-u kuci, sad sam se sjetio! Gdje treba da bude smjesten da bi ga nova igra pokupila?
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Zna li neko ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Ја сам убацио стару сачувану игру, и за сада се само помињу неке моје одлуке, мада је и даље пролог... сигурно ће се видети касније.

Направи MyDocuments/The Witcher/saves/ и ту копирај фајлове које си сачувао и то ти је то.

За сада нисам имао проблема са избацивањем игре на десктоп. Ако имаш еНвидију можда је то.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Go ahead, make my day

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC one m9
Ljudi moze li pomoc oko  onog paul.dll fajla,meni nikako ne dozvoljava cak i kada ugasim NOD antivirus opet ga blokira sistem i trazi  autorizaciju,poludeh?! Kako ste vi to premostili?
« Poslednja izmena: 19. Maj 2011, 12:14:06 od Shomay »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S4
Ne koristim NOD odavno, pa se ne mogu tacno sjetiti, ali trebalo bi da imas opciju Excusions, gdje imas dugme Add pomocu kojeg nadjes fajl koji hoces da izolujes od protekcije. Opcija se nalazi u advanced setup-u. Njemu pristupas tako sto otvoris NOD i pritisnes F5 i u grananju sa lijeve strane imas Exclusions.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.