Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Witcher 2- Assassins of Kings  (Pročitano 20375 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Sensation
Izashla Skidrow verzija. 13 giga je teshka. Ostalo josh 8 sati dok se ne skine.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49620
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Nemere bit da jos niko nije probao igru.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Sensation
Instaliram trenutno. Javljam utiske posle!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17

Možda zato što igra zauzima 14 GB, seed je spor, a ima i kamara lažnih torenata, a možda su ubacili jako dobru zaštitu.

Zašto imam osjećaj da ne želiš da igra uspje. Smile Mislim ipak je to jedan od pravih RPG-ova pravljen za PC prvenstveno - što je jaka rjetkost i umiruća vrsta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49620
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24

Možda zato što igra zauzima 14 GB, seed je spor, a ima i kamara lažnih torenata, a možda su ubacili jako dobru zaštitu.

Zašto imam osjećaj da ne želiš da igra uspje. Smile Mislim ipak je to jedan od pravih RPG-ova pravljen za PC prvenstveno - što je jaka rjetkost i umiruća vrsta.

Pa što onda ne kupis original ako je tako vec skidas torrent i pljackas Witchera...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ja nisam ni rekao da ću da skinem s torenta. S kupovinom čekam jer nisam s parama najbolji a i čekam reviewove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Sensation
Ovako - sledi moja recenzija.

Posle poduzhe bitke sa skidanjem i muchenjem downloada jer je seedera bilo malo *2 komata* a "pijavica" mali milion. Ipak, skinulo se. Sretja, sretja, radost, uzhivancijaaaa...

Instal je protekao finjaka, davanje injekcije (petcha) josh bolje i tu kreku dodje duzhnost da omogutji nesmetano igranje.

Pre pushtanja same igre, pusti se launcher koji otkrije "snagu" vasheg sistema, mozhe pocheti dalji tok konfigurisanja grafichkih detalja, audio i komandi sa tastature.
Mogu pohvaliti tim da su uneli dosta opcija shto se grafichke strane tiche, mada bih napomenuo ljudima da apdejtuju drajvere na grafichkim karticama.

Posle zavrshenog procesa konfiguracije koja je trajala dobranih 5-10 minuta, pokrenuo sam igru u nadi da tje sve biti ok. Sve je proteklo u najboljem redu.

Osetljivost misha je poprilichno velika, tako da ako neko ne voli veliku osetljivost, neka smanji u opcijama za misha prethodno, podeshavanje u opcijama iz igre ne dalje nekih vidljivih rezultata bez "rchkanja" u malopre pomenutoj situaciji... To bih mozhda naveo kao neku manu, mada je vechina igara radjena na tom principu "neposlushnosti" misha.

Spojleri slede - Ako neko ko nije igrao igru, ne zheli da zna "intimne" detalje, neka se okrene i pobegne glavom bez obzira.

U samom pochetku igre, ima opcija implementiranja sejvova iz prvog dela igre, tako da ako neko ima sejvove, neka ih primeni. U ovom sluchaju, mojih sejvova nije bilo tako da sam bio prinudjen da pochnem novu kampanju.

New Game - Intro u ovom sluchaju je minut ili dve teksta, posle pochinje akcija u vidu snimka kako Geralt bezhi od nekoga ko ga juri, stetura se od umora i padne, zavrshava se smehom te osobe koja ga je jurila.
Budjenje je u cheliji, taj deo me podsetio na pochetak Dragon Age 2, kada Varika unose na ispitivanje.
Ispitivanje protiche od davanja 2 ponudjena odgovora, posle chega slede dodatna 3 odgovora, svaki odgovor koji kliknete, vodi u prichu.
Samo ispitivanje je smor ali pricha se nastavlja. Posle odgovaranja na pitanje, pushta se snimak budjenja u vrlo raskoshnom shatoru - sa razgolitjenom curom pored sebe, taman kad je Geralt hteo da oproba jutranju gimnastiku, prekide ga vojnik rechenicom da ga kralj treba da mu vodi bitku. Konachno pochinje akcija.

Izlaskom iz shatora, pruzha se divan pogled na veliko boljno polje, shto se grafike i fizike tiche, tu najvishe dolaze do izrazhaja, sve to zavisi od azhdaje koju posedujete...
Shto se interaktivnost sa NPC-ovima tiche, nije loshe odradjeno mada malo nervira jer tje skoro svi da vas poshalju u tri lepe. A poneki koji su chuli za Geraltovu slavu tje da ga smaraju sa medaljonima ali uvek mozhete izabrati da ih ignorishete.

Sistem nadogradjivanja skillova je poprilichno velik, u pochetku skillove koje mozhete da peglate jesu Witcher skillovi. Ostali su zakljuchani josh uvek i bivaju otkljuchani daljim napredovanjem kroz igru. Treba 1000 experience poena da bi moglo da se odabere jedna stavka u Witcher polju, tako da je u tom sluchaju najbolje da vi potamanite neprijatelje nego vashi saborci. To mi se nije bash preterano dopalo jer me podsetilo na muke sa Crysis 2. Mada josh nisam doshao do neke prodavnice gde bih mogao da nadjem neshto chime bih mogao da kupim experience poene.

Inventar kao inventar, imate prostor za 250 stvari, gde mu to sve stane, pojma nemam. Mozhete selektovati potion i staviti ga da vam bude pri ruci kada zatreba.

Shto se same bitke tiche, imate 2 macha na ledjima, 1 Witcher mach i 1 rdjavi gvozdeni mach. Ako ste na tezhini vetjoj od Normal, u ovom sluchaju, ne gine vam pazhljivo planiranje napada u sluchaju gde su trojica protiv vas ili vishe njih. Uz kombinaciju jedne od 5 magija, veshtog machevanja i umetja blokiranja napada i strategije, shanse za prezhivljavanje su vetje. Neprijatelji vishe tezhe da vas zakache nego bilo koga drugoga. Shto se borbenog stila tiche, definitino je bolji nego u poredjenju sa prvim delom.

Shto se mana tiche, trenutno ne vidim bash neke, sem shto su me u pochetku smarali i shamarali...

Toliko za sad...

Raspisah se dosta. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49620
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Koliko je originalna igra?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Ne reče ni koju konfiguraciju/grafu/rezoluciju ekrana imaš i šta da očekujemo na "ovozemaljskim" sistemima.Štuca li tako "lečena" na tvom hardveru,ili klizi ?
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG L7
Meni se megaupload kurobeca, ide brzinom od 40kb/s
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.