Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 214667 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija,
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia c3
Pozz
kako povezati desk-top sa usb wireless-om i lap top , naravno zbog deljenja interneta
inace usb dongle je dlink- g122
Hvala
nasao sorry zakon googlaj
« Poslednja izmena: 22. Mar 2010, 13:27:02 od error »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
imam sledeći problem:
na asusu aspire one 250, sa airlive  WL-1600USB-om, imam instaliran xp sp3 (došao sa netbook-om) i ubuntu
9.10. na xp-u je prijem neuporedivo bolji nego na ubutuu. ne samo da "vidi" više mreža, već je surf nemoguć na
na istom ap-u na kome xp "leti". ima li ko ideju sta da radim? inače na ubu je WL-1600USB proradio out of the
box.
IP sačuvana
social share
"Život bi bio puno lakši da imamo source code."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5695
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S3Neo
Imam jedno pitanje,nekom ce mozda delovati smesno ali bolje da pitam. Imam wi fi na telefonu i sada nalazim se na nekom hot spotu i surfam recimo po bureku ili necem drugom gde je potrebno da se ulogujem. Da li ako neko dok sam ja ulogovan na burek,fejs ili nesto slicno ako u tom momentu dok sam ja ulogovan otvara istu tu stranicu na kojoj sam i ja, ulazi u moj nalog automatski ili moze nezavisno od mene da se uloguje  na svoj nalog i da ne smetamo jedan drugome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 4
Ne moze da se uloguje kao ti zato sto si ti na tvom telefonu ili kompjuteru, a to je uredjaj za sebe i podaci o nalogu se ne dele sa ostalim korisnicima tog hotspot-a.

Poz
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Jedan dan, u svom srcu čuvaću za večnost ja...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 789
Zastava Krlovnice
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia N900
Imam problem sa wireless-om. Imam telekomov adsl i aktivirao sam da se koristi wireless preko njega, na jednom laptopu net idem dobro dok na drugom nonstop pise 'wireless acquiring address', u cemu je problem?
IP sačuvana
social share
The one and only *Zdravko Colic*
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 4
Da li si stavio sifru za pristup, mozda taj laptop ne podrzava taj tip zastite... ili mu ne radi dhcp client iz nekoga razloga Smile
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Imam problema sa D-link Ap uredjajem DWL-G700AP nece da prihvati novije firmware skinuo sam dva novija Firm. i nijedan ne prihvata uvek pise File is  wrong .kako da ga sredim postoji li jos neki nacin za ubacivanje firmwarea?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

error.JPG
(70.95 KB, 778x576)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.22
Imam problema sa D-link Ap uredjajem DWL-G700AP nece da prihvati novije firmware skinuo sam dva novija Firm. i nijedan ne prihvata uvek pise File is  wrong .kako da ga sredim postoji li jos neki nacin za ubacivanje firmwarea?

Proveri koja je hardwer verzija tvog uredjaja, ne samo model. I proveri koja poboljsanja donosi novi Firmware. Ako nema nista tebi korisno, batali Upgrade. Jer to uz nepravilno rukovanje ili dejstvo vise sile (nestanak struje, npr.) moze dovesti do trajnog ostecenja AP-a.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ovo sam ja!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Posto mi je mnogo potreban internet, a trenutno nisam u mogucnosti imati kucni, kao i ograniceni (kao Telenor od 5gb), a imam laptop, moze li mi nekako pomoci koji internet, uz mesecnu pretplatu mogu neograniceno koristiti, a da je bezicni naravno???
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa onda koristis Wirelles ako imas opticku vidljivost i dobar signal od nekog provajdera koji ti je najblizi...i tu ti je protok neogranicen..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.139 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.