Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 214753 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
SonyEricsson K810i
Jel jos neko koristi wireless kod Beotela? Radio je savrseno do pre nedelju dana, a zadnjih nedelju dana se jedva vuce. Pritom kada proverim brzinu, ping ili kada nesto skidam sve je u redu, ali uzasno sporo otvara stranice. Danas cak nisam mogao da se nakacim 3 sata.
I pored toga sto mi je tehnicka podrska, kada sam hteo da sklopim ugovor, na moje pitanje da li u paketu na koji hocu da se predplatim postoji neko ogranicenje konekcija odgovorila da je broj konekcija 1.  Smile Zvao sam ih danas i stalno se vrti da zbog problema njihovog nadprovajdera je saobracaj otezan. Bas i ne vidim neku vezu izmedju njihovog nadprovajdera i moje konekcije ka njima, al' ajde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Imam problem sa wirelessom znaci u pitanju je msi x320 sa  802.11 bgn 1t1r mini card-om, skinuo sam sve drajvere i instalirao prikacio se na net preko rutera. Medjutim dolazi do toga da kada otvaram stranice na primer preko bilo kog pretrazivaca ili nece da otvori stranice ili moram da cekam po nekoliko minuta, ili refreshujem 3-4 puta. Pokusao sam da reinstaliram windows i umesto sp2 da koristim sp3, medjutim nista. Proveravao sam ping koji ide od 60 do 120, stavljao sam razlicite programe koji navodno ispravljaju greske kao sto je ona winsockxpfix.exe, probao sam da patchujem sa Microsoft patch (KB884020), medjutim nista. U trenutku kada wireless radi to jest prima signal sa kompa imao sam srece da pogledam speed test koji je pokazivao da je brzina downloada 1 mbit/s a uploada 0,2 sto je sasvim zadovoljavajuce.
E sada verovatno ce te me pitati da li je problem u ruteru, nazalost nije zato sto drugi laptop i racunar se takodje kace wireless konekcijom na router i kod njih radi sve normalno. Pokusao sam da opcije njihovih wirelessa u potpunosti identicno prekopiram u opcije mog wirelessa medjutim ponovo isto. Da li postoji neko resenje? Da li je neko imao istih ili slicnih problema?
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Imam problem sa wirelessom znaci u pitanju je msi x320 sa  802.11 bgn 1t1r mini card-om, skinuo sam sve drajvere i instalirao prikacio se na net preko rutera. Medjutim dolazi do toga da kada otvaram stranice na primer preko bilo kog pretrazivaca ili nece da otvori stranice ili moram da cekam po nekoliko minuta, ili refreshujem 3-4 puta. Pokusao sam da reinstaliram windows i umesto sp2 da koristim sp3, medjutim nista. Proveravao sam ping koji ide od 60 do 120, stavljao sam razlicite programe koji navodno ispravljaju greske kao sto je ona winsockxpfix.exe, probao sam da patchujem sa Microsoft patch (KB884020), medjutim nista. U trenutku kada wireless radi to jest prima signal sa kompa imao sam srece da pogledam speed test koji je pokazivao da je brzina downloada 1 mbit/s a uploada 0,2 sto je sasvim zadovoljavajuce.
E sada verovatno ce te me pitati da li je problem u ruteru, nazalost nije zato sto drugi laptop i racunar se takodje kace wireless konekcijom na router i kod njih radi sve normalno. Pokusao sam da opcije njihovih wirelessa u potpunosti identicno prekopiram u opcije mog wirelessa medjutim ponovo isto. Da li postoji neko resenje? Da li je neko imao istih ili slicnih problema?
Hvala
Ova tema je namenjena za ako imas problema sa wireless provajderom.
Ti imas problema u svom lokalnom wlan-u, o tomeu ovoj temi  Wireless mreze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
LG KU990
da li je moguce preko antene koju sam dobio od provajdera koja mi omogucava wireless internet na neki nacin da pretrazim okolinu wireless konekciju da se konektujem preko nje na neciji wireless?

u pitanju je ova antena http://www.axxcelera.com/product_item_detail.php?id=3038
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson K810i
Imas wireless na 3,5GHz?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.24
Jel slusao neko vesti na FOX-u veceras sto su bile u vezi sa wireless provajderima. navodno, moraju da RATE-u plate nekakav porez (dug) na koriscenje frekvencije  Smile kao primer su naveli provajdera KBCnet (ciji sam ja nesrecni korisnik  Smile) koji navodno treba da RATEL-u plate 5.000.000 rsd a oni te pare naravno nemaju.  Smile
Ko je sad ovde lud a ko zbunjen...
Bas me zanima cija je krivica za taj dug i sta ce se dalje desavati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Shiretoko 3.5.8pr
mob
LG G2
izgleda da cemo ostati bez wirelles provajdera?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Провајдери протестују због накнаде за базне станице

НОВИ САД, 20. јануара 2010. (Бета) - Удружење интернет провајдера Србије (УИСП) протестовало је данас због одлуке Републичке агенције за телекомуникације (Рател) да провајдерима уведе плаћање накнаде од 50.000 динара по базној станици годишње.

Удружење интернет провајдера окупља око 80 фирми које се у Србији баве пружањем услуга бежичног интернета.

Како се наводи у саопштењу Удружења, проваједери неће моћи да плате ту накнаду која се годишње креће од један до пет милиона динара по предузећу, пошто су им толики бруто приходи.

Проваједери су оптужили Рател да је правилник о накнади за базне станице од 50.000 динара годишње донео јер жели да "очисти етар за неког оператера".

"Наш опстанак је важан и због тога што у највећем делу баш ми покривамо најнеразвијеније и најзабаченије крајеве ове земље и често радимо са по два-три корисника по базној станици", наводи се у саопштењу за јавност Удружења
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.24
Majku im njihovu  Smile
Mou da razumem da neko hoce deo kolaca ali da hoce ceo kolac....to vec ne mogu da svarim  Smile
Bem ti drzavu koja umesto da poboljsa telekomunikacije, ona ih samo pogorsava...sta mi onda da radimo, da sisamo q kad ugase vise od pola provajdera...dok dodje taj neki njihov novi, provajder...ja treba da fizikalisem da bi zaradio neku kintu...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6630, valjda
Фора је у томе што нису навели 2,4 и 5,8 фреквенције (слободне и бесплатне свуда у свету)  али траже вифи оператерима паре за то... Безобразлук, онај највећи... Није им доста што годишње (зависно од провајдера) на лепе очи узму од 50 000 - 1 000 000 динара на име тога да смеш да се бавиш провајдингом...
« Poslednja izmena: 20. Jan 2010, 20:51:21 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.