Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 214507 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Kog provajdera da uzmem za Vracar, Nejmar, SBB kaze da nema Wirless zvao sam ih?
Imaju pristupnu tacku na Grcica Milenka 1.  Pozovi ih ponovo i reci im da se uozbilje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Hvala. Sutra cu to da obavim.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia E71
Pošto nemam iskustva sa wireless internetom treba mi pomoć,interesuje me da li mogu da se pretplatim na wireles internet kod nekog provajdera a da ga koristim na dve lokacije ? Znači jedan nalog na dve lokacije u gradu ? Naravno kupio bih opremu za drugu lokaciju antenu i sve što treba.Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
par pitanja  Smile

orion TP-Link TD-W8901G sam do juce drzao 'otkljucan' i citav komsiluk je bio happy  Smile ali ... danas presavijem tabak i odlucim da zakljucam router  Smile
prvo pitanje, da li je dovoljano sa wpa2-psk psw ?
drugo, router je vezan na pc lan konekcijom dole a ja ga koristim na spratu preko wifi laptop i deca na pc-u preko wifi kartica  Smile ... da li preko nasih konekcija mogu da capavaju wireless ?
poslednje pitanje  Smile ako mogu da capavaju sa nasih, kako da zakljucam i nase racunare ?
uf...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
par pitanja  Smile

orion TP-Link TD-W8901G sam do juce drzao 'otkljucan' i citav komsiluk je bio happy  Smile ali ... danas presavijem tabak i odlucim da zakljucam router  Smile
prvo pitanje, da li je dovoljano sa wpa2-psk psw ?
drugo, router je vezan na pc lan konekcijom dole a ja ga koristim na spratu preko wifi laptop i deca na pc-u preko wifi kartica  Smile ... da li preko nasih konekcija mogu da capavaju wireless ?
poslednje pitanje  Smile ako mogu da capavaju sa nasih, kako da zakljucam i nase racunare ?
uf...  Smile

Nemas jacu zastitu od te WPA2-PSK. Bez brige, samo stavi tu enkripciju i niko ne moze a vam "capava" internet preko vasih racunara.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
dali neko zna dali postoji neka antena koja hvata signal do 2km?ja imam adsl a burazer nema nikakav internet pa sam hteo da ga pustim na mrezu kod mene?hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Zavisi da li imas vidljivost tacke koju hoces da pokrijes. I koliko para hoces da puknes. Nije jeftin sport.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
vazdusnom linijom oko 600m ali ima puno kuca izmedju!nisu bitne pare!dali ima neka antena za ovaj problem i koja tacno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

仍无法 你不能

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
Razmisljao sam da kupim 2.4 GHz wirless PCI card i da je ugradim u komp (desktop naravno) posto u mom gradu ima dosta bezicnih signala koju su otkljucani (dosta njih mogu videti kada izadjem ispred kuce i pretrazim ih preko wi-fi-ja od telefona) kupio bih i neku antenu i stavio na krov kuce radi veceg dometa.

Na taj nacin bi imao besplatan internet.

Interesu je me sledece: Koliko para trebam da izdvojim za antenu i card

Koliki bi mi bio ping tj. da li bi u opte mogao igrati CS 1.6  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
vazdusnom linijom oko 600m ali ima puno kuca izmedju!nisu bitne pare!dali ima neka antena za ovaj problem i koja tacno?

Antena se zove "Bazuka" popularan naziv. Treba da dignes na visinu odasiljac ili prijemnu tacku. Da imaju vidljivost. Gadjas tu tacku. Mogu elektricari koji se penju na bandere da ti namestaju.  Smile Treba ce ti jak ruter u decibelima, Ja mislim da im je to jedinica za snagu. Treba ce ti ako nemas na tvom ruteru antenu koja se skida i ap. access point!!! Od njega odis kabl mrezni za spoljnu upotrebu. Do AP-a koji je napolju. To je po propisima. Antenski kabl sto kraci i kvalitetniji. Ja nisam slusao neke zakone ali sam uspeo da uradim sto mi je majstor reko da ne moze. Probio sam tri drzveta sa liscem. Lisce jako smeta odasiljacu i prijemniku. Kod druga vidis situaciju pa prema situaciji, i on antenu. Rurer sa antenskim dodatkom (prijemnik), da se skida. I potrazi antenu... Ja sam nasao momke u beogradu kod ulice 29. novembra, ne smem zbog reklame javno. Pisi PP. Ti momci su me uputili na antenu koju da izabiram...tebi mogu u potpunosti da pomognu. Na crvenom krstu se nalazi najjeftinija prodavnica dobrih kablova koju sam nasao. Imaju I rutere i AP....
Malo je prodavnica za tu opremu i smatraju je "visoko profesionalnom" kao i sve u vezi bezicnog povezivanja.

Mnogo sam muke imao i sa prodavcima i sa majtorima oko opreme i rada. Ugradnju vre sada posle probe, majstori za klime  Smile  Nemam zivaca vise sa barabama koje hoce da ti uvaljuju. Kada sam kupovao opremu gledali su me u cudu. Pitaj reci cu ti sta jos moze...
« Poslednja izmena: 30. Jul 2011, 06:12:56 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.