Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 215257 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Postoji tema za wifi mreze na Klinici... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
LG Cookie KP500
Moja greska, otvorio sam tam otemu Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft:  Slika preko dozvoljene velicine
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 4
Ako ne radi, znaci da ne radi Smiley

To sto moze da se nakaci na mrezu od komsije ili nekog drugog, ne znaci da ce raditi internet, niti da internet uopste postoji na toj wifi mrezi...

Resenje, adsl, cable... i wifi router Smiley

Poz
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Qtek 小米
Јел може препорука за бежични нет за Београд ?
Где, шта, како, предности, мане итд ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Sta ja trebam da imam u kucistu racunara da bih mogao da hvatam signal bezicnog interneta od komsije? Kod mog komsije na lat top-u uspjevamo da uhvatimo signal od komsije koji zivi u kuci prekoputa, i to sa jako dobrim protokom.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2009, 13:45:53 od jgjgjgjgjg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

škafiškafnjak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
da li neko zna zasto ne moze da se skida sa rapidshare-a sa telenor-ovim internetom?  Smile ili ima neka caka, pa da mi šapnete  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple iPhone 4
Zato sto svi korisnici telenor interneta izlaze preko jedne javne IP adrese na net... tako da moras da imas premium nalog ili da se snalazis preko proxy servera Wink

Poz
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

škafiškafnjak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ok, hvala

pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.32
mob
Nokia ZTE
treba mi pomoc oko ogranicenja interneta preko mikrotika. trenutno mi fizicki raspored sve mrezne opreme nije bas najlogicniji ali to je delom zbog finansija a delom zbog strukture cele kuce pa se dovijam kako mogu. svoj racunar makacio sam direktno na beli telekomov ruter a iz tog rutera mi ide i kabal do potkrovlja na koji je mikrotik(PC kanta), sa njega wifipci karticom dajem komsiji internet i to sve sljaka savrseno. znam kako da ogranicim protok da on vuce manje neta preko simple que i to je boza, posto imam 1 MB oborim mu protok na 512 K i tako i bude. BUT kada on vuce stvari sa RS ili sl. bez obzira na ogranicenje od 512 / 64 K , ja i dalje ne mogu da picim dotu na pvp serveru tacnije mogu uz dosta seckanja sto je neprihvatljivo iako sam dotu nekada igrao i sa 128/128 (ogranicavao sam mu upload i na 32 k da bi meni viise ostalo ali ni to nije resilo seckanje u igri).

moje skromno znanje o mrezama me navodi na zakljucak da je u pitanju broj konekcija koje ocigledno on vise ostvari skidanjem sa RS pa sam i na toj strani trazio skripte za deljenje broja konekcija ali to ne mogu da utvrdim ada li sam uspesno uradio - ocigledno da nisam cim problem jos uvek postoji.

e sad posto moj komp nije na mikrotiku znaci da nemogu da picim skripte za equal sharing pa mi jedino ostaje da nekako limitiram korisnike na mikrotiku - na njemu su nakaceni samo bezicni korisnici.

na mikrotiku su lan i wlan spojeni u bridge, ip pool za wlan mi je 192.168.1.200-210, da li ikako mogu da apsolutno podelim brzinu-nije bitno u kom odnosu, samo da kad zelim da odigram partiju-dve da moja adresa 192.168.1.11 bude prioritetna u odnosu na wifi interfejs. okacio sam i mapu mreze pa ako sam po sebi raspored  to ne dozvoljava da resavam onda taj problem

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

sema mreze.jpg
(34.38 KB, 709x709)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple iPhone 4
Ako imas 1mbps adsl i up 128k ili 64k, onda ne mozes nista bolje ni da ocekujes. Sto se skidanja sa RS-a tice, tu ne moze da napravis hidalje konekcija kao sto p2p programi rade, vec moze da napravi jedno po fajlu sto je sasvim dovoljno ili ako misli da ce mu skidati brze (sto nije tacno), moze da podesi 3-4 po fajlu x broj fajlova koje istovremeno skida.

Problem je sto ti sa 1mbps realno imas ako ne gresim oko 800kbps, a kod upload-a ako imas 90kbps budi srecan i to kada izdelis, ne ostaje ti bas mnogo prostora za igranje... Smile

Ovako je kod mene na aDSL-u 4/256

Znaci nekih 15-20% manje od onoga sto bi trebao da imam...
« Poslednja izmena: 12. Nov 2009, 14:04:09 od NenadS »
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.144 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.