Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 214716 puta)
Poznata licnost

Over & out

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4706
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E51
Promnio sam provajdera maločas i da proverim kako to izgleda kod njih.
Izgleda da nije loše Smile
IP sačuvana
social share
Happiness has 4 paws and a blue tongue

Daniel Alves da Silva
Ako ima Boga, teško da se zove drugačije.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Панчевац

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
HTC Wildfire
3днет најавио повећање за 1 фебруар.
IP sačuvana
social share
Vegetarian stuff is wrong ! You're supposed to eat the cows. They're big, lumbering, stupid things...They'd be everywhere if we didn't eat them.
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
LG KU990
jel moze da se mreza zastiti lozinkom ili sta vec?posto mogu svi da se konektuju na mrezu lap topom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 4
Naravno da mozes. Mozes da stavis WEP kljuc ili neki sigurniji kao sto su WPA i WPA2 i samo oni koji imaju sifru mogu da se konektuju na mrezu.
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
LG KU990
pa jel mozes da mi objasnis kako se to radi?nisam bas upucen u to ,please
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia ZTE
imam jedno "napredno" pitanje -> kako da kloniram mac adresu na planetovom 4033 AP-u, pokusavao sam sa njegovom ugradjenom opcijom za kloniranje ali kad prihvati novu mac adresu izgubim komunikaciju sa uredjajem i moram na hardreset....

ili da li sam ja uopste lepo shvatio dal je moguce promeniti mac adresu uredjaja ili postoji neka druga mac adresa koja se menja (ko shvati shvatice)

situacija je tim gora jer OS ne prepoznaje AP kao uredjaj (tacnije uopste ga ne prepoznaje) tako da svi programi za autom promenu mac-a ne vaze, tipa Smac2 macchanger itd...

molim da ne pitate za razlog zasto mi to treba, oni sa malo avanturistickog duha u sebi znaju lol Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 4
Ne znam zasto to nece da radi, ja nemam nikakvih problema sa promenim MAC adrese.

To sto komp ne vidi AP je zato sto i ne treba da ga vidi posto je konektovan mreznim kablom ili preko wifi-a i mozes samo da udjes u administraciju i da ga podesis.

Poz
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S8
Imam nekoliko pitanja,ako je neko shodan i dobar da mi na njih odgovori. Smile

Ja zivim u Beogradu,naselje Vracar.Interesuje me ako mozete da mi preporucite provajdera Wireless-a,koji daje u ponudi FLAT paket.

Da li ako kupim onaj djavo,tj mislim da se ruter zove,mogu da hvatam signal wireless-a od nekoga primer (komsija) i koliko on kosta i da li cu ja nekome nesto morati da placam ako to uradim (ako moze da se uradi).

I,koliko kosta ta oprema za Wireless?

Takodje,moja keva koristi onaj Telenor net zbog posla,pa me zanima da li je i to neka vrsta rutera i da li taj modem,ruter,sta li je vec,spada u Wireless opremu?

I konacno,da li se moze koristiti Telenorov modem da se ide na net na neku drugu mrezu sem na njihovu?

Koga ne mrzi... Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2009, 17:24:48 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia ZTE
e to moje ne vidi komp ap se i odnosi na to da ne mogu da pristupim podesavanjima ap-a u browseru, posle promene mac-a....

kad clonujes mac jel ti prvih 6 cifara ostaje isto (3x2 broja) ili ti promeni sve brojeve. naso sam u Smac2-u Planet Inc, i tu mi nudi jednu mac adresu koja za divno cudo ima istih prvih 6 cifara kao i moj uredjaj, mrzime opet da probam jer moram da se penjem na tavan i izigravam tarzana da bih restartovao AP ako ponovo zaglupi, a na osnovu tih podataka bih mogao da izvucem neke zakljucke pa bih veoma cenio tvoj odgovor. poz

--------------------------------------------------------------------------------------

@Thug4ever

Ne mozes koristiti telerovom modem jer je to GPRS modem koji nema ama bas nikakvh dodirnih tacaka sa 2.4 GHz wireless opremom, ako nemas pojma o opremi moraces da puknes negde oko 100 e , sto vise  znas manje ces da platis Smiley. Od komsije ces opet moci da "krades" net samo ako imas nekog znanja o mrezama, sto pretpostavljam da nije slucaj. tako da najbolje da odes kod nekog lok. provajdera i da se sa njim posavetujes o opremi koja ti treba jer ti je to najbezbolniji nacin veruj mi. a na ovo pitanje je pisano toliko puta u ovoj temi da neverujem da ce ti posle iscitavanja doticne ista biti nejasno tako ne budi gotovan vec raspali lagano po citanju
      ------------------------------------------------------------

e samo da se pohvalim da sam uspeo da cloniram adresu pomocu smac2-a tacnije prekucao sam rucno random adresu koji mi je izbacio za planteove uredjaje, fora je bila da malo duze sacekam, jer svaki put kada uradim hardreset modema treba mi par min da se spustim do kompa i onda radi sve ok, sad sam klonirao malo duze sacekao i sve radi super, nakacio sam se hotspot koji me je stavio na crnu listu hahaha
« Poslednja izmena: 05. Feb 2009, 02:32:43 od mirom83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia Sirocco
I sta mislis koliko ce ti to trajati?
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.