Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 214739 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
okej..to bih otprilike znao da podesim..
koji usb wi-fi bi trebalo da koristim ? do koje daljine on moze da salje lepo signal ?
Svakako je bolje sa wireless karticom. Njoj mozes nakaciti i jacu natenu, i pojacati zracenje.
A i nema neke razlike uceni.

Ne bih da komentarisem usb wireless adaptere.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 525
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Alcatel Idol X
axam...pa pre bih usb jer ne treba mi nesto mnogo jako,da salje signal daleko..samo u prostorijama kuce
ali ako kazes da je bolje kartica uzecu nju...

nasao sam ovu na netu, da li valja: http://www.pcberza.rs/detaljnije/desk/127-490/

Access point koji koristim je Planet wap-4033
e sad...lik mi u prodavnici rekao da ovo sto hocu je malo neizvodljivo

imam antenu i access point na krovu,pa utp kabl do racunara..i kaze da to sto hocu ne mogu samo karticom ili adapterom..da li je on u pravu ili se malo zeznuo?

[Edit by okno: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 09. Jan 2009, 00:14:32 od okno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
imam antenu i access point na krovu,pa utp kabl do racunara..i kaze da to sto hocu ne mogu samo karticom ili adapterom..da li je on u pravu ili se malo zeznuo?
Vec sam ti odgovorio da moze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 525
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Alcatel Idol X
a da li mogu koristiti bilo koju karticu ili ap,bilo koje marke,bilo koji model? ja cu naravno birati neke jace kada pitam u prodavnici..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

a pitao me i brat koji je od mene udaljen 200 m, opticka vidljivost odlicna, nijedna prepreka.. koju antenu da uzmem ?
« Poslednja izmena: 11. Jan 2009, 15:51:07 od gangula90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat: geza link=topic=166149. msg6446991#msg6446991 date=1230843265
Ne trazim ja silne Mbit-e, treba mi samo dupliranje brzine na 256 kb/s   :chuckel:

Pa da, nije poenta u povecanju brzine nego u smanjivanju cene.  Bar u mom slucaju, vece brzine jesu u ponudi ali su cene sad vec nerealne u poredjenju sa ADSL-om.  I ja sve cekam da se isprati ADSL. . . . red bi bio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung D830
imam problem sa wirelesom iako mi paket traje jos 7 dana , kad startujem konekciju pise mi ,,network cable is unpluged'' a proverio sam na kablu da ima struje i sve je ukljuceno , sta ne valja...?
bio sam i u sbb-u i kazu da paket traje i da je aktivan... u cemu je problem?
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 418
Zastava Brcko DC
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson K-800i
po tvom textu u tebe je ruter,cim ti konekcija ide na mreznu karticu,provjeri ima li tvoja mrezna kartica vezu sa routerom
da li ti je mrezno cablo u redu,mislim da je u tebe greska u vezi izmedju routera i tvog PC,znaci ili nabavi drugo mrezno UTP cablo ili prekrimpuj konetore ponovo,pa probaj da li imas vezu sa routerom!

cak postoji mogucnost i da ti je mrezna kartica vrisnula ili cak ona u routeru!
« Poslednja izmena: 15. Jan 2009, 23:50:12 od Kosta_Kurta »
IP sačuvana
social share
Zivot je jedan i bijedan i zato mu jebi majku.  .  citaj.  . .  .  .
Edit by Ziledin: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
imam jedno pitanje u vezi wireless-a. kupio sam laptop i s vremena na vreme uspem da se prikacim na bezicni net. posto nisam bas upoznat u taj net interesuje me ako uplatim neki paket kod provajdera jel moram da kupim antenu i svu opremu ili mogu direktno sa laptopa da ga koristim?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

toliko sam kuul da owce broje mene pre spawanja :)

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 5200
ne treba... sve sto trebas ti je da se javis provideru da zelis da promenis paket po tvom izboru
IP sačuvana
social share
Blaza-D-Boy
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
po tvom textu u tebe je ruter,cim ti konekcija ide na mreznu karticu,provjeri ima li tvoja mrezna kartica vezu sa routerom
da li ti je mrezno cablo u redu,mislim da je u tebe greska u vezi izmedju routera i tvog PC,znaci ili nabavi drugo mrezno UTP cablo ili prekrimpuj konetore ponovo,pa probaj da li imas vezu sa routerom!

cak postoji mogucnost i da ti je mrezna kartica vrisnula ili cak ona u routeru!

Meni se to desavana na ADSL-u. Veza se malo malo uspostavi pa prekine. A radilo je do subote ok. Iz podrske mi reko da postoje padovi, uzo ime prezime, mobilni i reko mi da odhebem 48 sati. Kako da proverim dal je riknula mrezna (jedna ili druga)
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.