Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 216555 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
Sad jedno pitanje za malo strucnije. Imam Wirelless, paket 256/128 kbita. Kada mjerim brzinu na Speednet on mi izbaci i vise nego odgovarajucu, ali kad nesto downloadujem onda krene sa tih 256 kbita (31 kb/s) ali nakon 7-8 sekundi pada na 128 kbita i to traje takodje 8 sekundi, pa se ponovo vraca na normalnu brzinu. Uvijek kada pocinje download pocinje full brzinom i onda pada. To je provajder vjerovatno namjerno ogranicio kako bi se razlikovali od Profi paketa. E sad da li postoji neki nacin da ja prevarim server i da konstantno vucem tih 256/128 kbita?

« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 18:01:55 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

LexXx

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N93
Mala pomoc!!
Hocu da kupim AP,ali imam vrlo slab signal pa me zanima jer moze neka preporuka!
Koristim AirLive WT-2000 PCI karticu,ali hocu AP!!
Neki mi preporucuju TP-LINK!! Smile Smile
Sta wi predlazete s obzirom na mali signal??
Unapred hwala!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 4
Sad jedno pitanje za malo strucnije. Imam Wirelless, paket 256/128 kbita. Kada mjerim brzinu na Speednet on mi izbaci i vise nego odgovarajucu, ali kad nesto downloadujem onda krene sa tih 256 kbita (31 kb/s) ali nakon 7-8 sekundi pada na 128 kbita i to traje takodje 8 sekundi, pa se ponovo vraca na normalnu brzinu. Uvijek kada pocinje download pocinje full brzinom i onda pada. To je provajder vjerovatno namjerno ogranicio kako bi se razlikovali od Profi paketa. E sad da li postoji neki nacin da ja prevarim server i da konstantno vucem tih 256/128 kbita?

Po tome sto na slici vidim... deluje mi klasican burst mode... znaci odredjeno vreme imas vecu brzinu, pa onda padne na manju... i tako u krug... to nije pravih 256 nikako...

Mala pomoc!!
Hocu da kupim AP,ali imam vrlo slab signal pa me zanima jer moze neka preporuka!
Unapred hwala!! Smile

Kupi TP-LINK ali gledaj onaj na koji mozes da povezes antenu externu i neces imati problema Wink

Poz
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
Po tome sto na slici vidim... deluje mi klasican burst mode... znaci odredjeno vreme imas vecu brzinu, pa onda padne na manju... i tako u krug... to nije pravih 256 nikako...
naravno... ljudi kradu, ali opet im ne zamjeram, jer su ponovo najpovoljniji... Jel moze ovo kako da se pravari?
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Mala pomoc!!
Unapred hwala!! Smile

Neces nista dobiti samo sa njim. Moras ili naci bolje mesto za antenu u odnosu na signal, ili staviti jacu antenu ukoliko je to mesto najbolje u odnosu na signal.

tp-link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 4
naravno... ljudi kradu, ali opet im ne zamjeram, jer su ponovo najpovoljniji... Jel moze ovo kako da se pravari?
Ne moze... to se podesava na samom routeru... zovi ih, zali se... mozda pomogne Smile
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
Ma kakvi, zove cijela armija ljudi... cak neki masu i tuzbama, zalili su se Regulatornoj agenciji za telekomunikacije, ali nista ne pomaze...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5330
Zastava Srbija, Beograd, Barajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung Z400
joooj ljudi, ja instalirao novi sistem, a izgubio parametre..

i reko zvacu ih da mi izdiktiraju...  i ok

kad Avas kaze da je updateovao bazu virusa,  ja u chudu, uzmem IE probam , skinem firefoks, duplo brze ja se odusevio hehe..
IP sačuvana
social share
  Нек му је вечна слава и хвала!
�аааааааа, хоћу стару екипу, роштиљницу, добре пријатеље на окупу!!!!!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 4
Ma kakvi, zove cijela armija ljudi... cak neki masu i tuzbama, zalili su se Regulatornoj agenciji za telekomunikacije, ali nista ne pomaze...
Od mahanja nema nista... nego te tuzbe treba da se pokrenu jer prakticno oni vas varaju i ne daju vam ono sto vi placate...
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
Druze, 15 evra mjesecno za ovo je odlicno koliko drugi gule... Bilo je nekog preopterecenja, to su sredili i sada je ping odlican. Dok je sve OK, osim ogranicenja, ja cu biti njihov korisnik. Kad mi pukne film, ja odoh kod drugog provajdera. Ko zna koliko su potplatili ove iz regulatorne agencije. Ne isplati se gubiti vrijeme sa nekakvim tuzbama, lakse je preci na drugog provajdera.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.