imam nekakve veze sa televizijama i njihovim direktorima da pokrenem nesto ovako, i imalo bi se i finansija, samo me zanima generalno mishljenje ljudi koji se bave sportom profesionalno i rekreativno, da li mislite da bi imali kvalitetnu emisiju takve vrste ovde kod nas ? da li bi se prijavili kvalitetni takmicari ? posmatrajte temu kao vrstu ankete i odgovorite shodno tome, molio bih vas
Pravi matori, ali konkurs mora da bude javan i da prijavljivanje traje bar mesec dana ako hoćeš kvalitetne takmičare. To ti je za Viking i Sasuke. Za Wipeout je pogodno da imaš idiote koji će stalno padati i par ljudi koji će poligon preći kao od šale.
Laser, ako si zainteresovan, u narednih mesec dana cu da ti se javim, treba mi ljudi koji se razumeju u takav sport konkreno, i samu organizaciju stvari. da sednemo negde na kaficu.
Jel bi tu spadala i emisija ninja ratnik? Zanima me kako to da napravis,pretpostavljam da za to treba puno novca,onda trebas da se pojavise na nekoj tv sa svojim emisijama ili bi to otkupio od Japanaca i Amerikanaca. Gde bi sve to pravio,mislim na sve te prepreke koje takmicar treba da prelazi i kolika ti ekipa treba ljudi za to?
« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 15:41:42 od Don Shone »
Jel bi tu spadala i emisija ninja ratnik? Zanima me kako to da napravis,pretpostavljam da za to treba puno novca,onda trebas da se pojavise na nekoj tv sa svojim emisijama ili bi to otkupio od Japanaca i Amerikanaca. Gde bi sve to pravio,mislim na sve te prepreke koje takmicar treba da prelazi i kolika ti ekipa treba ljudi za to?
napravili bi kombinovano, bez licence. jer, prilicno je jednostavno prekopirati show, legalno, nego ga licencirati jer smo mi mala zemlja, a show-ovi iz velikih zemalja traze uzasno veliku kintu.
e sad, moja ideja je bila da show bude ozbiljan, i da zahteva puno kombinovanih vestina poput - fizicke snage, parkour-a, snalazljivosti, inteligencije i resavanja problema u momentu. e sad - moja ideja ukljucuje da kursevi ne bi bili staticni, za razliku od ostalih show-ova, vec da zahtevaju nekakvu vrstu interakcije, imam par ideja za sad.
sto se novca tice, imam jednog zainteresovanog sponzora, i imam jednu lokalnu televiziju koja bi izasla u susret, za pocetak. nije neozbiljno, jer je jedan od "velike trojke" u pitanju, trenutno ne mogu da otkrivam detalje, ni na forumu.
lokacija je najmanje bitna, zapravo bi bilo najbolje uzeti neki plac na obodu neke od beogradskih i shuma iz okoline, jer su em jeftini, em najkvalitetnije lokacije za takve sportove.
naravno, posto zivimo u srbiji, gde se krpi kraj sa krajem, sto manje ljudstva, sto vise sposobnih ljudi, idealni uslovi. u samoj organizaciji bi se kasnije definisalo ljudstvo, i ekipa.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.