Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 16:46:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Winning Eleven 10 (PES 6)  (Pročitano 15125 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Ni ja ne znam za to dizanje lopte...Pred golmanom se najlakse resava ili lobom ili cimanjem,kocka pa iks Smile

Nego,juce sam pokusao da skinem onaj klip sa Mesijem i Iniestom,i stao mi na 16.90mb od 21  Smile Jel sam nesto mnogo propustio u ta zadnja 4 megabajta? Smiley

Inace,do jaja igra lik,ali se lako kurchiti na kompjuteru,cak i na 6 zvezdica...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 426
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson k550i
Ni ja ne znam za to dizanje lopte...Pred golmanom se najlakse resava ili lobom ili cimanjem,kocka pa iks Smile

Nego,juce sam pokusao da skinem onaj klip sa Mesijem i Iniestom,i stao mi na 16.90mb od 21  Smile Jel sam nesto mnogo propustio u ta zadnja 4 megabajta? Smiley

Inace,do jaja igra lik,ali se lako kurchiti na kompjuteru,cak i na 6 zvezdica...
odgleado sam klip i moj komentar je ko onom bolesniku dade dzojstik,u sustini nisi nista propustio jer je sve na isti fazon sem par fenomenalnih slobodnjaka i iz svakog je pogodio pauka u jaja mislim strasno,
ne slazem se sa tobom da mozes da busis komp na 6 zvezdica barem na ovoj verziji koju ja igram (sa dodatkom) igrao sam i na sonyu i tamo svaki sut sa 30-35 m ulazi,to mi se bas ne svidja
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Kakav li si ti Soni igrao? Mi pevamo kad damo sa preko 20 metara,a kamoli 30-35...Iz slobodnjaka sam jednom dao sa 34 metra,i to ni sam ne znam kako...

A na PES5(koji je igrao i lik sa klipa) sam odigrao 10-ak meceva sa kompjuterom na 6 zvezdica,dva puta 0:0 i ostalo pobede.Ima komp nekih dobrih kombinacija,ali nije isto kad igras sa covekom,pa jos ako igras duze s nekim,citate se maximalno,pa moras nove fazone...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 426
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson k550i
Kakav li si ti Soni igrao? Mi pevamo kad damo sa preko 20 metara,a kamoli 30-35...Iz slobodnjaka sam jednom dao sa 34 metra,i to ni sam ne znam kako...

A na PES5(koji je igrao i lik sa klipa) sam odigrao 10-ak meceva sa kompjuterom na 6 zvezdica,dva puta 0:0 i ostalo pobede.Ima komp nekih dobrih kombinacija,ali nije isto kad igras sa covekom,pa jos ako igras duze s nekim,citate se maximalno,pa moras nove fazone...
ja i ne igram protiv kompa jer imas neki sablon po kome igras i mozes lako da ga dobijes,i ja igram protiv ortaka mada jos nisu u fazono ali jbg. zajebano je kad igras sa nekim ko je slabiji od tebe pa se oslis i hoces da igras protiv nekoga jacek tek onda vidis koliko si propao.
sto se tice sonya igrao sam neku verziju sa dodatkom i mnogo je lepo uradjena,uvod je promenjen od standardnog pes-ovog,sa lepim golovima....tu kad uzmes malo boljeg igraca kao na primer  Kaka malo se odkrijes dobro sutnes i lopta je golmanu iza ledja
« Poslednja izmena: 07. Sep 2006, 19:51:55 od kolark »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Neki shit
za dizanje lopte:

Na desnom analogu se pritisne Gore pa onda Dole ili Dole pa Gore...mislim da je svejedno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Galaxy S4
Meni,kad na desni analog pritisnem gore bude kao da sam pritisnuo trokut,a dole X. Sta treba da podesim?
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Neki shit
moras u opcijama prvo da konfigurises kontrole za analog ili samo pritisni dugme analog da bi se prebacio...ali ti onda ne rade strelice na joysticku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Galaxy S4
Thanks!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N-73
WE10 je zesci shit,nabijesh gol odakle hoces,a ako shutiras iz ugla golman sam sebi utera,i tako neke gluposti. Henry je prenabudzen.ne moze mu niko nista.Al najjaci je Maradoa,njega kupis u Mligi i samo trcis po strani i punis! Za slobodnjake je car.S njim sam dao jedno 100 komada od 17m pa sve do 35!Jebeno je igrati protiv kompa jer uvek iste fore pale pa kad se naviknes,samo to radis,a posle kad igras protiv coveka,popustio si jer te procita posle 2 napada....
IP sačuvana
social share

Eric Cartmen: I would never let woman kick my ass, if she tries anything I'd be like:"Hey, you get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie".
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Na ovom WE10 sto ja igram(na Soniju) samo je tacno da je Anri predrkan(nevidjeno brz i ima ekstra kontrolu lopte),a ostalo nista,kao da pricas o drugoj igri...Perfektna igra,samo jos nisam probao Marado(n)u,igram samo protiv ljudi,nista Masterliga.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 16:46:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.