Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Mobile Smartphone - caskanje!  (Pročitano 117342 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
HTC desire s
Uopste nije off, ovo je tema o WM,a ja sam trazio screenshot windows mobile programa koji prikazuje vremensku prognozu manjih srpskih gradova.Sta je tu off?!?

Pa ti si poceo da poredis wm programe i java programe, a plus ne koristis wm, telefon ti nije sa wm, i sta vise hoces Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
U svakom slucaju,pokazalo se ono sto sam i mislio - postoje korisni programi u javi kojih nema na WM platformi,kao sto je slucaj i sa Symbian platformom - iako postoji puno korisnih app,desava se ponekad da neka konkretna,koja nam je potrebna,postoji samo u javi.Zasto sam pitao nesto vezano za WM,a imam Symbian fon - zar ti nije palo na pamet da me mozda interesuje da kupim neki WM aparat?I,na kraju,sam si krenuo u off,jer si postavio pitanje,parafraziracu - "Zasto mi je potreban nekakav java program,kad isti takav sigurno postoji i u WM varijanti?".Mislim da smo ovime sve razjasnili,i da nema vise potrebe nastavljati raspravu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
HTC desire s
U svakom slucaju,pokazalo se ono sto sam i mislio - postoje korisni programi u javi kojih nema na WM platformi,kao sto je slucaj i sa Symbian platformom - iako postoji puno korisnih app,desava se ponekad da neka konkretna,koja nam je potrebna,postoji samo u javi.Zasto sam pitao nesto vezano za WM,a imam Symbian fon - zar ti nije palo na pamet da me mozda interesuje da kupim neki WM aparat?I,na kraju,sam si krenuo u off,jer si postavio pitanje,parafraziracu - "Zasto mi je potreban nekakav java program,kad isti takav sigurno postoji i u WM varijanti?".Mislim da smo ovime sve razjasnili,i da nema vise potrebe nastavljati raspravu...

Pa ako hoces da kupis neki wm telefon onda i za to postoji tema o nedoumicama oko kupovine telefona Smile toliko Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung L870
Samo opusteno, opusteno ...

Slazem se da postoje programi u javi koji suu nezamenjivi, medutim ima dosta programa koji su zaduzeni za vreme, pregledacu ih i javiti ako nadem nesto.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 153
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N 73
Zdravo svima,imam sledeci problem,moja motorola Mpx220 je prije 3 dana pocela cudno da se ponasa,prvo sto sam primijetio taj dan kad sam je upalio je da je sve resetovano,kao na fabricke popstavke i da mi nema mojih fajlova:klipova,slika itd.a u resorce manager-u pokazuje da je slobodno samo 4 mb na njegovom flash-u(kao i ranije sto je bilo,samo tih fajlova nigdje!?)Ukapirao sam da je vjerovatno nesto do windows-a i namjeravao sam da ga flesujem(ali to nisam uradio tih nekoliko dana),kada sam to htio da uradim veceras nisam uspio(iako sam tel vec nekoliko puta flesovao ranije),naime stanje na telefonu je pocelo da se pogorsava(poceli su da se pojavljuju neki folderi za cudnim nazivima "T~pmj575"otprilike nesto ovako)a stvari su pocele da se pogorsavaju,nestala mi je mreza,i sada na kraju kada ga upalim samo se na ekranu pojavi ono "Windows Mobile"ali se nikada ne upali do kraja.Kada sam pokusao na kraju da ga flesujem nisam uspio dobijem poruku "Update Failed",sta da radim? 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
Symantec sigurnost za Windows Mobile

Symantec korporacija će u narednih nekoliko dana ponuditi Symantec Mobile Security Suite 5.0, rešenje koje je dizajnirano da korisnicima obezbedi isti nivo

sigurnosti i zaštite podataka na Windows Mobile Smart telefonima i PDA uređajima kakav postoji i na laptop i desktop sistemima. Symantec Mobile

Security Suite 5.0 će uključivati antivirus, firewall, anti-SMS spam kao i tehnologije enkripcije podataka. Ovakva vrsta “slojevite” sigurnosti može ne samo

ublažiti jedinstvene sigurnosne rizike kojima su izloženi mobilni uređaji, već i omogućiti kompanijama da se lakše i jeftinije povinuju sigurnosnoj politici i

eksternim regulativama.

Izvor : IT Svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 153
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N 73
Da li neko moze da mi pomogne u vezi za gore navedenim problemom?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung L870

Jer si probao Hard Reset
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 153
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N 73

Jer si probao Hard Reset
Kako da uradim Hard reset,jel trebam da ukucam neki kod,ili kako,posto sada kada upalim telefon prvo se cuje melodija njegova standardna kod paljenja,zatim logo Windows Mobile i tu stane,tako stalno stoji,i ne mogu ga ugasiti dok ne izvadim bateriju,kako da uradim hard reset i jeli moguce to uraditi u kada je u ovakvom stanju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 153
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N 73
Evo uspio sam da ga flesujem sad je sve u redu  Smile ,hvala @gimza,a ipak me interesuje kako se radi hard reset?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.