Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Mobile Smartphone - caskanje!  (Pročitano 98849 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC desire s
::Mikri_Mousse

Moj ti je predlog da instaliras WM2003 ili cak WM5, jer WM2002 vise niko ne koristi !

matrix777 ti je dao podesavanja za MTS a iz drugih podesavanja uznes najbitnije podatke i to je to.

Pa brate instaliraj kao sto ti je gimza rekao wm5 mnogo je bolji a i imas kod nas upustvo kako se sve to radi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 219
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3x
Hvala na informacijama

.....................................................................................................

Krenuo sam u fleshovanje,i dosao do onog gde mi trazi Firmware,sta da stavim tu,znam da treba rom,ali uz koji zip fajl je on dosao??
« Poslednja izmena: 31. Dec 2006, 12:28:04 od Mikri_Mousse »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC desire s
Krenuo sam u fleshovanje,i dosao do onog gde mi trazi Firmware,sta da stavim tu,znam da treba rom,ali uz koji zip fajl je on dosao??

Pa koliko mi se cini imaju tri dela pa prvo flashujes sa jednim pa uradis master reset pa sa drugim i trecim i tako to, a mislim da moras unzipovati to Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Skoro sam kupio SDA Smartphone i vishe nego zadovoljan sam, ali imam par problema... Instalirao sam Clear Vue Suite 2.3 koji bi trebao da otvara pdf.doc.ppt i xls fajlove, medjutim pdf nece nikako da otvori... Da li je iko imao slichnih problema sa ovim programom?

Sledeca stvar je vezana za bluetooth, nemam pojma kako da poshaljem fajl preko BT, sa primanjem nemam nikakvih problema, ali jednostavno u menijui send, iako je BT aktiviran, nigde nema opcija send via BT, samo via IR i via email.

Pre ovog telefona sam imao sony ericsson Z1010 sa kojeg sam prebacio imenik na komp u .vcf formatu... Isti imenik sam probao da prabcim u SDA preko Jeyo mobile companiona, medjutim ovaj program ne podrzhava .vcf, vec .spd format. Ima li reshenja?

I poslednje shto me interesuje je da li vredi instalirati WM5 umesto WM2003?

Hvala na pomoci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Alcatel LOL
Skoro sam kupio SDA Smartphone i vishe nego zadovoljan sam, ali imam par problema... Instalirao sam Clear Vue Suite 2.3 koji bi trebao da otvara pdf.doc.ppt i xls fajlove, medjutim pdf nece nikako da otvori... Da li je iko imao slichnih problema sa ovim programom?

Sledeca stvar je vezana za bluetooth, nemam pojma kako da poshaljem fajl preko BT, sa primanjem nemam nikakvih problema, ali jednostavno u menijui send, iako je BT aktiviran, nigde nema opcija send via BT, samo via IR i via email.

Pre ovog telefona sam imao sony ericsson Z1010 sa kojeg sam prebacio imenik na komp u .vcf formatu... Isti imenik sam probao da prabcim u SDA preko Jeyo mobile companiona, medjutim ovaj program ne podrzhava .vcf, vec .spd format. Ima li reshenja?

Hvala na pomoci  Smile
Sto se tice pdf neam pojma sta bi moglo biti probaj sa picel viewerom sto se tice PDF fajlova
Za bluetooth hm imas u fajl manageru u opcijama send via bluetooth ali moras pre da u settingsu da ga aktiviras BT pa tek onda na fajl manageru da izaberes send via BT ako to defaultni fajl mamger nepomaze onda probaj sa Resco Exporerom 2005 ili sa Smart Exporerom 2.xx jer ce ti sigrurno preko njih da ti posalje preko BT.
Za Jeyo mobile neam pojma
za Pebacivanje sa WM2003 na WM5 naravno da vredi Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung L870

Probaj da samo promenis extenziju fajla rucno i trebalo bi da radi jer je sacuvano skoro u istim tabelama kao i za sony.

Za poslednje, kao da se mislis da li da instaliras win 98 ili XP, stoga moja preporuka je WM5

Sto se tice Clear Vue Suite, da bi mogao da gledas te fjalove prvo moras da ih konvertujes, kada si u explorelu klikni desnim klipom na fajl koji treba da prebacis na mobilni i ides na convert ili Clear Vue convert, tako nesto, u sustini snacices se. Prednost je sto tako zauzima manje memorije.

PoZ
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola MPx220 1.49
Kako da dodjem do tomtom5 mape Srbije?
IP sačuvana
social share
evo upis`o se
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC desire s
Kako da dodjem do tomtom5 mape Srbije?

A dal uopste ima, mislim trebalo bi da ima mada nisam siguran Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.10
mob
Alcatel LOL
imas mapu srbija ali uz kao map of the east europe Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.