Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Mobile Smartphone - caskanje!  (Pročitano 99714 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC desire s
Mogu li u registry da podesim da mi se stand by kamere pokrece kasnije? Ovo mi smeta dok koristim mpx220 kao web kameru. Stand by se mnogo brzo pokrece

Mislim da ne moze, ali odes u hklm/software/microsoft u registry i nadjes arcsoft i ona pogledaj ima li standby timeout Smile
Ako najdes javi i meni Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola mpx220
Nisam nasao. Smile

Instalirao sam Ubuntu 7.04 mogu li nekako da povezem telefon? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC desire s
Nisam nasao. Smile

Instalirao sam Ubuntu 7.04 mogu li nekako da povezem telefon? Smile

Onda verovatno ne moze....

Auuuu ubunta je dobra sto se tice neta ali ne znam dal moze da se povezuje sa fonom, imao sam ja jedno vremen ubuntu ali i win xp zajedno jer nisam znao kako da povezem sa fonom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija do mora

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Qtek s200
Ima li ko da mi da uputstvo za promenu jezika na Qtek s200 G4 sa nemackog na engleski? Ili da mi objasni kako se to radi. Jos ako bi uputstvo bilo na srpskom bilo bi extra.
Smile
IP sačuvana
social share
Sumadijo ko bi tebe ostavio
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC desire s
Ima li ko da mi da uputstvo za promenu jezika na Qtek s200 G4 sa nemackog na engleski? Ili da mi objasni kako se to radi. Jos ako bi uputstvo bilo na srpskom bilo bi extra.
 Smile

Nisam odmah skontao o kom je modelu rec u onoj temi... Citao sam po raznim forumima da mora skroz novi rom da se flashuje sa romom koji ima enlgeski na njemu...

Evo sta sam nasao na nekim forumima:

If you have a Qtek S200 and want to change it to run in a different language, you will need to 'flash' it with a suitable Qtek S200 ROM image in the language that you want.

This involves finding a downloadable ROM installer for the Qtek S200 in the language you want, connecting your phone to your PC via the USB cable, and running the ROM installation program. This will 'flash' update the operating system in the phone - note that all data on the phone will be lost, and if you pick the wrong ROM image, you may not be able to use the phone.

Ali otprilike ovo je mnogo zeznuto flashovati, gledao sam neka skracena upusta i mnogo je rizicno, cak moras da se zezas oko ID-a svog telefona Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2008, 12:56:13 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung GT-N7000
PDA Pocket PC model XDA Neo

prilikom setitanje ubacio sam novu sifru na touchscreen, t.e sifru za ulaz u meni. e sad kad se resetirao , da ubacin novu sifru ne prihvaca. Nako toga se pojavlja neki brojcsnik koji pokazuje vreme koje nakon toga treba da upises cifru. e sad nakon nekoliko pokusaja i odredzivanje vremena na cekanje  pokazije se neki tekst i prostor za upisivanje neki najverojatno kod koi glaci A1B2C3 i kad napisem i taj kod oped me vraca na isto. Plese neko ko se razume u ovo neka mi pise , neka mi pomozi da resim problem , inace ne mogu koristiti ga bez upisivanje taj touchscreen pass. Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC desire s
Pa jel mozes mozda da uradis master reset, tad bi trebao da zaboravi sve Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung GT-N7000
zdravo , hteo bih da pitam t.e treba mi pomoc!  Koristim Pocket PC spajam ga sa PC preko ActiveSync sa USB kablom spaja se dobro sve dog ne insaliram antivirus NOD32 i onda nemogu dalje neprepoznaje driver za usb. Dali neko ima neko resenje za ovo ili neka me usmeri gde da trazim resenje. Pozdrav 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC desire s
zdravo , hteo bih da pitam t.e treba mi pomoc!  Koristim Pocket PC spajam ga sa PC preko ActiveSync sa USB kablom spaja se dobro sve dog ne insaliram antivirus NOD32 i onda nemogu dalje neprepoznaje driver za usb. Dali neko ima neko resenje za ovo ili neka me usmeri gde da trazim resenje. Pozdrav 

Pa mozda NOD32 vidi neki od drivera kao virus, jesi probao mozda sa nekim drugim antiviruso, npr avast... A jesi video dal nije mozda blokirao drivere? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung GT-N7000
a kako da proveri dali je blokirao drivers, istalirao sam sada kaspersky, i sada radi odlicno , no ako znas kako da proverim dali je blokirao driver jer mi je bolji nod32
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.