Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Mobile Smartphone - caskanje!  (Pročitano 99429 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC desire s
Znam,ali nesto me zeza,ili baterija ili taj program.......
baterija mi traje max 1 dan
A prethodni ceo dan sam ga punio!

Vidi da li ti je iskljucen IC (Beam), ja X puta zaboravim da iskljucim, i ode baterija za 4-5 sati...

Imam jedno pitanje. Koristim MPx200 i ovih dana kupujem 1GB SD karticu.

Razmisljam se izmedju:
-Kingston SD 1GB                       (22 €)
-Transcend SD 1GB 80x               (22 €)
-TwinMOS SD 1GB Ultrax-X 133x   (24 €)

Sta znace oznake 80x i 133x? Treba mi brza kartica da bi mi normalno radio 2005 (kocio se na Kingston SD 128MB).

Pa te kartice su malo brze od obicih nego nisi trebao ovde postaviti pitajne jer ima tema koja se bavi mem karticama a ja ti predlazem svaku od ovih ponudjenih jer nema to nikakve bitne razlike na telefonu, mislim ta brzina na fonu ne moze da se mnogo oseti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola MPx200, MPx220
Znam,ali nesto me zeza,ili baterija ili taj program.......
baterija mi traje max 1 dan
A prethodni ceo dan sam ga punio!

Vidi da li ti je iskljucen IC (Beam), ja X puta zaboravim da iskljucim, i ode baterija za 4-5 sati...

Imam jedno pitanje. Koristim MPx200 i ovih dana kupujem 1GB SD karticu.

Razmisljam se izmedju:
-Kingston SD 1GB                       (22 €)
-Transcend SD 1GB 80x               (22 €)
-TwinMOS SD 1GB Ultrax-X 133x   (24 €)

Sta znace oznake 80x i 133x? Treba mi brza kartica da bi mi normalno radio 2005 (kocio se na Kingston SD 128MB).

Pa te kartice su malo brze od obicih nego nisi trebao ovde postaviti pitajne jer ima tema koja se bavi mem karticama a ja ti predlazem svaku od ovih ponudjenih jer nema to nikakve bitne razlike na telefonu, mislim ta brzina na fonu ne moze da se mnogo oseti Smile

OK, hvala!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC desire s
Ma nista tu smo da pomognemo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
jel zna neko za neki najjednostavniji program za pingovanje preko neta (naravno za wm3)!!!

Pa sad nikad nisam ni imao potrebe za tim pa nisam ni trazio.... Aj sacekaj da vidimo sta kazu ostali..

PS.pa gde si ti nuno nema te sto godina da dodjes na forum Smile

pa tu sam nisam se ni zezao nesto sa telefonom nisam imao mnogo vremena imao sam neke prioritetnije stvari, vidim stigli ste da skinete glavnu temu koja je bila nazalost, steta bilo je tu da se probere po nesto zanimljivo!!!

sta je nema nista od nekog pingera ja sam nasao neke ali nisu za wm3, postoji napr myip ali samo proverava dali je server ziv ali mi to nije neko resenje, mozda natrcim na nesto pametnije!!

kukaju ljudi za soft hehe google is your best friend

sorry za off

pozz Nuno
« Poslednja izmena: 22. Jan 2007, 13:34:57 od nuno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola MPx220 Rom 1.53
Imam problem sa motorolinim hansfree-jem, nemogu da ga povezem sa mpx 220, da li je potreban neki dodatni softver ili neko podesavanje za koje ja ne znam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC desire s
Imam problem sa motorolinim hansfree-jem, nemogu da ga povezem sa mpx 220, da li je potreban neki dodatni softver ili neko podesavanje za koje ja ne znam

Pa jesi li podesio u profilu imenjace Smile Imas i oko Bt podesavanja da namestis use as headset tako nesto pise, znaci ono my devices pa onda trebas to da izaberes
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola MPx220
Gde mogu da skinem ili ako neko ima link da mi poshalje Macromedia Flash Player za MPx220 ? Kako da ga instaliram?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola MPx220 Rom 1.53
Ne znam sta u profile moze da se podesi osim zvonjave itd, a u my devices opcija "set as handsfree" je onemogucena jer BT ne pronalazi uredjaj.Jbg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 4
@miticaleksandar
Ja imam Motorola HS820 Bluetooth Headset, ne znam koji model imas ti, ali kod mene ovako ide:
Prvo moras da uradis pairing:
-Kada ti je handsfree ugasen, pritisni i drzi pritisnuto glavno dugme dok ono malo svetlo ne ostaje ukljuceno da svetli (kod mene je to oko 6 sec)
-Onda na telefonu ides Settings-Bluetooth--Menu-Devices-Menu-New i kada pronadje handsfree samo ga izaberes, i odgovoris sa yes par puta kada te bude pitao za handsfree.
Kada si jednom zavrsio pairing sledeci put kada hoces da koristis handsfree jedino sto treba da uradis je da na mpx imas ukljucen BT na Discoverable, i kada ukljucis handsfree (kod mene moram da drzim pritisnuto glavno dugme oko 3 sec) sam ce da prebaci i profil na Headseat, isto tako ce i da se vrati u Normal profil kada budes ugasio handsfree.
Za brzo ukljucivanje BT u discoverabe koristim jedan BT toggler (BluetoothToggleDiscoverableOff ) koji ukljucim preko Speed dial-a. Ako ti treba mogu da ga zakacim ovde.
Pozdrav!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

thumb_hs820.jpg
(18.97 KB, 100x100)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC desire s
@miticaleksandar
Ja imam Motorola HS820 Bluetooth Headset, ne znam koji model imas ti, ali kod mene ovako ide:
Prvo moras da uradis pairing:
-Kada ti je handsfree ugasen, pritisni i drzi pritisnuto glavno dugme dok ono malo svetlo ne ostaje ukljuceno da svetli (kod mene je to oko 6 sec)
-Onda na telefonu ides Settings-Bluetooth--Menu-Devices-Menu-New i kada pronadje handsfree samo ga izaberes, i odgovoris sa yes par puta kada te bude pitao za handsfree.
Kada si jednom zavrsio pairing sledeci put kada hoces da koristis handsfree jedino sto treba da uradis je da na mpx imas ukljucen BT na Discoverable, i kada ukljucis handsfree (kod mene moram da drzim pritisnuto glavno dugme oko 3 sec) sam ce da prebaci i profil na Headseat, isto tako ce i da se vrati u Normal profil kada budes ugasio handsfree.
Za brzo ukljucivanje BT u discoverabe koristim jedan BT toggler (BluetoothToggleDiscoverableOff) koji ukljucim preko Speed dial-a. Ako ti treba mogu da ga zakacim ovde.
Pozdrav!

Eto pa neka covek uporedi sa tobom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.