Kada odem na jedan sajt,pomocu opere ,na kome se nalaze java igre izbaci mi poruku nepodrzava download tog fajla, IE, kao i drugi broweri, nemogu da pristupe stranici, a preko WinWap-a sa kompa nemam mogucnost downloada. Moze li mi neko pomoci, kako da skinem fajl?
Da li ovaj Softtrends LivePVR v2.70 sto je postavio gimza radi na mpx kod vas ili je samo za WM5? Kod mene ne radi. Da li zante neki drugi program za snimanje razgovora za WM2003?
Da li ovaj Softtrends LivePVR v2.70 sto je postavio gimza radi na mpx kod vas ili je samo za WM5? Kod mene ne radi. Da li zante neki drugi program za snimanje razgovora za WM2003?
Ja nemam mpx ali dok sam imao mpx za snimanje razgovora sam koristio RJV Sound Recorder.
Stavite u pozadini da se snima i onda pozovete. Ili ako koristite Xbar onda stavite u precice i kada hocete da snimate razgovor samo aktivirate preko xbara, po meni je to najbolje resenje.
Kada odem na jedan sajt,pomocu opere ,na kome se nalaze java igre izbaci mi poruku nepodrzava download tog fajla, IE, kao i drugi broweri, nemogu da pristupe stranici, a preko WinWap-a sa kompa nemam mogucnost downloada. Moze li mi neko pomoci, kako da skinem fajl?
A jer si probao sa mini operom ?
:wave:
« Poslednja izmena: 21. Dec 2006, 09:08:05 od gimza »
Dzabe,ja sam cekao nekih 15min. da mi prebaci 150mb,i opet je isao iz pocetka i tako u nedogled.
Pa ja obicno cekam oko 15 minuta za fajl od oko 100MB, tako da probaj da sacekas malo vishe. Ostavi ga da snima i idi negde u komshiluk na kafu pa vidi sta je uradio posle pola sata.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.