@max pitao sam te samo iz radoznalosti kakav je to tool koji radi na dr-dos jer znam koji ljudi koriste dr-dos izasto.
Dok se nepojavi neko ko ce ti pokazati kako da koristish ovaj tool,pokusaj da iskorisht savet koji cu ti ja dati ako zelish da promenish svoj admin pass :[115]: Ovo je jedan od nacina kako da promenish admin pass preko DOS-a a ima ih dosta i koriste ih hakeri,lameri,krakeri i tako dalje i ako aministratori nezele ovaj post na forumu slobodno neka brisu necu se buniti,samo zelim da pomognem :flower:
start->run->cmd otvorish DOS...ako ti napocetku pise naprime c:/>MyDocuments...ili slicno kucas "cd.."obavezno dve tacke...dok se nevratish na root tacnije na ovakvu formu c:/> . Kada zavrsis to kucas "net user administrator" to bi trebalo ovako da izgleda: C:/>net user administrator(u nastavku ovoga dalje drzis space+shift+* i pritisnesh enter)kada ovo uradis pojavice ti se pitanje "Type a password for the user:" unastavku pises pass koji zelish press enter i potvrdi pass... Ovim automatski menjas admin pass. Posle se vratish na log on i ukucash ovaj pass na admin acount i pocni da ga koristish.... :flower: Jos da opomene u zavisnosti koju verziju dos-a imash mozda primetish da kada budesh kucao pass nece nista da izlazi od onoga sto kucash ali zapravo to sto kucash dos registruje,znaci samo ukucash pas pa enter i potvrdish pass pa enter i to pozz :wave:
Pa daj nam link od tog programa odakle si ga skinuo...Da viidmo o cemu se radi ukucaj ti na google "Windows Admin Password Hack" pa ces da vidis sta ce da ti izbaci....Il' probaj sam da skontas ,neces nista pokvariti ....Probaj te komande.....Ako te nesto zanima uradi sam ,posto na osnovu podataka koje si ti nama dao ovdje na forumu niko ti nece pomoci nista jer je nejasno skroz ;)
IP sačuvana
Edit by Lightsoft: Slika preko dozvoljene "tezine"