Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 17:58:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 'Windows 8' izlazi na jesen 2012. godine  (Pročitano 108364 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Ovaj čiča baš voli male djecake...  Smile

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia N-shurnaest
To "mali" pricaj svom malom drugaru,i ukucanima.  Smile

Volim te.
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Pre nego sto odgovorim-iako ne bi trebalo,ali hocu,cisto zbog truda koji si ulozio u pisanje ovog teksta,koji sam procitao ceo-objasni mi nesto :

Realno bila bi greota da moj nocasnji trud ostane bez odgovora, priznaj  Smile Smile

Citat
Ti (sa jos par clanova) automatski odbacujes svakoga ko ima piratski windows(zamisli zlikovca,ne placa mu se tolko za smece) kao kredibilnog da prica o tim temama,a sad me pozivas,skoro pa izazivas,da ti kazem sta je to sto mi smeta.Ne razumem...

Pogotovu sto sam vec tacno 4 puta,sto ovde,sto na nekim drugim temama,objasnio,prvo-zasto mislim da ipak imam pravo da komentarisem,i drugo-zasto kazem to sto kazem.
Samo sto bi se,jelte,uvek sve opet svelo na "ali ti nemas original,ti nemas pravo glasa",a to sto sam zato puko lepe pare na neke druge,originalne stvari,to nikom nista.  Smile Dokle god nemam i original OS,ja ne smem da otvaram usta.  Smile

Uopste nije upitno to da li je OS legalan ili ne, to vec pisem po defaultu posto je 95% win OS-ova u srbiji pirati...
Taj deo sam napisao po automatizaciji, slobodno ga zanemari.

Tvoje objasnjenje zasto je Win OS los ili losiji nisam procitao, i na tome imas moje izvinjenje. Daj mi linkove ili ukratko prepricaj. ali da su zamerke tehnice primedbe, kako nesto lose funkcionise, ili postoji neki OS sa boljim idejnim resenjem...
Prakticne zamerke, koje se mogu resiti na bolji nacin...

Ne zamerke o tome sto to nije open source kao linux...
Ne to sto je skup...
Ne to sto ga koriste u bog-te-pita-koje-svrhe...

Samo i strogo za praktican deo samog OS-a me interesuje.

Pre nego sto odgovorim-iako ne bi trebalo,ali hocu,cisto zbog truda koji si ulozio u pisanje ovog teksta,koji sam procitao ceo-objasni mi nesto :

Ti (sa jos par clanova) automatski odbacujes svakoga ko ima piratski windows(zamisli zlikovca,ne placa mu se tolko za smece) kao kredibilnog da prica o tim temama,a sad me pozivas,skoro pa izazivas,da ti kazem sta je to sto mi smeta.Ne razumem...

Pogotovu sto sam vec tacno 4 puta,sto ovde,sto na nekim drugim temama,objasnio,prvo-zasto mislim da ipak imam pravo da komentarisem,i drugo-zasto kazem to sto kazem.
Samo sto bi se,jelte,uvek sve opet svelo na "ali ti nemas original,ti nemas pravo glasa",a to sto sam zato puko lepe pare na neke druge,originalne stvari,to nikom nista.  Smile Dokle god nemam i original OS,ja ne smem da otvaram usta.  Smile

Ahahah chelavi1 kesetina insistira na na legalnom win-u, hjaaaaaaaaoooo.  Smile  Smile  Smile
Uveo je strahovladu bre!

Mali , sta koristis (sem piratskog wina  Smile ) daj malo cici, pls.  Smile

Nisi video pravilnik na kliniki? Novi clan glasi ovako: Da vi vam asistirali, morate dokazati legalnost OS-a  Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Sep 2011, 21:05:09 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Da se ne lažemo, Win XP je odličan OS, Win 7 takođe. Boli me dal ga je pravio Bili il Mišković. Za mene je XP jednako besplatan kao i neki Linux distro.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia N-shurnaest

Ajde nemoj da razocaras kao prosli put hkj.
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
@Celavi,oces da ti odgovorim ono za 7icu,ovde ili na temi u PC klinici?

Volim te.

To je lepo.  Smile Napredovao si.  Smile Samo... u pogresnom smeru.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia N-shurnaest
 Smile

Istrazuj jos koji dan sakupi jos info-a , naostri se pa mu odgovori, sjebi ga jednom zauvek.   Smile
« Poslednja izmena: 11. Sep 2011, 20:45:05 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Uopste nije upitno to da li je OS legalan ili ne, to vec pisem po defaultu posto je 95% win OS-ova u srbiji pirati...

Ti mozda nisi pravio pitanje oko toga(ne mogu da se setim),ali znam da neki drugi clanovi jesu,i prave i dalje.
Po sistemu - ti nemas original,sta se onda zalis? Pa,da,nemam original 7icu,ali sam zato dao silne pare za neke druge originale,odnosno delove,odnosno software.
Sad,to sto nisam u stanju,a ni u raspolozenju,kao Ameri i Rvropa,da pucam silne pare jos i na polu-dovrseni OS,to je drugo.

Elem,sto se problema sa 7icom tice,evo,nabrojacu ti u stavkama sta mi je sve dosad bio problem.
I,da,cisto da ne bude posle mesanja teza ili smesnih pretpostavki - imam itekako sposobnu i jaku masinu,koju redovno sredjujem,uvek pazim da komponente budu kvalitetne,odnosno kvalitetne marke,i da budu dobro hladjene.Tako da do toga nije.Elem,evo nekih problema sa 7icom:

Tromost i sporost - dok otvori jedan meni,dok prekopira ili premesti nesto,dok loaduje jedan pisljivi event viewer,dok izbrise nesto... sve sto radi,radi tromo i sporo.Al bitno je da zato ima sve one ukrase i animacije dok to radi.E,to je najbitnije.  Smile Zajebi me ukrasa i animacija,nego uradi ono sto ti kazem,sto pre,i sto bolje.  Smile
Zakucavanje posle standby-ja - gotovo svaki put,kada bih pokusao da ga vratim iz standby-ja,upalio bi se monitor,i prikazao bi se desktop ali bi se onda zamrzo i ne bi reagovao na komande.u 80% slucajeva,to bi tako ostalo i morao sam da restartujem.Skoro sam resio problem tako sto sam video da su neki ljudi ukljucili screensaver,i time resili,i otad radi.Ali,svejedno,ovakav propust je stvarno smesan i sramotan.
Podesavanje i izgled teksta - Mada 7ica ima ugradjen onaj Clear text tuner,ja uopste ne vidim koja je njegova svrha,jer je potpuno beskoristan.  Smile Provede te kroz onaj test gde biras najbolji izgled slova,samo da bi shvatio da na kraju opet nije to kako zelis.Pa dok nadjes kombinaciju koja ti najvise odgovara...Pa ni to nista ne znaci,jer mozda u 80% sljucajeva,tekst ti izgleda ok(mislim-lagodan za citanje),ali onda na primer odes na neki sajt,ili otvoris neki program,i vidis neke muljavine od slova.
XP(bar onaj koji sam ja koristio),nije imao nista od toga,a savrseno je radio.Sve je bilo citljivo i lepo.Ovde... samo cekam da vidim kad cu da ocoravim.  Smile  Smile
Supalj,neinformisan,ali zato dosadan - Dodali su nekoliko novih stavki u event viewer,i opet nista ne pomaze.Desi se bag,crash ili kratko zakucavanje,odem da vidim da li je ista registrovao,ono nista.Da ne pricam da i pored svih onih ubacenih i po-defaultu ukljucenih service-a i dalje nije nista bolji.
I pored svega toga,sto nista ne primecuje i ne prijavljuje,uvek ce rado da "pokusa"(a nekad i uspe) da te trgne iz igre da ti kaze kako,zbog svoje tromosti i imbecilnosti,je mozda bolje da se ukljuci odvratna widnows classic tema,jer je tolko tezak i trom da trosi previse resursa.
Greske i cimanja sa select i drag opcijama - kad treba nesto da pokrene,on shvati da hocu da ga drag-ujem,i obrnuto.Jeste banalan primer,ali kad ti se cesto dogadja,dodje ti da podivljas.
Zbrkani fajlovi i login - Prvih par sati,posle instaliranja,sam svaki put morao da tragam za folderom gde skida nesto(dok nisam izmenio),koji obicno bude u nekoj picki materini.Tu je takodje i onaj obavezni login,koji mora da se iskljucuje na ovaj i onaj nacin,umesto da moze samo da se ode do control panela,i podesi.Kao i cinjenica da su opet music,pictures,desktop... automatski deo C particije,te da se jako brzo napune,kad covek po navici ostavi nesto na desktopu,ili pomenutim folderima,pa mora da ih premesta u neku vecu.I,da,znam da je bilo to i u XPu,zato i kazem-uopste nema nikakvog napretka po tom pitanju.
Nekompatibilnost sa software-ima - Jos nisam instalirao sve programe koje sam imao nekad na XPu,i koje koristim,ali nekoliko koje jesam je imalo problema u radu,cak i posto bih skinuo njihove verzije napravljene za rad na 7ici.Audicity,na primer,uopste nece da radi,iako sam skinuo dogovarajucu verziju(loaduje se,prikaze svoj prozor,ali onda stane i daje neko debilno objasnjenje da nije nadjen neki fajl).Tunatic ne moze da se konektuje na server(iako sam podesio firewall da ga pusti).Cyberlink director cesto stuca.Isto je i sa nekoliko igara.Ili rade stucavo(a na XPu su picile),ili uopste nece da se pokrenu.Jednostavno,nece,ili im (kao) fali neki fajl,ili ne mogu da prepoznaju OS,cak ni kad stavim "run in Vista ili XP compatibility".
Dopuna - danas sam pokusao da instaliram Sony Ericsson PC Suite.Ne samo sto ne moze da ga instalira,nego cak automatski,pocinje da menja temu,odnosno ukljucuje windows basic podesavanja,da bi uopste mogao da pokrene program.
Iskljucivost - Ako jedno ukljucis,moras drugo da iskljucis.Primera radi,pokusao sam da malo olaksam ovu debelu mrcinu(7icu),tako sto sam uzeo i poiskljucivao pojedine servise i opcije,da bih onda otkrio da,na primer,kada iskljucis windows aero temu,i ukljucis basic,aj sto ne mozes da modifikujes prozore i zgled,nego ne mozes cak ni tupavu boju da im menjas,nego ti ostaje ona budjava svetlo plava.  Smile  Smile Ne mogu da se setim sad sta je jos bilo,ali isti je bio princip-potpuna iskljucivost.ko da je autistican.
Problemi sa playerima i update-ima - Imam instaliranu najnoviju verziju flash playera,i opet,u msn-u na primer,ne mogu da vidim sliku(avatar) jednog korisnika,ili neke gifove i animacije.Pise da mi treba nova verzija.Ja ga pitam dal je menjao mozda nesto,kaze-jok,to ista ona stara slika koju sam bez problema vidjao dok sam imao XP.Pa onda idiotska potreba da se updateuju i patchuju igre koje su,ili pravljene da (jednog dana) budu kompatibilne sa 7icom,ili cak napravljene posle izlaska 7ice.Ili se ne prepoznaju,ili im DX ne radi dobro,ili im treba patch... sto je bas napredak u odnosu na XP,na kome je sve islo bez problema,i to cak sa 32 bita.  Smile
Nikakav benefit 64bitnog procesora i novih tehnologija - Jedini razlog zbog koga sam uopste i prelazio na ovo nesrecno smece je bio taj da iskoristim pun potencijal svoje masine,odnosno 64 bita,DX 10 i 11,nove programe i drivere,i slicno.Nisam dobio nista od toga.Komp radi sporije i tromije,razlika izmedju DX 9,i 10 ili 11 je gotovo nikakva,a igrice koje ih koriste,ili rade traljavo,ili ne rade uopste.Jedan Crysis(kec) koji mi je nekad leteo na istoj ovoj konfiguraciji na XPu,sada non stop zakucava,ili mi glitchuje,ili baguje.Isto je sa jos par igrica,koje em sto stucaju,em sto ne donose ama bas nikakvu razliku,sto u radu i brzini,sto unapredjenja pod DX 10 ili 11.A pritom su letele na starom OSu.Tu je takodje i pomenuti problem da neke od njih moraju da se updateuju ili patchuju,samo da bi mogle da rade na 7ici.
Smaranje i panika oko svega i svacega - Nece ubaciti u event viewer obavestenje,nece uraditi ama bas nista konkretno da resi neki problem,ali ce te zato uvek rado smarati sa bespotrebnim glupostima i obavestenjima.Od toga da li sam siguran da zelim da izadjem iz minesweepera,preko toga da li hocu da samo kopiram,kopiram i obrisem,ili dupliram neki fajl,pa do toga da windows defender oce opet da skenira komp,da treba da uradim backup,do paranoje svaki put kada se prvi put pokrene neka aplikacija,pa sta jos,sad zaboravih...  Smile
System restore- nemogucnost da sam napravis checkpoint.Odnosno,moguce je,ali opet moraju da se menjaju podesavanja.A jos je smesnije sto je,kobajagi,iskljucen kako bi stedio sistem,a to sto su zato poubacivali,i jos gore-po defaultu poukljucivali gomilu bespotrebnih servisa i procesa,to nikom nista.
Zbunjen - Nikad "ne zna" sta sa cime da otvori.Jedan jpeg ce otvoriti lepo Windows Picture and fax viewer-om,a kod drugog ce,umesto da isto uradi,ili te bar pita,automatski poceti da otvara onaj Windows Media center.Takodje,nikad mi nije bilo jasno,zato Windows P&F viewer ne moze da se "nadje" kao target,odnosno,otvoris njega,pa izaberes "open file",nego do njega mozes "doci" tek preko desnog klika,open with,pa choose programs.
Zahtevnost - Ajde sto je sama po sebi teska i zahtevna u tri lepe,ajde sto,kao sto vec rekoh,ne donosi ama bas nikakvu prednost u odnosu na 32bitni XP,DX 9 druge stare stvari,nego sto kobajagi,je pravljena da bude brza i lagana,a pritom gusi masinu,raznraznim bespotrebnim servisima(koji cak budu automatski on),pa bspotrebnim procesima,pa opcijama,pa ukrasima... pa tek kolko zauzima mesta,i kolko resursa trazi... Ja razumem da mora da bude nesto teza i zahtevnija u odnosu na XP,kad ima vise opcija i mogucnosti(kao... ),ali ovo,sto ona trazi...a to sto pruza zauzvrat,to je nista.

Ubedljivo najtuznije od svega je to sto pre instaliranja ove nesrece,komp mi je radio na 32bitnom XPu,koji pritom nije 2 godine bio odrzavan(sve kao "ma,ionako cu uskoro da reinstaliram sistem",i jos je bio delimicno zbrljan udarom groma pre godinu dana(znam da mnogi nece verovati,ali,zaista,posle tog groma,cak je i OS bio pobrljavio-maticna je reklamacijom zamenjena novom i boljom,ali OS se bas bio zbrljao,ali nastavio s radom).Bio je takav,sav zbrljan i zapusten,na 32 bita,i opet radio ko sat.Sa svime izlazio na kraj,i cak i zahtevne igre picio na high.
A ova nesreca,sva "nova" i "poboljsana",sa sve 64bita i novim driverima i tehnologijama,cak i uz svo odrzavanje i sredjivanje,je dobro ako dostigne polovinu te brzine i efikasnosti s kojom je on(XP) radio.
« Poslednja izmena: 11. Sep 2011, 21:25:44 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia N-shurnaest
Jao sjajno sjano, posle cu da se adresiram na ostalo, samo ovaj system restore. Metodom nasubicnog izbora zvrljotina sytem restore focus. Kako je bre nemoguce da napravis checkpoint??  Smile

1. Uklucen je po defaultu za sistemsku particiju. I to je nekih 4% prostora. A zasto. Pa jednostavno. Volume Shadow Copy servis (VSS) na kome sa zasniva win7 backup funkcionise tako sto prati master file table, tj funkiconise nesto ispod filesystema ali ga je svestan u odredjenoj meri i samo one block units-e na hardu koji se menjaju... pravi kopije i smesta u hidden particiju (4%). Naime, kad obrises nesto u windowsu to nije obrisano zaista, samo su uklonjene stvari poput filename, data path, atribute, properties ... tako da prostor na hard disku, block units , nazovimo ih, koji su sadrzali neke neke podatke  bivaju obelezeni kao unused. Podaci si i dalje tamo ali vremenom kako upisijes podatke, oni se popinjavaju tj overwrite-uju. VSS posto zna koji su blokovi izmenjeni i ima kopiju promena moze da ih vrati, tzv,. incremental backup. Nije li to sjajno u odredjenim situacijama. i za razliku od xp pravi kopiju i ostalih nesistemskih fajlova, xp pored ostalih pravio backup uglavom .dll-ova i nekih .exe Takodje backup pravi .vhd kopiju koja je sjana za virtualizaciju i mozes da ih mountujes i vidis kao dodatnu particiju na hardu. Ili system imidz roknes na novi hardware.Jedino sto meni malo smeta \, wbadmin.exe komanda ne podrzava systemstate abrevijaciju kao na serveru ali Boze moj. Imas kopiran full imidz diska ako pravis redovan backup i nema da te boli glava za sta. Takodje mozes da vracas aplikacije iz backupa ali samo microsoftaceve tj. one koje su registrovane sa windows backupom prilikom instalacije. Bole ih kita za druge, boze moj ... ne kontam sta ti tu smeta.  Smile

« Poslednja izmena: 11. Sep 2011, 21:31:19 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Ne ume ni tekst da procita kako treba,al bitno je da jezicina i arogancija uvek rade.  Smile  Smile

Aj procitaj jos jednom.  Smile Nisam rekao da je nemoguce,nego da je glupo sto ne moze kao u XPu,nego na drugi nacin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 17:58:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.