Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 12:28:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 'Windows 8' izlazi na jesen 2012. godine  (Pročitano 108426 puta)
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Apple iPhone 12, S21
I dalje se pljuje po Win platformi,i to strogo po subjektivnim kriterijumima, a ne nude se solucije i ne pokazuju bolje opcije.
Za sve i jednu zamerku koju ste naveli dajte mi primer OS-a koji to bolje radi i obrazlozenje istog...
« Poslednja izmena: 12. Sep 2011, 01:01:33 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ne po Windowsu samom po sebi, nego po ideologiji proizvodjaca pod kojim se izbacuju nove verzije istog!
Da li ste znali da je Microsoft izmislio koncept ideje "patcha" softvera?
Mislim na ono - trude se sto pre da izbace neki softver na trziste (iako njihovi programeri za masne plate nisu stigli da edituju i uklone greske iz postojeceg koda), pa se tek posle takvog plasiranja tog softvera na trziste -naknadno  izbacuju "pachevi" i "zakrpe" da radi bez "problema"!
Sramota. Individialni programeri "dusu izvade" iz svog programa testirajuci isti, pa tek onda isti plasiraju u javnost.
Da sam u pravu - Vista je najbolji ilustrativni dokaz! Smile
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
Citat
Za sve i jednu zamerku koju ste naveli dajte mi primer OS-a koji to bolje radi i obrazlozenje istog...

ти баш имаш висока очекивања ... мислим да је боље да се надаш седмици на лотоу и то без да уплатиш листић ...

иначе ... екстра тема, пола времена читам, другу половину не верујем шта читам ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Ne po Windowsu samom po sebi, nego po ideologiji proizvodjaca pod kojim se izbacuju nove verzije istog!
Da li ste znali da je Microsoft izmislio koncept ideje "patcha" softvera?
Mislim na ono - trude se sto pre da izbace neki softver na trziste (iako njihovi programeri za masne plate nisu stigli da edituju i uklone greske iz postojeceg koda), pa se tek posle takvog plasiranja tog softvera na trziste -naknadno  izbacuju "pachevi" i "zakrpe" da radi bez "problema"!
Sramota. Individialni programeri "dusu izvade" iz svog programa testirajuci isti, pa tek onda isti plasiraju u javnost.
Da sam u pravu - Vista je najbolji ilustrativni dokaz! Smile

Pa znas kako...njihova ideologija se moze gledati sa vise aspkata...
Sa aspekta globalizacije, popularizacije, sa aspekta monopolizma, sa svakojakih aspekata...
Ali to ne otklanja cinjenicu da zahvaljujuci njima imamo globalnu povezanost kroz jedan operativni sistem...

A sistem izbaci pa posle krpi je primenjen kod njih u racunarskom svetu, ali nikako ne znaci da nigde drugde nije koristen.
Serije i serije kojekakvi kucnih aparata su izbacivane u periodu posle drugog svetskok rata da bi naknadno bile povlacene, doradjivane zbog propusta i sigurnosnih rizika.

Seti se azbesta koji je ugradjivan u kuce svuda u periodu pedesetih-osamdesetih, a dan danas se vadi zbog toksicnih svojstava.
Seti se serija i serija automobila koji su izasli na trziste pa vracani da im se zamene kocnice koje se tope i bog te pita sta sve ne...

IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Citat
Ovde u dobroj meri zavisis od licnog osecaja i kvaliteta monitora... Ovo ne smatram kao realnu zaerku OS-u. Veliki je plus sto imas vise opcija i podesavanja kako bi utvrdio kako je tebi mozda bolje, ali to je definitivno subjektivan pojam i ono sto je meni kristalno cisto i lepo...tebi ne mora biti
Citat
Ovo u dobroj meri zavisi od samog hardvera i optimizovanosti operativnog sistema...
Nije realno ocekivati da ti je win brz kao munja na pretrpanoj i zanemarenoj masini.

...sto kod mene definitivno nije slucaj,sto potvrdjuje i pomenuto,da sam pre samo 2 meseca,na XPu,svaki tekst citao bez problema,dok sa ovom budjavom 7icom nije tako.Odnosno,i dalje mogu da citam sve,ali mi ubija oci,i dok sam nasao pravu "kombinaciju",trebalo mi je dosta.
Citat
I ovo je opet manjkavost hardvera i opcija da te OS upozori da si softverski iskoristio sav potencijal hardvera je poprilicno lep i koristan potez... OS nikako ne moze biti kriv sto je hardver slab da podrzi ono sto ti radis.
Prvo-moj hardver nije slab.Naprotiv.Drugo-jedno je opreznost,a drugo paranoja i panicenje.Trece-da su ga napravili kako valja,a ne tromu mrcinu,ne bi ni imao sta da prikazuje,jer bi radio bez problema.
Citat
Sto se tice toga gde su default folderi za ovo ili ono...Oni su uvek na istom mestu i po instalaciji je jedino moguce da budu na C particiji, posto je jedino sigurno da ce sistemska (C particija) postojati odmah posle instalacije.
Ne moze se postaviti da my pictures ili bilo koji drugi folder budu na drugom mestu posto se nicime ne garantuje da ce taj racunar imati neku drugu particiju osim sistemske.
Znam to,zasto odmah stavlja na C,zato sto ce ona sigurno postojati posle instalacije.Ali nek onda uvedu opciju da izaberes da desktop i ti ostali budu negde drugde.Bilo gde,samo da ne bude ona stara poznata situacija,na koju su mi se mnogi zalili - "e,do jaja,pretrpan mi C,a nisam ni primetio".
Citat
Ni ovo nije manjak OS-a vec developera samog softvera. Oni su ti koji pisu kodove za instalaciju i primenu softvera za ovaj ili onaj OS.
Sav softver koji ide uz sam win je savrseno kompatibilan sa samim OS-om posto je ciljno napisan i nema gresaka u kodu.
Citat
Developeri drugih firmi nisy dovoljno dobri da svoej kodove prilagode sedmici, pa dolazi do zaglupljivanja.
Doduse sada su vec polagano retki proizvodjai softvera koji se nisu dovoljno prilagodili sedmici, tako da je ovaj problem realan samo kod nekih manjih softverskih kuca, ali ni ovo nikako ne moze biti zamerka sedmici.

Iz ovoga ispada => nije problem u MSu i Winu,problem je u svima ostalima.
Da je MS inace poznat po kvalitetnim proizvodima,i zdravoj logici,pa i da poverujem na trenutak u takvu teoriju.Ali,s obizrom na to kakav je...
Citat
Ne garantujem, ali mislim da ovo zavisi od verzije OS-a koju posedujes, posto ja na sedmici ultimate mogu da se igram sa temama kako mi volja, iako nisam imao potrebu da se vracam na classic temu.
I moj je ultimate,pa ne moze.A da ne pricam tek o onome sto sam od sebe danas promeni temu i podesavanja,samo da bi mogao da pusti jedan program.To je prosto smesno.
Citat
Ovo ti je vec objasnjeno, i ne vidim zasto bi ti system restore u ibilo kojoj varijanti bio manjak nekom OS-u, kada je njegova funcika da te vadi iz govana.U krajnjoj liniji...lako se izkljucuje.
Procitaj sta sam napisao vezano za to-ja sam rekao da je debilno sto ne moze da se pravi checkpoint kao u XPu,nego na drugi nacin.A sve to pod motivom da bude brzi,a to sto zato sad ima x novih stvari koje usporavaju komp,to nikom nista.
Citat
Sa svakom instalacijom programa koji podrzava ovaj ili onaj format dobijas opcije da odaberes koje file type-ove ce da otvara taj program. Posle par programa, mislis da sam OS vise i zna sta je povezano sa cim kada si ti tri programa postavio kao default programe za otvaranje odredjenih fajlova...
Zato imas context menu pa se igraj, biraj i doteruj.
Win P&F Wiever nije aplikacija vec win servis za otvaranje i podrsku odredjenim formatima, nije planiran da se pokrece samostalno, vec automatski...
Znam i jedno i drugo,zato se i zalim.Umesto da otvori neki jpeg u Win PF vieweru,on mi pokrece Media center.
I umesto da naprave Win PF viewer kao samostalni program,odnosno da moze da se pokrece i ovako,on je i dalje zakopan kao servis,pa moras uvek da ga otvaras/nalazis preko "open with".

Citat
Nerealno je ocekivati da lagan i kratak OS i poboljsani i tezi OS na jednom te istom hardveru rade istom brzinom.Ovde je veliki faktor hardver koji imas...
Ne,ocekivao bih da,kao i sve na ovome svetu,i to tezi nekoj evoluciji,odnosno da noviji bude bolji od starog.Ali znam da pogresno ocekujem.Kod MSa je sve obrnuto.
Ne "Zasto komplikovano kad moze jednostavno",nego obrnuto."Necemo evoluciju,nego degeneraciju."

I ponavljam jos jednom,po neki n-ti put,da nije do mog hardwarea,niti do mog rukovanja,jer taj isti hardware je do pre 2 meseca terao polu-raspadnuti i gromom opiceni 32bitni XP,koji je leteo,sta god mu dao,dok ovaj novi nije u stanju jedan meni da loaduje,a da od toga ne pravi dramu.

Na ostalo,onu dobru staru pricu "pa,zasto ga koristis ako ne moras?" i "ko te tera?",sam takodje odgovarao n puta,ali,aj,reci cu jos jednom,ali sutra.Mrzi me sad opet da pisem.

Jel mogu da upadnem kao zena i kazem - A sta fali sto proizvodjaci operativnih sistema (ne samo Microsoft) ulazu u razvoj dizajna GUI?

Mislim... ako vam je samo do funkcionalnosti, vozite Ladu, koristite dial-up i oblacite se po sovjetskoj modi iz 1945.

Doduse... ni tada necete biti zadovoljni, jer ce vas placati u kopejkama i rubljama...

E, da... i predlazem zivot u onim japanskim kutijama od 6 kvm sa zajednickim toaletom za citav sprat... To je tako jednostavno i funkcionalno... sluzi svrsi... tako reci....

Klasicno mesanje teza i izvrtanje reci.
Niko ne trazi nista nedostizno.Samo malo razuma,funkcionalnosti i osnovnog kvaliteta.Znas,ono... da izdrzi bar nedelju dana duze od propisane garancije.  Smile        Smile Milim,jebem mu mater vise,zar tolko trazim?  Smile  Smile

Videcu ja sto cete se vi pojedinci tolko radovati sadasnjoj politici poslovanja i proizvodnje(citaj-potrosno smece) kad avion u kom se nalazite,pocne da stuca na 10 km od Zemlje,jer je neki pametnjakovic za spajanje motora koristio matice od gusa,a ne od celika.   Smile Bice posle "e,da smo samo malo vise mislili o kvalitetu,a ne o ustedi/smandrljavanju...  Smile "
« Poslednja izmena: 12. Sep 2011, 01:21:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Citat
Videcu ja sto cete se vi pojedinci tolko radovati sadasnjoj politici poslovanja i proizvodnje(citaj-potrosno smece) kad avion u kom se nalazite,pocne da stuca na 10 km od Zemlje.

Znas kako...sa ovim si sve rekao...

Ja cu uci u taj avion svestan rizika da on moze pasti...ipak me dovodi mnogo brze od tacke a do tacke b, a to mi je potrebno...
Ti to neces uraditi, ici ces biciklom. Sigurniji si, iako je to mnogo sporije i verovatno ces propustiti to na sta si krenuo.

Kada avion pocne da pada, ja cu priskociti da pomognem, ako mogu. Da resim i svoj i tudji problem.
Ti?
Ti ces likovati sa zemlje sto svi mi glupi i sto cemo umreti, sto avion kome smo mi verovali izdaje nasu veru, a ti si pametan i ti ces preziveti.

E to je glavna razlika izmedju nas druze moj.
Sve si rekao, i ne zameram ti...svi smo mi razliciti i to je ono sto nas cini tako divnima.
Svako ima pravo na svoje misljenje i ja ti to ne sporim.
Ono sto ti ne razmes jeste da tvoje misljenje nije univerzalna istina i ne vazi za mene.
Istina je subjektivan pojam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Hkj, zasto jednostavno ne "pronadjes" onaj OS (i njegovu verziju) koja tebi najbolje "lezi" i nju samo odrzavas?
S obzirom na trendove na Internetu - ja za svoj Win98 i dan danas uspesno nalazim drajvere za apsolutno svaki uredjaj koji (i ako mi zatreba ) - iako vlada fama" da za WIn98 danas neces naci nista!

Mislim, s jedne strane - ne razumem toliku pompu o Micro$oftovom ko-zna-kojem-po-redu fijasku (!) a s druge strane ne razumem tvoju teznju da u svakoj verziji vidis samo lose strane (ja sam naveo pozitivne strane nekih ranijih OS-eva kao i mogucnost odrzavanja istih u sadasnjim okolnostima)
« Poslednja izmena: 12. Sep 2011, 01:29:08 od BulmaSoft »
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
e hkj ko ti je kriv kad koristis STOCK windows 7 .... imas lepo kuvani winows 7 fire by rockers team pa reinstaliraj win i ubaci sp1 i update (stara verzija) prepeglali ga momci ja ga koristim odavno ... e da.. to sto je tromo i sporo kada ulazi jbg.. treba mu defragmentacija i tune up utilities .. ja koristim to i nadji tamo registry cleaner i defragment registry i program temp file cleaner (http://software.addpcs.com/tfc)

za kopiranje i brzinu odziva win 7

Disable Remote Differential Compression
Open the Control Panel.
Open Programs and features.
Click Turn Windows features on or off.
Uncheck Remote Differential Compression.

To disable it, open a command prompt and type:

netsh interface tcp set global rss=disabled
netsh interface tcp set global autotuninglevel=disabled

I ne pljujte vise po win7 ... mnogo po cemu je bolji od xp-a.. ali nije savrsen.. zna ponekad da zatupi .. tako da se opustite i uzivajte u zivotu....

e jos samo ovo od alata koristim jos za optimizaciju
Advanced Vista Optimizer 2009 x64 ima i x32 ... znaci ima po torentima i warez da se "nabave legalno"
« Poslednja izmena: 12. Sep 2011, 01:33:37 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Mislim, s jedne strane - ne razumem toliku pompu o Micro$oftovom ko-zna-kojem-po-redu fijasku (!) a s druge strane ne razumem tvoju teznju da u svakoj verziji vidis samo lose strane (ja sam naveo pozitivne strane nekih ranijih OS-eva kao i mogucnost odrzavanja istih u sadasnjim okolnostima)

Ja za Win98,Linux,pa i Mac nisam nista rekao.  Smile
A rekao sam uostalom da je i XP u odnosu na Vistu i 7icu savrsenstvo.  Smile

Znas kako...sa ovim si sve rekao...

Ja cu uci u taj avion svestan rizika da on moze pasti...ipak me dovodi mnogo brze od tacke a do tacke b, a to mi je potrebno...
Ti to neces uraditi, ici ces biciklom. Sigurniji si, iako je to mnogo sporije i verovatno ces propustiti to na sta si krenuo.

Kada avion pocne da pada, ja cu priskociti da pomognem, ako mogu. Da resim i svoj i tudji problem.
Ti?
Ti ces likovati sa zemlje sto svi mi glupi i sto cemo umreti, sto avion kome smo mi verovali izdaje nasu veru, a ti si pametan i ti ces preziveti.

E to je glavna razlika izmedju nas druze moj.
Sve si rekao, i ne zameram ti...svi smo mi razliciti i to je ono sto nas cini tako divnima.
Svako ima pravo na svoje misljenje i ja ti to ne sporim.
Ono sto ti ne razmes jeste da tvoje misljenje nije univerzalna istina i ne vazi za mene.
Istina je subjektivan pojam...

Aaaaa,kapiram...

Pa,sto ne rece jos odmah na pocetku - ja sam licemerni,uobrazeni,selektivni bezosecajni zlikovac.  Smile

Zar ne?  Smile Pa,mislim,ionako se uvek sve svodi na to.  Smile Ili na "ti nemas original,pa samim tim ni pravo glasa",ili na to.  Smile

Kada kazem da je abnormalno da krava daje ljudsko mleko(tema na drustvenom forumu),ja sam licemer.  Smile Smile
Kada kazem da filozofija nedovoljne potrosnje ne vodi nikuda,ja sam licemer.  Smile Smile
Kada kazem da je smesno da svi teze evoluciji,a MS tezi degeneraciji,ja sam licemer.  Smile   Smile Jer,eto,mene niko ne tera da ga koristim,te nemam pravo glasa.   Smile Smile

Pa,da,sve je kristalno jasno.I ja budala,umesto da se setim sta je bilo sa drugim ljudima koji su pokusavali da skrenu paznju na nesto lose,sto ovde,sto u zivotu,ja se sve nesto nadam i trudim,umesto da se i ja spakujem i odem lepo.  Smile
Pa ne bojte se vise,jer sam ionako nameravao da odem,cim zavrsim diskusiju s tobom,i to cu i uciniti.
Stavke koje si mi trazio naveo sam ti.Prihvatio nisi ni jednu,vec si za sve naso izgovor,a mene prikazao kao ne znam ni ja sta.Znao sam da cu se pokajati sto sam ostavio onaj saljivi komentar pre par strana,i tako je i bilo,jer ne znam koji mi je trebalo svo ovo nadmudrivanje.Elem,ja sam svoj deo odradio,ispisao sam ti to sto si me pitao,sad dal se tebi svidja,ili ne,da li uvazavas to ili ne,to mi je sad nebitno.Te sad ostavljam vas,slobodne od mojih licemernih i zlonamernih mracnih namera i teznji,da uzivate u svojim fantazijama.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
prepucavate se bez ikakve veze uostalom ovo je tema o windows 8-mici a ne win7 .... dajte neke review-e .. sta se desava sa win8 ??? cujem da se butuje za 2 sekunde ??

« Poslednja izmena: 12. Sep 2011, 01:43:42 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 12:28:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.