Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 21:40:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7 Ultimate (upgrade)  (Pročitano 4183 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Nokia E71
Udjes u BIOS i stavis da ti butuje sa CD-roma...

Uradio sam to druze, ali onda on krene da pokrene setup proces i onda se javlja greska nesto u fazonu system32/dll. missing files.

To znači da ti ne valja disk ili verzija koju si narezao i nema veze sa sedmicom jer to se dešava i na XP - u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Samsung S8
Udjes u BIOS i stavis da ti butuje sa CD-roma...

Uradio sam to druze, ali onda on krene da pokrene setup proces i onda se javlja greska nesto u fazonu system32/dll. missing files.

To znači da ti ne valja disk ili verzija koju si narezao i nema veze sa sedmicom jer to se dešava i na XP - u.

Dobro, sta mi je sada ciniti? Da li postoji neki nacin da se postojeca sedmica obrise?
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia c6
Drugi butabilni disk xp-a i isti postupak koji si i radio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Samsung S8
Ovaj disk XP koji trenutno imam vec sam instalirao nekoliko puta pre i svaki put je radio savrseno. Ali probacu kao sto kazes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Nokia E71
Čekaj šta ustvari želiš ? Da instaliraš XP ili Windows 7 ? Ako imaš particiju na kojoj ti je samo sistem,formatiraj je i odradi setup sistema kojeg želiš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Samsung S8
Imam Windows 7 trenutno. Hocu da ga obrisem i da instaliram XP. Stvar je u tome sto ne znam kako da formatiram disk, tj na koji nacin, posto svaki moguci nacin na koji sam probao nije uspeo.

Probao sam preko administrative toolsa, preko boot ekrana (kada se restartuje komp pa onaj plavi ekran) ali tada izbacuje gresku win32.dll, probao sam i da skinem XP i pokrenem setup sa desktopa, ali takodje nece.

Eto, to je problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia C2-01
uradi kao sto ti je rekao geolog3 uzmi drugi disk sa windows xp jer je lako moguce da je do diska jer sam i ja imao problem sa bootovanjem ali mene je bio u pitanju windows 7 javljalo je neki error pa sam probao da updejtujem bios a ispalo je da je bilo do diska zato prvo probaj drugi disk pa ako to ne upali onda sve ostalo....
« Poslednja izmena: 31. Jul 2011, 21:19:57 od Mr:Cool »
IP sačuvana
social share

Only the best !                                      WINDOWS

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
@Thug4ever
Instaliraj XP samo ako bas moras, ako ni zbog cega drugog ostavi sedmicu zbog sigurnosti samog systema. XP-a je vreme pregazilo u svakom smislu. Ta sedmica koju si ti skinuo i mozda ne radi kako treba, verovatno si losu skinuo, neku koju je neko "cackao"...

Inace, posto imas problema s formatiranjem, skini neki live cd, bilo koji (mini pe, live xp, 7, linux distro...pa cak mozes i sa hiren-om pa nekim od njegovih alata za HDD) s cime ces formatirati particiju i onda bi trebalo bez ikakvih problema instalirati XP. Pod uslovom da taj cd s XP-om radi ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 21:40:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.